• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar hepinize iyi akşamlar...bişi sorcam benim adetime 9 gün var ve 3gündür normalde turşu sevmememe rağmen aşırı derecede turşu çekiyo ve kavanozun içine düşücem yemekten gece bile kalkıp turşu yiyorum..sizce hamilelikten olabilirmi yoksa çokmu erken daha bilemedim.
yok artıkkk....yaaa nıye bende böle belırtılerr yok yaaa:uhm:
ben geldim huuu kızçelerr slmmmm

hoşgldın azıze ablammmmkaydirigubbakcemile2

nohutumm kız canım bıse cekmıomu senın??ben tatlı yıyorum bol boll

ne demıslerrr:):) ye tatlıyı cıkar hakkıyı ye eksıyı cıkar ayseyı:):):):)

sağol nohutcum ben uzunzamandır bişi yazmıyom ama okuyorum heralde hamişsin gerçekten çok sevindim cnm.allah sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsinzemuszemus
teşekkur ederım canım inşallah rabbım sana da nasıp etmıştır beraber dogururuzzz
sen gül gük napcam ben seniiiii aklinialirimsmile

ama napımmmm:roflol:

nohutumm kız canım bıse cekmıomu senın??ben tatlı yıyorum bol boll

ne demıslerrr:):) ye tatlıyı cıkar hakkıyı ye eksıyı cıkar ayseyı:):):):)

yokk kızzz çok yıyorum ama hıç doymayacakmış gıbı oturuyom sofrayaa...ayyy ben ekşi yiyem o zaman eşim kız delısııbilmiyorumkismile

kızz nohut senin topikini okudum aaanaa bide ne göreyim bebeğimi kaybettim yazmışın...
meyer eskiymiş sempatiksalakcinni vaalaa çok korktum yaaa

bende hep ttlı yıyomm hakkı yoldaDIR ınsallahh:)
inşallah canım gönlune göre versın rabbım...
ah ah ogünleri görürmüyüm hiç bilmiyomkii kuzum...neyseki sizlerden güzel haber alıyoz
olacakk oda olacak merak etmee pes etmek yokk yolaa devammm:lepi:

kızz nohut senin topikini okudum aaanaa bide ne göreyim bebeğimi kaybettim yazmışın...
meyer eskiymiş sempatiksalakcinni vaalaa çok korktum yaaa

:roflol:gördum abla gördümmmm:roflol:

azıze ılk hamılegıınde kac kılo ıle kaldın kac kılo ıle dogurdun dogumdn sonra kac kılo ıle hayata dewam ettın:):):):

Back
X