Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerelerdesin bozdun mu diyeti yoksa merak ettimHayatınızdan abur cubur ve meyve suyu asitli içecekleri çıkararak başlayabilirsiniz. Hergün 3 litre su ve sevdiğiniz bitki çaylarından için. Ben tarçınlı Türk kahvesi ve kayısılı yada karışık bitki çaylarını seviyorum. Kahvaltıda ekmek yemiyorum ara öğün de meyve kuruyemiş yiyorum. Akşam salata sulu yemek bir dilim ekmek şeklinde ilerlemeye çalışıyorum. ( benim sorunum akşam çayın yanında birşeyler yemek çünkü mutlu oluyorum vazgeçemiyorum )
Bugün anneme gidiyorum bozdum gelince sıkı başlayacağım yaz geliyorNerelerdesin bozdun mu diyeti yoksa merak ettim
Oluyor oluyor. Aralar da su ve bitki çayı öneririm. Ölçülü yediğin sürece sıkıntı yokSabah 10.30 kahvaltı Patates kızartması 5 zeytin ekmeksiz ara öğün yapmadım 1 tane çikolata yedim akşam yemeği tavuk sote 1 kaşık pilav benim diyet pek olmuyo galiba yaaaa oluyo mu bilmiyorum
Motive edecek herkes gelsin gaza geleyim bendeKizlar ben de geleyim mi
Bende istiyorum aralikli oruc bakalim inşallah sebat ederimMotive edecek herkes gelsin gaza geleyim bende
Bence oluyor yavaş yavaş kesersin kendini kasma sadece tek bir olay var bana da diyetisyen söyledi 12 de yemek yiyorum mesela 8 saatte orada bir açlık sınırimin olması gerekiyormuş ben bunu bilmiyordum 8 e kadar hicbirsey yemiyorum en başta 2 gün her başladığımda ara öğün yapıyorum ama ondan sonra ara öğünü iptal ediyorum ve asla 12 de yemek yediğimde 7 de bitirmiyorum çünkü oruç adi üstünde 8 i beklemem lazım 11 de yaparsan 7 olur 10 da yaparsan akşam 6 ama 12 ve 8 daha mantıklı bu şekilde daha iyi oluyor vücut 8 saat dinleniyor o sırada da yağ yakıyor birde aralıklı oruç takvimi indirin bütün kızlar okuyorsanız tavsiyemSabah 10.30 kahvaltı Patates kızartması 5 zeytin ekmeksiz ara öğün yapmadım 1 tane çikolata yedim akşam yemeği tavuk sote 1 kaşık pilav benim diyet pek olmuyo galiba yaaaa oluyo mu bilmiyorum
Ben üç buçuk kilo verdim ama hastaydım sonra spor yapamıyorum durduÜzülme başlarsan ve kararlıysan hepsi gider