Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

allahım hepinize sağlıklı hamilelik hayırlısıyla da bebeğiniz kucağınza almayı nasip etsin.........
saolun kızlar darısı başınıza...:)))

özgeçay hatırlamazmıyım canım benim ..dile canımmmm

canım benim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insallah.. şu an tek dileğim o..

bi de tabi darısı başımıza hihoyyyt

allahım hepinize sağlıklı hamilelik hayırlısıyla da bebeğiniz kucağınza almayı nasip etsin.........
saolun kızlar darısı başınıza...:)))

özgeçay hatırlamazmıyım canım benim ..dile canımmmm

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza olsun...

iyiyim canım sağol.bende şimdi geldim....sen nasılsın tatlımmyerimseniben

iyyiimm ne olsunn boğazlarım şiş sesimfalan kısık gercii :gitme: ama iyi olmaya çalışıom kocişte maç yapıo gelmedi uyuss :eek:klava: ayın 18ini bekliom

iyi geceler oooo neler olmuş valla cok sevindim mehtap hamileymiş kızlar
umarım ayagını surumustur.
azizeciğim sen ne yaptın varmı bişeyler
ben uç gundur uyukluyorum kafama takıldı
acaba bişeymi var diye...

geçmiş olsun canımm. benim adet günüm bugün daha bişey olmadı yarın belki test yaparım diyorum. gerçi erken olduğunuda biliyorum. offf beklemek çok zorkafamçokkarıştı
iyyiimm ne olsunn boğazlarım şiş sesimfalan kısık gercii :gitme: ama iyi olmaya çalışıom kocişte maç yapıo gelmedi uyuss :eek:klava: ayın 18ini bekliom

slm caımm. hadi hayırlısı hamilelik belirtisi uyuklamak insan hamile kalınca uykusu çok sık gelirmiş. ben bekliyom bugün adet günüm adet olmadım çokta heyecanlıyımm:lepi:
iyi geceler oooo neler olmuş valla cok sevindim mehtap hamileymiş kızlar
umarım ayagını surumustur.
azizeciğim sen ne yaptın varmı bişeyler
ben uç gundur uyukluyorum kafama takıldı
acaba bişeymi var diye...

geçmiş olsun canımm. benim adet günüm bugün daha bişey olmadı yarın belki test yaparım diyorum. gerçi erken olduğunuda biliyorum. offf beklemek çok zorkafamçokkarıştı

azizecim iyi akşamlaarrr..
yarın da öğlene kadar olmazsan test yap bence de yaa.. varsa çıkar herhaldee.. hihoyyyt

slm caımm. hadi hayırlısı hamilelik belirtisi uyuklamak insan hamile kalınca uykusu çok sık gelirmiş. ben bekliyom bugün adet günüm adet olmadım çokta heyecanlıyımm:lepi:

canım yaa helal olsun varya amma sabırlıymıssın ben coktan dayanamaz yapardım testı
zaten yapmıştımda ama kafama takıldı adetime 5 gun varken yaptırmıstım sımdı acaba cıkmadımıdıyorum umarım senın bu sabrının odulunu verır allah ve hamılesındır canım

yaa kızlar ben hala her an adet olabilirim diye bekliyorum. sabahta olabilrir. eşimde heycanlı çok ona kalsa şimdi nöbetçi eczaneye gidip test alıcak....valla zor tuttum baba oğul yerinde duramıyolar. yarın yaparız dedim ikna ettim...off kızlarrr yaa hallerini bi görseniz adet olursam canlarım için üzülücem valla.

bu arada kızlar mehtapta önce negatıf dıye ögrenmıstı değilmı
sonra pozıtıfe dondu testler yanlışmı hatırladım acaba.............

of kızlar ben cok sabırsızımm ben adetime 2 gün kala yapmıstımm kendimi tutmam lazım böle olmaz

X