Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlar daha 16 ekime çooooooooooooooook var ya...........

ah bu gunler gecmek bılmıyor benımde 4 gunum kaldı dayanamıyorum evde test var yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum umursamazlıktan gelmeye falan calısıyorum ama nafıle.:umursamaz:

hoşbulduk canım. valla bende merakla bekliyorum. biraz önce gözlerim karardı tuhaf oldum. hayırlısı canım.fisfisfis

ben de ateşimi ölçüyorum bi kaç gündür hep yüksekti bugün bariz bi düşüş var.ayıptır sölemesi akıntım çok fazla bugün altıma kaçırmış gibi hissediyorum bazen:kedi: nedir anlamadım:uhm:

benimde öyle canım ateşime bakmadım ama akıntı çok feci 3 gündür ıslak ıslak geziyorum :kedi:

canımsen kesin yumurtlamadasın benimde öyle oluyo sürekli akıntı. iyi değerlendir bu günleri canım çoooook çalışkaydirigubbakcemile3

walla 4 aydır hiç gecikmedim buna rağmen büsürü test yaptım günümde günüm gelmeden.....sen nasıl beklicen yaaaaa allah bana versin o sabırdan inşallahda olmayız bebişlerimize kavuşuruz...

kızlarr ben çıkıyom ereni okuldan almaya gidicem. daha sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

canımsen kesin yumurtlamadasın benimde öyle oluyo sürekli akıntı. Iyi değerlendir bu günleri canım çoooook çalışkaydirigubbakcemile3

bugün adetimin 14. Günü ama?? Ilginç geç mi yumurtluyorum acep?
Programım 29 eylül-30 eylül gösteriyordu halbuki.
Sevindim yaaa hala şansım var demek ki

slm tatlım. daha çok erken ama beklemek en iyisi. 5yada 6 gün beklicem adet olmazsam kararlıyım. ilk hamileliğimdede beklemiştim.

slm canım hadı bakalım bekle ins hayırlı haberlerini alırız benımde 4 gunum kaldı bakalım hayırlısı.sabah dogumuna 1 ay kalmıs bır arkadasımı gordum ona sordum reglden once hıc anladınmı hamıle oldugunu dıye hayır anlamadım regl gecıkınce anladım dedı cok kısıye soruyorum hepsı aynı seyı soyluyor onun ıcın de belırtılere fazla takılmamak gerekıyor bence cunkı cogu zaman psıkolojıkte olabılıyor.lmaz:

program ovulasyon gününümü 29-30 diye gösteriyo benimde 13 günüm ovulasyonu dün gösteriyo..

kızlarrr merhabalar ben ekim 6 da adet olmam gerekiyor. bugun dun dayanamayıp 2 tane gebelik testi aldım ve dun akşam yaptım ve bu sabah 2. çizgiyi silik gördüm sizce ne bu ya şaşkınım yardımcı olun ltfen

taman işte adetin tam 14.günü yumurtlama oluyor.
bu 1 haftayı sakın boş geçirme canım.hadi inşallah tutar.
bugün adetimin 14. Günü ama?? Ilginç geç mi yumurtluyorum acep?
Programım 29 eylül-30 eylül gösteriyordu halbuki.
Sevindim yaaa hala şansım var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…