Ay ben korkuyorum valla erken testten hep hüsran oldu çünkümerhaba kızlar, inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınızvalla siz iyi dayanıyosunuz ben 4. Günümde erken gebelik testiyle öğrenmiştim sonucumu
Bu belirti bendede var ama belirti olarak kabul etmiyorum progestan yüzündendir diye düşünüyorum.Benim ilaçlardan sanırım ama göğüslerim şişti sanki belirti değil bilmiyorum ama insan da az da olsa heyecanlanıyor
İnşallah hayırlısı olsun ben cesaret edemiyorum bu vakitler çok erkenMerhaba kızlar ,benimdə bacaklarım çok arıyor birde sağ kasığım .Ben test yapdım bu gün 3 saatden sonra silik bir çizgi çıkdı.Bir kaç tane yapdım hepsi aynı saat aralığında çıkdı .Sizce tutmuşmudur ?
Teşekkürler canım,İnşallah hamileyiz diye paylaşırız hepimizİnşallah hayırlısı olsun ben cesaret edemiyorum bu vakitler çok erken
Bende dün öyleydim uzan bence, ben öyle yapdım gecdiYa bide bugün akşam üzerinden bu yana genital bölgeme sancı giriyor anlamadım gitti. Korktum da açıkçası ama elimden gelen herşeyi yapıyorum iyi olması için. İlaçlardan mı bu da acaba
İnşallah bu süreçler çok zor hepimiz pozitif haberler veririzTeşekkürler canım,İnşallah hamileyiz diye paylaşırız hepimiz
İnşallah bu süreçler çok zor hepimiz pozitif haberler veririz
Çok sağolBende dün öyleydim uzan bence, ben öyle yapdım gecdi
Ya zaten belirti denen olay belki 6. Haftadan sonra yaşanıyor deniyor yani test gününden bile 1-2 hafta sonra aslında o yüzden hiç belirti arayıp kendimizi üzmeyelimSelam herkese benimde 6.günüm hiç belirtim yok t
İster istemez bi dinliyo insan kendiniYa zaten belirti denen olay belki 6. Haftadan sonra yaşanıyor deniyor yani test gününden bile 1-2 hafta sonra aslında o yüzden hiç belirti arayıp kendimizi üzmeyelim
İnşallaaaahİster istemez bi dinliyo insan kendinihakkımızda hayırlısı güzel sonuçlar alalım
Kaçıncı gün canımMerhaba kızlar ,benimdə bacaklarım çok arıyor birde sağ kasığım .Ben test yapdım bu gün 3 saatden sonra silik bir çizgi çıkdı.Bir kaç tane yapdım hepsi aynı saat aralığında çıkdı .Sizce tutmuşmudur ?
Ağrı falan var mı canımSelam herkese benimde 6.günüm hiç belirtim yok t
4cü günümdeydim yazdığımdaKaçıncı gün canım
çok iyi o zman kesin hamişsindir sen4cü günümdeydim yazdığımda
Hiç bişey yok bugün gibek deliğinin 2parmak altı biraz acıyo bugun ama oda heralde ilaçtan iğnedenAğrı falan var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?