Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklar bugün kahvaltımı bozdu melemen istediler onlarla oturup ekmek melemen yedimNerelerdesin kahvaltını ettin mi merak ettim
Spor yapıyor musunuz ve imkanınız var mı bilmiyorum ama her sabah en az 30 dk leslie öneririm. Diyet sporla çok iyi oluyor. Ben de diyet yapıyorum ama çok tutamıyorum kendimi. Yine de spor yaptığım için veriyorumMerhaba arkadaşlar aralıklı orucu denemek istiyorum sürekli diyet yapıp kendime olan güvenim sebebiyle bırakıyorum. Yaşım 27 ve sağlık açısından artık fit ve güzel gözükmek istiyorum. Hergun düzenli olarak yediklerimi ve hafta da birkez kg mu paylaşacağım eğer benimle birlikte zayıflamak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim.
Bugün diyete başladım
Kg 94
Boyum 160
Haydi bakalım gitsin yağlar
Merhaba evet hergun leslie yapıyorum 45 dakika ve günde 1 saat akşam eşimle yürüyorumSpor yapıyor musunuz ve imkanınız var mı bilmiyorum ama her sabah en az 30 dk leslie öneririm. Diyet sporla çok iyi oluyor. Ben de diyet yapıyorum ama çok tutamıyorum kendimi. Yine de spor yaptığım için veriyorum
Bu arada ben 2021 in Kasım ayında tam 145.700 kg olarak başladım aralıklı oruç tutmaya ailemden bir çok insanın vefatı beni çok sarsmıştı. Geceleri buzdolabının önüne sandalye çekiyordum neredeyse sıkıldığımda bile gece 4 gibi 5 gibi sürekli poğaça yapıyordum hamur işi pasta çikolata 2022 Ekim de 90 kg ya düştüm daha sonra saldım kendimi 4 kilo aldım şimdi birdaha aralıklı oruca başladım keşke sende başlasan benimle bir arkadaşımız daha yapiyor birbirimizi motive ediyoruz yaza çok az kaldı güzel zayıf hafif ve mutlu hissetmek istiyorum ve desteğe çok ihtiyacım varSpor yapıyor musunuz ve imkanınız var mı bilmiyorum ama her sabah en az 30 dk leslie öneririm. Diyet sporla çok iyi oluyor. Ben de diyet yapıyorum ama çok tutamıyorum kendimi. Yine de spor yaptığım için veriyorum
Aynen akşam yemek yemeyeceğim öğünü kapattım kısırla Türk kahvesi içiyorum şuan. 15 tatil geldi anneme gideceğim onun için motivasyonum düştü. Orda nasıl olsa yiyeceğim diyeOlsun bence yinede motivasyonunu bozmadan devam etmelisin
Aboooo sakın kilo alıp dönme diyeceğim ama anneler yemeği zorla yediriyor o yüzden bi yorum yapamayacağımAynen akşam yemek yemeyeceğim öğünü kapattım kısırla Türk kahvesi içiyorum şuan. 15 tatil geldi anneme gideceğim onun için motivasyonum düştü. Orda nasıl olsa yiyeceğim diye
MisSaat 19.00
Tavuk ve patates haşlama
Ve gün biter
Afiyet olsun ben biraz geç kaldım o yüzden daha filtre kahve içiyorum o bitince önünü mu yiyeceğimKahvaltı 10:30 (ekmeksiz) Eki Görüntüle 3194039
İraden çok iyiOooo afiyet olsun ben bugün 24 saat yapmaya karar verdim vücudumu şaşırtmak için bekliyorum tek öğün yapacam