Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize de haber verin merak ederiz olumsuz düşünmeyin. Eğer sizinleyse moral bozukluğunuzu hisseder. Çoğu kadın ilk hamileliğinde belirti hissetmeyebilir. O yüzden belirtim yok diyip üzülmeyinSalı günü test için gidicem günler geçmiyor
İnşallah benimledir haber vericem teşekkür ederimBize de haber verin merak ederiz olumsuz düşünmeyin. Eğer sizinleyse moral bozukluğunuzu hisseder. Çoğu kadın ilk hamileliğinde belirti hissetmeyebilir. O yüzden belirtim yok diyip üzülmeyin
Sizinde 18 mıydı transfer gününüzSalı günü test için gidicem günler geçmiyor
Hiç belirtisi olmadan pozitif alan çok kişi varHiç bişey yok bugün gibek deliğinin 2parmak altı biraz acıyo bugun ama oda heralde ilaçtan iğneden
Bence öyle diyil canım ,çok umutsusuzum bu benim 3cü denemem inşallah tutunurçok iyi o zman kesin hamişsindir sen
Benim 4. Günde silikte olsa çizgi çıksa baya rahatlardım. Canım umutsuzluğun şuan sana bi faydası yok bebeğin karnındaysa kötü etkilenir. Ki bence bebişin seninledir. Belirtilerin var mı canım? İlk iki denemede kümyasal mı direkt negatif miBence öyle diyil canım ,çok umutsusuzum bu benim 3cü denemem inşallah tutunur
3 saatdan sonra çıkdı silik çizgi ,Belirti kasıklarımda ağrı var ayaklarımda ağrı .İlk denemem tutmadı.İkincisi tutdu 7 haftada inkişafdan kaldı.Buda 3cü inşallah tutar .Senin hiç belirtin oluyormu?Benim 4. Günde silikte olsa çizgi çıksa baya rahatlardım. Canım umutsuzluğun şuan sana bi faydası yok bebeğin karnındaysa kötü etkilenir. Ki bence bebişin seninledir. Belirtilerin var mı canım? İlk iki denemede kümyasal mı direkt negatif mi
Benimki 16ydıSizinde 18 mıydı transfer gününüz
İlk sen pozitif haberi ver inşallah sonrasında biz geliriz arkandanBenimki 16ydı
İnşallahh bugünde bir öksürük başladı sancı yapıyo kasıkşarımdaİlk sen pozitif haberi ver inşallah sonrasında biz geliriz arkandan
Geçmiş olsun canım.Günün yaklaştı nasıl hissediyorsun inşallah hayırlı haber alırsınİnşallahh bugünde bir öksürük başladı sancı yapıyo kasıkşarımda
Hiç belirtim yokGeçmiş olsun canım.Günün yaklaştı nasıl hissediyorsun inşallah hayırlı haber alırsın
Belirtisi olmayıp hamile kalanlar var forumda herkes yazmış o yüzden üzülme öksürükte bir şey olmazmış elimize kağıt vermişlerdi onda vardıHiç belirtim yok
Evet olmaz diyordu kağıtta da öksürüncr sancı oluyo bazen o inu bilemedim işteBelirtisi olmayıp hamile kalanlar var forumda herkes yazmış o yüzden üzülme öksürükte bir şey olmazmış elimize kağıt vermişlerdi onda vardı
Yarın kan tahlili vereceğim aynı gün olmuşuz transfer dilerim hayırlı güzel sonuçlar aliriz bugün evde dayanamayıp test yaptım sonuç negatif cıktı bu beni biraz üzdü ama yarınki kan testi sonucuna bakicamMerhaba bende Aralık 18 de transfer oldum. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla bize gelir
Ozaman yarın kan testi sonucumuz çıkacak hayırlısı olsun inşallah hepimiz için Rabbim Güzel sonuçlar nasip etsinMerhaba bende Aralık 18 de transfer oldum. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla bize gelir
Ben yaptım siz yapmayın 11.ci günüm de Ve 1 günsonra kan testi verecektim moralim bozuldu negatif cıktı sonradan keşke yapmasaydım dedim yapmayın..Ay ben korkuyorum valla erken testten hep hüsran oldu çünkü o yüzden günümün geçmesini bekleyeceğim
Üzülmeyin hakkımızda hayırlısı neyse o olur her zaman böyle düşününBen yaptım siz yapmayın 11.ci günüm de Ve 1 günsonra kan testi verecektim moralim bozuldu negatif cıktı sonradan keşke yapmasaydım dedim yapmayın..