Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana sordun sanırım tatlım evet ovulasyon günümü 29-yada 30 diyorprogram ovulasyon gününümü 29-30 diye gösteriyo benimde 13 günüm ovulasyonu dün gösteriyo..
dün akşam yaptığın testte mi gördün 2. çizgiyi yoksa bu sabah mı yaptın canım....
canım dün akşamda gördüm bu sabahta hemde 5 dak içinde sence bu ne arkadaşım
canım çok teşekkürederim ama kan testi yaptırmıycam çünkü bir doktor arkadaşım kan testini önermıyor çok buyuk bır sorun varsa sebebı de eğer erken bir gebelik söz konusuysa kan testiyle gebelik yok oluyormuş hatta bak istersen uzman tv de kan testı yaz ordaki doktorda aynı şeyi söylüyor çunku bırçok gebelik daha yeni başlangıçta bndan dolayı yok oluyormuş inşallah hamileyimdir allah isteyen herkeze tatırsın bu güzel duyguyu içindede bizlerede nasıp etsin inan o kadar şaşkınım kı ve sana çok teşekkurederim ilk senınle paylaştım
canım çok teşekkürederim ama kan testi yaptırmıycam çünkü bir doktor arkadaşım kan testini önermıyor çok buyuk bır sorun varsa sebebı de eğer erken bir gebelik söz konusuysa kan testiyle gebelik yok oluyormuş hatta bak istersen uzman tv de kan testı yaz ordaki doktorda aynı şeyi söylüyor çunku bırçok gebelik daha yeni başlangıçta bndan dolayı yok oluyormuş inşallah hamileyimdir allah isteyen herkeze tatırsın bu güzel duyguyu içindede bizlerede nasıp etsin inan o kadar şaşkınım kı ve sana çok teşekkurederim ilk senınle paylaştım
canım ya ben anlamadım gebelik nasıl yok oluyormuş? kan alıyorlar sadece, gebelik neden yok oluyor anlamadım.. fisfisfis
allah allah çok şaşırdım kan testiyle nasıl bebiş yok olur yaa
yani kan alır almaz yok olmuyo heralde doktor kana bakıyo hamilesin diyo ultrasona bi bakıyolar bebek gitmiş mi?
amin canım ben 6 ekimde edet olmam lazım ben eylul ayında ovulasyon testı kullandım ve 2 koyu kırmızı çızgıyı gormuştum inşallah faydası olmuştur allah yardımcımız olsun
inşallah canım benim daha 16 ekim adet tarihim biz henüz çalışma aşamasındayız inşllah rabbiim bizede nasip eder bu duyguyu...senin adetin geçtimi
selam tatlişkolar hepiniz iyisinizdir inş. bende şu kan testi videosunu izlemek istiyorum ama evde bakabilirim. işte izleyemem. benimde bikere adetime 1 hafta varken 2,35 çıkmıştı değerim ama sonra adet oldum. acaba ondan mı oldu :uhm: :uhm: akşama bi izleyeyim bakalım.
ben geldim. nasılsınız bakakım.