• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Yok bılem gıtmeden Önce dedım ama adet dÜzensızlıĞıyle ılgılı bıŞı onu anladım doktor cıvanım perÇemım derım derdıme bır deĞıl 2 Çare ıkız olsun bırı kız bırı erkek olsun deyım

Yok bİlem gİtmeden Önce dedİm ama adet dÜzensİzlİĞİyle İlgİlİ bİŞİ onu anladım doktor cİvanım perÇemİm derİm derdİme bİr deĞİl 2 Çare İkİz olsun bİrİ kız bİrİ erkek olsun deyİm

ilahii kıs sana :D:D:D:D
benim bildiğimde düşüğe sebep oluooo.ilacı var işte bebem.korkulcek bişi değil yaneee

sor tabiiiii.ezme çalışıolar bazen ama ezdirmiiom kendimü.ama doktorumu bulmuş durumdayum.
1 buçuk saat sohbet edio.adanaya giidioooomonun için

kimseckler yok bugün yaaw
bu sattte kalabalık olmalııııııydı.
azize abla iş yapıodu.nohutlu bulutların üstündediiir :D canım yaaaaaaa

hımmm nereye gidiyon ablamda orada ya ileride olursa tasviye ederim ablamada

biliorum canım ablanın orda olduğunuu.
aslında orası özel tüp bebek merkezi ama normal kontrolede gidebiliosuuun.
sonuçta kadın doğumcular.HAMDİ KARANFİL.
ama varya muheteşem bi adam süre kayfın yok.benle doktor gibi konuşme dioo.abinim diiooo :D:D anlattık düşüklerimiziiiii.piskolojik olarakta rahatlatıooo.hamile oluncada devam etces ona.
mersinde gezmedik doktor bırakamdım.bi tane profa gidiodum.muayn: 250 di.ama fos bide paranla terslenip geliosun.bu öle değil.
lazım olursa adanada başka doktor da biliorum canım.oda çok tanınmış.

biliorum canım ablanın orda olduğunuu.
Aslında orası özel tüp bebek merkezi ama normal kontrolede gidebiliosuuun.
Sonuçta kadın doğumcular.hamdi karanfil.
Ama varya muheteşem bi adam süre kayfın yok.benle doktor gibi konuşme dioo.abinim diiooo :d:d anlattık düşüklerimiziiiii.piskolojik olarakta rahatlatıooo.hamile oluncada devam etces ona.
Mersinde gezmedik doktor bırakamdım.bi tane profa gidiodum.muayn: 250 di.ama fos bide paranla terslenip geliosun.bu öle değil.
Lazım olursa adanada başka doktor da biliorum canım.oda çok tanınmış.

tamam tatlım ben ablama diyim bu doktoru özelden adını yazda bende ablama diyiverem

Valla tatlım Özel bı hasteneymıŞ s ıle baŞlıyo sankı suphı beymı ne demıŞtı ama bılmıyom tam

Back
X