• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azıze ılk hamılegıınde kac kılo ıle kaldın kac kılo ıle dogurdun dogumdn sonra kac kılo ıle hayata dewam ettın:):):):
canmm 62 kiloyla hamile kaldım.doğuma yakın 72 kiloydum 10 kilo aldım...
doğumdan 2ay sonrada 60kiloya geri döndüm. şimdide 60kiloyum hep aynıyım,sanki hiç doğum yapmamış gibi fiziğim...2yılda emzirdim...emzirmek çok faydalı kadın vücudu için kilo bırakmıyo.
sorma abla ya nıhalın yerınde olsam çatlarım valla...ama çatlatırımda sonra

ben direk dalarım valla alsanaalsanasmile çekil uleeeeennnnkaydirigubbakcemile3

walla ya bende ole kurtajda hersey ulu orta walla ordakı hastabakıcı demıstı bana utanma kızım dedı kadınlık rezıllık zate bız alıstık bole seylere demıstı:):):)

walla ya bende ole kurtajda hersey ulu orta walla ordakı hastabakıcı demıstı bana utanma kızım dedı kadınlık rezıllık zate bız alıstık bole seylere demıstı:):):)
kadınlık rezıllıkmı tuh mannak gacıı nie rezillik olsun beaa keyıfden mı açtık sankımm
nohut bende yarın dr.dan randevu alcam...
belki karşılaşırız hastanede.

tamam abla yakana kırmızı gul tak tanırım senı ordannkaydirigubbakcemile3
tel no kaç abla ben daha bakmadım netten bu arada aynı saatde alırsak zatı karşılaşırık yaaaolumunekankayizsmile

mrb azize ablacim sana cvp yazmistim ama ustune cok ileti gelmis masallah sohbet almis basini gitmis,,,naslsin ablacim iyimiisin,,,hyirdir neden doktora gidiyosun bi problem yoktur ins ins ins,,,
bu arada herkese mrb kislaarrr...

ayy wala ne guselll:):):): bana yakın kımse yokk:(

azıze abla bıse sorcam kasım topıgınde tatlısoglum hamıle kaldımı??

nohutumm ya pazartesiye yada salıya veriyolarr...
4le 5arası na alcam.ssk lı.
nasıl yapsak....sen sabahtan ara randevunu al.bana kk den özel msj at hangi güne aldığını.bende senin aldığın güne alırım olurmu?

ayy wala ne guselll:):):): bana yakın kımse yokk:(

azıze abla bıse sorcam kasım topıgınde tatlısoglum hamıle kaldımı??
bilmiyom canmm yaa...
mrb azize ablacim sana cvp yazmistim ama ustune cok ileti gelmis masallah sohbet almis basini gitmis,,,naslsin ablacim iyimiisin,,,hyirdir neden doktora gidiyosun bi problem yoktur ins ins ins,,,
bu arada herkese mrb kislaarrr...

slm tatlım...iyiyim canmm sağol. dr.muayeneye gidicem kürtaj oldum sen bilmiyon mu?

nohutumm ya pazartesiye yada salıya veriyolarr...
4le 5arası na alcam.ssk lı.
nasıl yapsak....sen sabahtan ara randevunu al.bana kk den özel msj at hangi güne aldığını.bende senin aldığın güne alırım olurmu?

ben sigortasız gidicem ama bizim bagkur da bı sorun var yararlaamıyoruz ıkı hafta boyunca
saatler faredıcekmı o zaman hanı ssk 4 den sonra verıyolar dedın ya sen...

Back
X