bende iyiyim ceylancım çok şükür...
2gün kaldı adetime bi olup bitsem hayırlısıyla. senin nasıl gidiyo hamilelik canmm?
yok canııım bısey yapmadım dogal yollarla kaldıııımmmm hıım zaten korkuyodum dahada cok korkuttun kıs beniiiiiii
şimdi olur canmm çok normal...hele o gaz en beteri insan patlıcak gibi oluyo karnın sanki şiş gibi geliyo...seninde öyledir kesin. bol bol kuru kayısı ye canmm çok rahatlatıyo...çok süt içme oda gazı artırır...bol su iç en önemlisi su,günde 2litre içmeye bak canmm.
kızlar ben çıkıyom...yemek yapıyım.
sonra görüşürüzzzzzz
:roflol:
Canım o konuda kürt türk ayrımı yapılıyoda bu durum da benım bıraz hassas oldugum bı konu..o nedenle bakıyodum ama çıkkk cahıl insanlarla muhatta olmamamak lasımmış gördüm... kıss senın işin de hiç bitmiyo bebemm yaa
benimde pazar günü cnmm ama gelmezler ikimizinde inş..yarencikk huuu..ay yarın benim günüm ama..hasta olcak gibi ara ara sancım oluyo geçiyo..inşallah gelmez kırmızılar..
evet bugün topic çok ıssızzinş. gelmez kızlarr.. bugun ne oldu buraya yaa kimsecikler gelmıyo:gitme:
hımm dün gündüz yoktum benn kızlar bebek fikrini kafalarından atmak için girmiyolar sanırsammdünde böyleydi canım ya kimsecikler yoktu nazar aldık sanırsam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?