- 1 Temmuz 2009
- 272
- 0
Valla kızlar ben 9 gun gecıktım test yaptım sılık cızgı cıktıı aksam bırden hafıf kanama basladı ve cogaldı adet oldum anlamadım gıttı adetım bıttı gene test yaptım negatıfffffffff artık ekım beklıyoruz canlarım cok calısıyorum cokkkkkkkkkkkk :) ınsallah tutarrrr
kızlar üçdür mesajlarıma cevap alamıyorum beni duyan yokmu?
damlacım bugün adet günüm..ama bakalım beklemedeyim...
özgecaycım evet öyle olanlar var....bende duymuştum..hatta arkadaşım dr gidiyor dr oğlun olacak diyor..4 aylık hamileymiş her ay düzenli adet olunca anlamamış...
hadi bakalım hayırlısı.. inşallah senin de öyledirrrr, bana da Allah söyletmiştir :CüvCüv:
iyi geceler kızlar... benim adetim 3-4 ekim gibi gelecek birkacgündür rahimde bir ağrı var ara ara... sanki adet olacakmışım gibi...birde uykum gelıyor hemen hemen..hiç boyle olmazdım..sizce bu belırtımıdır...bu yasmın dogum kont. ilacını bırakalı 5.ayım olacak artık kalmışmıyımdır sızce..
hanı ilaç bırakıncada bır donem koruyormuşya............
katrem cim seni listeye yazdım. baş sayfada bakarsın canım.
damlacım bugün adet günüm..ama bakalım beklemedeyim...
özgecaycım evet öyle olanlar var....bende duymuştum..hatta arkadaşım dr gidiyor dr oğlun olacak diyor..4 aylık hamileymiş her ay düzenli adet olunca anlamamış...
yabangülü canım kan testinde çıkar hem en güvenilir o zaten......
yabangülü canım kan testinde çıkar hem en güvenilir o zaten......
yarın kan testı yaptırsammı cıkarmı?
inşallah mehtapçım üzme kendini elbet seninde yavrun olcak birgün belkide kısazaman sonra alırız hamiş haberini bende eklerim listeye seni hamile diye süprizzzzz rabbimin izniyle.
canım adetmi oldun yani. şimdi kasımımı beklicen. Listede adet tarihin 19 ekim de ondan sordum canım.
sağolun kızlar zaten nıye duruyorsam eşim hast. calışıyor sıra beklemeden para vermeden yaptırıyorum
testı....
yarın gıdeyım bencede...
ne güzel kızlar sizin en azından gecikme oluyo adetinizde ben marttan beri 1 kez test yaptım.hep erken gelio:sinifsinif: ümitlenme dio adetim ..
sağolun kızlar zaten nıye duruyorsam eşim hast. calışıyor sıra beklemeden para vermeden yaptırıyorum
testı....
yarın gıdeyım bencede...