Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

özgecim sen nasılsın canımm...çalışma vaktin daha gelmedi sanırımkaydirigubbakcemile3 buralardasında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
azizecim iyi akşamlaarrr..
yarın da öğlene kadar olmazsan test yap bence de yaa.. varsa çıkar herhaldee.. hihoyyyt

kızlar ben kactım acayıp uykum var bana ne oldu bılmıyorum adet tarıhım 4 ekım ya bişey var yada hava değişiminden bunyem altust oldu
herkese ıyı geceler
azızecığıım inş birdaha topıge gırdıgımde hamıle olduğunu okurum....

özgecim sen nasılsın canımm...çalışma vaktin daha gelmedi sanırımkaydirigubbakcemile3 buralardasında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ben iyiyim canım yaa,

hmm çalışmalaaaarr kaydirigubbakcemile3

gün aşırı çalışıyos bis :kedi:
dün çalıştık bugün ara verdik yarın tekrar çalışcas canikom :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

yada adet olduğumu öğrenirsin kısmet canım...iyi geceler valla benimde çok uykum geldi:1closedeyes:

mhtp canım gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah tamamına erdirsin tebrik ederim

bu arada kızlar mehtapta önce negatıf dıye ögrenmıstı değilmı
sonra pozıtıfe dondu testler yanlışmı hatırladım acaba.............

kızlar hepinizin tebriklerine teşekkür ediyorum...

evet yabangülü 4gün kala yaptığım test negatif çıktı...adetin 2. günü belirgin ama diğerine göre silik çıktı bugün bthcg 694 çıktı........:))
hadi darısı başınıza....:CüvCüv:

valla gün aşırı yetmez her gün sengözlerimebaksanab bebek istiyosan mecbur yorulcan biraz kaydirigubbakcemile3 senin yumurtlama günlerin di dimi canımCADIARZU eyer öyleyse durmak yokkkkkkkkkkk ŞenizŞeniz

valla gün aşırı yetmez her gün sengözlerimebaksanab bebek istiyosan mecbur yorulcan biraz kaydirigubbakcemile3 senin yumurtlama günlerin di dimi canımCADIARZU eyer öyleyse durmak yokkkkkkkkkkk ŞenizŞeniz

canım adetime 10-11 gün kaldı, aslında yumurtlama günümün geçmiş olması lazım ama ben geç yumurtluyorumdur belki bu ay falan die çalışmaları durdurmadan devam ettiriyom :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kızlar ben çıkıyom uykum geldi...herkeze hayırlı geceler görüşürüz kendinize iyi bakınnnnnnopuyorumnanaktan

ayy canım inşallah tutturmuşunuzdur :Saruboceq: hamiş haberini alırım tatlımm:Saruboceq::lepi:
canım adetime 10-11 gün kaldı, aslında yumurtlama günümün geçmiş olması lazım ama ben geç yumurtluyorumdur belki bu ay falan die çalışmaları durdurmadan devam ettiriyom :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kızlar ben çıkıyom uykum geldi...herkeze hayırlı geceler görüşürüz kendinize iyi bakınnnnnnopuyorumnanaktan

iyi geceler canım..
yarın hayırlı haberlerini almak dileğiyleee...

ben de bi bakiiim bakiiim kocişim naapıyo :jeyyar:

muck a.s.

mehtap hamileymiş çok sevindim içime doğmuştu onun hamiş olacağı...darısı hepimizin başına herkese iyi geceler tatlı tatlı rüyalar...

tebrik ederim mehtap... sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

mht cım tebrik ederim canım darısı bize olsun.azizecim benim bir sonraki agdet tarihim 25 ekim diyo gene ekim listesindeyim yani.ama ben eylülde 2 kere agdet olmus oldum kızlar bi 4 ünde birde 29 unda anlamadım

mht cım tebrik ederim canım darısı bize olsun.azizecim benim bir sonraki agdet tarihim 25 ekim diyo gene ekim listesindeyim yani.ama ben eylülde 2 kere agdet olmus oldum kızlar bi 4 ünde birde 29 unda anlamadım

Ben de eylül de iki kez adet oldum bi 3ünde bi de 28inde normaldir bu ay döngümüz 25 gün sürmüş benim 26 dır normalde zaten 1 gün eksik 1 gün fazla olabiliyo ya.Bi de bişi sorcam arkadaşım ''bir sonraki agdet tarihim 25 ekim diyo gene ekim listesindeyim yani'' demişsin ya bu adet tarihini nerden buldun ve bu liste ne listesi bana da söylermisin?

canım ilk sayfada ekimde hamile kalmak isteyenlerin listesi var ya.. herkes ekimde -beklemediği- adet tarihlerini veriyor, azize de listeye yazıyor.. sonra listeyi hep beraber takip ediyoruz bakalım kimler hamiş kalmış diye..

günaydın arkadaşlar, güzel bir gün ve güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan

Canımcım güzüne aydın bitanem çok sevindim inş bebişleri aynı zamanlarda kucağımıza alırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…