ARALIKLI ORUÇ GÜNLÜĞÜM

Akşam 7.30
Bir kase yoğurt
8.00
Bir büyük kırmızı elma
Kinoali karışık bitki çayı
Gün biter 🤣🤣🤣🤣
Oturdum kayinbabama içli köfte yaptım kendi eltim kaynim kocam yedi ben yemedim büyük başarı 🤣🤣🤣

İyi akşamlar yazamadım.
Kahvaltı 11 yaptım. Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, maydanoz, dere otu, yeşil biber bir dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay.
Akşam 19.da yedim. Brokoli çorbası, yoğurtlu kırmızı pancar salatası ve bir dilim tam buğday ekmeği. Maalesef pek hareketli bir gün değildi. Sporu da eklemek istiyorum aslında.

Bende 11 de kahvaltı yaptım 1 haşlanmış yumurta 4-5 zeytin 1 domates 2 dilim köy ekmeği.
3-4 gibi ara öğün 1 portakal 1 mandalina
19.30da 2 kepçe yeşil mercimek çorbası 2 tane de Karnıbahar kızartması.

Hayatınızdan abur cubur ve meyve suyu asitli içecekleri çıkararak başlayabilirsiniz. Hergün 3 litre su ve sevdiğiniz bitki çaylarından için. Ben tarçınlı Türk kahvesi ve kayısılı yada karışık bitki çaylarını seviyorum. Kahvaltıda ekmek yemiyorum ara öğün de meyve kuruyemiş yiyorum. Akşam salata sulu yemek bir dilim ekmek şeklinde ilerlemeye çalışıyorum. ( benim sorunum akşam çayın yanında birşeyler yemek çünkü mutlu oluyorum vazgeçemiyorum 😀 )
Nerelerdesin bozdun mu diyeti yoksa merak ettim

12.00 ilk öğün

Eklentiler

• 20230121_121526.jpg
    20230121_121526.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 49
Sabah 10.30 kahvaltı Patates kızartması 5 zeytin ekmeksiz ara öğün yapmadım 1 tane çikolata yedim akşam yemeği tavuk sote 1 kaşık pilav benim diyet pek olmuyo galiba yaaaa oluyo mu bilmiyorum😅😅

Sabah 10.30 kahvaltı Patates kızartması 5 zeytin ekmeksiz ara öğün yapmadım 1 tane çikolata yedim akşam yemeği tavuk sote 1 kaşık pilav benim diyet pek olmuyo galiba yaaaa oluyo mu bilmiyorum😅😅
Oluyor oluyor. Aralar da su ve bitki çayı öneririm. Ölçülü yediğin sürece sıkıntı yok

Bence oluyor yavaş yavaş kesersin kendini kasma sadece tek bir olay var bana da diyetisyen söyledi 12 de yemek yiyorum mesela 8 saatte orada bir açlık sınırimin olması gerekiyormuş ben bunu bilmiyordum 8 e kadar hicbirsey yemiyorum en başta 2 gün her başladığımda ara öğün yapıyorum ama ondan sonra ara öğünü iptal ediyorum ve asla 12 de yemek yediğimde 7 de bitirmiyorum çünkü oruç adi üstünde 8 i beklemem lazım 11 de yaparsan 7 olur 10 da yaparsan akşam 6 ama 12 ve 8 daha mantıklı bu şekilde daha iyi oluyor vücut 8 saat dinleniyor o sırada da yağ yakıyor birde aralıklı oruç takvimi indirin bütün kızlar okuyorsanız tavsiyem 😊

20.00

Kırmızı lahanali sarımsaklı yoğurt

Ispanaklı soğanlı yumurta bir kaşık yağ ile bu arada yarısını da yarın yemek için ayırdım bu tabak yarısı 1 yumurta kırdım içine gün biter 😊

Bugün 6 ci gunum arkadaşlar ilk defa bir Kaşık yağ kullanıyorum bana dua edin inşallah zayiflarim inşallah zayıflar fimfit oluruz çok amin 🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Eklentiler

• 20230121_200727.jpg
    20230121_200727.jpg
    146,7 KB · Görüntüleme: 48
12.00
İlk öğün
Evet arkadaşlar tartıldım
16.01.2023 Başlangıç kilo 94.00
22.01.2023 Güncel kilo 90.00

Çok mutluyum devam ediyorum 🥰🥰🥰🥰🥰

Eklentiler

• 20230122_121505.jpg
    20230122_121505.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba arkadaşlar if yapmak isteyen herkes aktif değil galiba iradeye yenik düştüler o yüzden artık resim olarak paylaşıp ne yediğimi yazmayacağım benimle if yapmak isteyen olana kadar sadece güncel kilomu paylasacagim

X