Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar kımse yokmu ya çaresız kaldım kımseyede soyleyemıyorum daha belli olmadan ne yapmam lazım

dün akşam yaptığın testte mi gördün 2. çizgiyi yoksa bu sabah mı yaptın canım....

program ovulasyon gününümü 29-30 diye gösteriyo benimde 13 günüm ovulasyonu dün gösteriyo..
bana sordun sanırım tatlım evet ovulasyon günümü 29-yada 30 diyor
ama benim düzenim bozuldu canım geçen bi ay 45. Gün adet oldum bu ay 17. Günde bu yüzden program tahmin yaptı sadece ondan şaşırdım demek ki.bu ay ki adet tarihimi de 13-yada 14 ekim diyor

canım dün akşamda gördüm bu sabahta hemde 5 dak içinde sence bu ne arkadaşım

valla ben daha hiç göremedim o 2. çizgiyi ama idrar testinde pozitif olanların pek çoğu hamile oluyor burdn takip ettiğim kadarıyla....yani sende 2 testtede çıktığına göre hamile olabilirsin büyük ihtimalle yinede bi kan testi yaptır ama...inş.hamişsindir canım...

canım çok teşekkürederim ama kan testi yaptırmıycam çünkü bir doktor arkadaşım kan testini önermıyor çok buyuk bır sorun varsa sebebı de eğer erken bir gebelik söz konusuysa kan testiyle gebelik yok oluyormuş hatta bak istersen uzman tv de kan testı yaz ordaki doktorda aynı şeyi söylüyor çunku bırçok gebelik daha yeni başlangıçta bndan dolayı yok oluyormuş inşallah hamileyimdir allah isteyen herkeze tatırsın bu güzel duyguyu içindede bizlerede nasıp etsin inan o kadar şaşkınım kı ve sana çok teşekkurederim ilk senınle paylaştım

canım çok teşekkürederim ama kan testi yaptırmıycam çünkü bir doktor arkadaşım kan testini önermıyor çok buyuk bır sorun varsa sebebı de eğer erken bir gebelik söz konusuysa kan testiyle gebelik yok oluyormuş hatta bak istersen uzman tv de kan testı yaz ordaki doktorda aynı şeyi söylüyor çunku bırçok gebelik daha yeni başlangıçta bndan dolayı yok oluyormuş inşallah hamileyimdir allah isteyen herkeze tatırsın bu güzel duyguyu içindede bizlerede nasıp etsin inan o kadar şaşkınım kı ve sana çok teşekkurederim ilk senınle paylaştım

canım ya ben anlamadım gebelik nasıl yok oluyormuş? kan alıyorlar sadece, gebelik neden yok oluyor anlamadım.. fisfisfis

inşallah canım benim daha 16 ekim adet tarihim biz henüz çalışma aşamasındayız inşllah rabbiim bizede nasip eder bu duyguyu...senin adetin geçtimi

allah allah çok şaşırdım kan testiyle nasıl bebiş yok olur yaa
yani kan alır almaz yok olmuyo heralde doktor kana bakıyo hamilesin diyo ultrasona bi bakıyolar bebek gitmiş mi?

canım ya ben anlamadım gebelik nasıl yok oluyormuş? kan alıyorlar sadece, gebelik neden yok oluyor anlamadım.. fisfisfis

canım ya bende bilmiyorum ama doktor arakadaşimın dedıgı oyle bıde google de uzman tv yaz kan testını ara bak ordada oyle dıyıyor uzman doktorlar zaten bır çok hamıle kadın hamıle oldugunu anlamadan bıle yok oluyormuş

allah allah çok şaşırdım kan testiyle nasıl bebiş yok olur yaa
yani kan alır almaz yok olmuyo heralde doktor kana bakıyo hamilesin diyo ultrasona bi bakıyolar bebek gitmiş mi?

amin canım ben 6 ekimde edet olmam lazım ben eylul ayında ovulasyon testı kullandım ve 2 koyu kırmızı çızgıyı gormuştum inşallah faydası olmuştur allah yardımcımız olsun

amin canım ben 6 ekimde edet olmam lazım ben eylul ayında ovulasyon testı kullandım ve 2 koyu kırmızı çızgıyı gormuştum inşallah faydası olmuştur allah yardımcımız olsun

inşallah canım benim daha 16 ekim adet tarihim biz henüz çalışma aşamasındayız inşllah rabbiim bizede nasip eder bu duyguyu...senin adetin geçtimi

amin canım ben 6 ekimde edet olmam lazım ben eylul ayında ovulasyon testı kullandım ve 2 koyu kırmızı çızgıyı gormuştum inşallah faydası olmuştur allah yardımcımız olsun[/QUOTE]

ve uzman tv de gebelik için kan testi yazın bakın dınleyın bana hak vericeksiniz

selam tatlişkolar hepiniz iyisinizdir inş. bende şu kan testi videosunu izlemek istiyorum ama evde bakabilirim. işte izleyemem. benimde bikere adetime 1 hafta varken 2,35 çıkmıştı değerim ama sonra adet oldum. acaba ondan mı oldu :uhm: :uhm: akşama bi izleyeyim bakalım.

hoşgeldin azizecin biz iyiyiz asıl sen söyle kaydirigubbakcemile3 bekliycem demişsin bizi merakta bırakma

selam tatlişkolar hepiniz iyisinizdir inş. bende şu kan testi videosunu izlemek istiyorum ama evde bakabilirim. işte izleyemem. benimde bikere adetime 1 hafta varken 2,35 çıkmıştı değerim ama sonra adet oldum. acaba ondan mı oldu :uhm: :uhm: akşama bi izleyeyim bakalım.

yalnız ben hala onun kan testiyle alakası olduğunu düşünmüyorum..
şöyle ki, internette okumustum bir idrar testi için diyordu ki, adet tarihinizden önce yapmanız ve pozitif çıkması yanıltıcı olabilir, çünkü bazı gebelikler birkaç gün içinde kendi kendine sonlanabilir.
doktorların kan testi yaptırmayın demesindeki amaç da budur bence. hani hamileyim sanarsınız ama aslında o adetinizle birlikte gider.
yoksa sadece kan veriyoruz azıcık, bebek kanın içindemi ki gidiyor delikafadulden

X