Ben terlemiyorum aksine çok üşüyorum yorganla geçiyor günümMerhaba bende 18 inde iki embriyo transferi oldum kızlar. Dilerim bu yılın sonu bizler için mucizelerin başlangıcı olurben gündüz gece ne zaman uyursam kafam terlemiş olarak uyanıyorum. Odamıda sıcak tutuyorum biraz üşüyünce gaz sıkışması başlıyor bende. Bu terleme canımı sıkmaya başladı sizdede var mı böyle bir şey? iyi mi kötü mü acaba fikri olan var mı?
Banada arada üşüme geliyor diken diken oluyorum. Ama uyurken terleme niye oluyor bilemedim. Hemşirem ilaçların etkisi dedi. Kızlar günde kaç estrofem alıyorsunuzBen terlemiyorum aksine çok üşüyorum yorganla geçiyor günüm
Ben estrofem kullanmıyorum canım sadece kan sulandirici ve progestan iğne ve fitil kullanıyorumBanada arada üşüme geliyor diken diken oluyorum. Ama uyurken terleme niye oluyor bilemedim. Hemşirem ilaçların etkisi dedi. Kızlar günde kaç estrofem alıyorsunuz
Bizde acamiyiz benimde ilk transferim aşağı yukarı aynı şeyleri yiyoruz benim Taze transferBende dün transfer oldum kızlar. İlk transferim tek embriyo yaptılarçok heyecanlıyım sonucu 30 aralıkta öğrenecekmişiz bekliyorum sabırsızlıkla. Arada buradan bilgilenelim. Neler yapıyorsunuz bu süreçte? Ne yiyip içiyorsunuz?
Bugün benim birinci günüm. İlaçlar ağır geldiği için midem kötüydü sabah peynir domates zeytin yedim öğlen ayıptır söylemesi tavuk çorbası ve haşlanmış patates yedim ( midem için) ve aralarda çiğ kabak çekirdeği, kuru üzüm, çiğ fındık, kaju yedim. Dün bütün gün yat dediler yattım bugün yarım saat yürüyüş yaptım eşimle. Sizler neler yapıyorsunuz. Bana bilmediklerim konusunda yardımcı olun
İnsan herşeyi düşünmeye başlıyormuş gerçekten. Kendi sağlığım için olsa uğraşmazdım resmenBizde acamiyiz benimde ilk transferim aşağı yukarı aynı şeyleri yiyoruz benim Taze transfer
Sorma aklım hamburger çiğ koftede kalbimse bebeğimdeİnsan herşeyi düşünmeye başlıyormuş gerçekten. Kendi sağlığım için olsa uğraşmazdım resmen
Offff benimdeeeeeSorma aklım hamburger çiğ koftede kalbimse bebeğimdesağlıkla gelsinler inşallah
Demek taze transferde böyle oluyor canım hemşirem ilaçlardandır dedi. Günde 6 tane estrofem içiyorumBen estrofem kullanmıyorum canım sadece kan sulandirici ve progestan iğne ve fitil kullanıyorum
Diğerleri nasıl pekiDemek taze transferde böyle oluyor canım hemşirem ilaçlardandır dedi. Günde 6 tane estrofem içiyorum
Canım hormon olarak sadece estrofem be progestan fitil öbür türlü bende bir sürü hap alıyorum folibol coraspirin balık yağı d vitamini multivitamin oxapar iğne bunları kullanıyorumNe kadar az ilaç kullanıyorsunuz kızlar ben bir sürü hap yutuyorum
Benim ilaçlardan sanırım ama göğüslerim şişti sanki belirti değil bilmiyorum ama insan da az da olsa heyecanlanıyorMerhaba arkadaşlar bugün 4. Günümüz nasıl gidiyor belirtileriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?