- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
hımmm patatese bayılırım zateenn teşekkür ederim canımm hemen not ediyimmm
afiyet olsun canımmmmopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm patatese bayılırım zateenn teşekkür ederim canımm hemen not ediyimmm
melike menü kraliçesi bayanssulusmile :hooray:
yapın kızlar tavsiye ediyorum ben yaptım pişti akşam yenmeyi bekliyo afiyetlecokacimcoook
bugün ne yemek yaptın melike belkim yine tarif alırızzçok tesekkür ederim azizecimmmmopuyorumnanaktan
aynen canım hemen yakalıyorum bende gizli saklı bişy yapacagı zaman agız tadıyla bi süpriz yaptırmıyoruz adamlara sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kikikikikik melükem üşenmedüüüüüü tekrardan yazduuuuu geçmişe dönmeye gerek kalmaduuuuuu bende yepçem üzendiiiiiim çooooooooog
tavuksuzda yapabilirsin yada tavuğu ayrı bi yerde sote olarak pişirayyy şimdikkk hazırlasam mı hemen acepp yaa peki tavuğu haşlamadan çiğden koysak pişmezmi?
:saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
[ı]sağlıklı ve hayırlı evletlar versin rabbimiz :saruboceq: :saruboceq: [/ı]
melikecimm senin resmini görmedik biz varmı albümde tatlışımm
tavuksuzda yapabilirsin yada tavuğu ayrı bi yerde sote olarak pişir
bugün ne yemek yaptın melike belkim yine tarif alırızz
walla benim kocişşş biraz manyak canımm resim mesim koyma diye söledi bende korkumdan bişi koyamadımm istemiyoo çok mu merak ettinn için rahat olsunnn tubişşş gördü sor bakım gelince nasılmısımmmkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun kuşummcanım bugün dısardan otlanıcazzz walla dedim çok yoruldum iki gündür ev temizligii yapıyorum bide üstüne yemek yapmıyım dedim kocişde tamam dediii ben getiririm dısardan dediiiŞeniz
ben çıkıyım o samannn valla canım çektiiii hemen kalkıyommm yakamoz gibi biraz kıyma kavurur üzerine dökerimm hepinizi çoook öptümm çook acıktım ya duramıyomm hemen hazırlıyımm daha birde pişmesi varrr
tabikiii çok pratik ve çok kolayyyyy hemde çok lezizzz afiyet olsun canımm kocişler bu yemegi yerse kuduru artıkkk kaydirigubbakcemile3 bi tabak daha yokmu derler artıkcokacimcoook
walla benim kocişşş biraz manyak canımm resim mesim koyma diye söledi bende korkumdan bişi koyamadımm istemiyoo çok mu merak ettinn için rahat olsunnn tubişşş gördü sor bakım gelince nasılmısımmmkaydirigubbakcemile3
güle güle cnm bende kaçıcam yemek yapmam lazım benimdeben çıkıyım o samannn valla canım çektiiii hemen kalkıyommm yakamoz gibi biraz kıyma kavurur üzerine dökerimm hepinizi çoook öptümm çook acıktım ya duramıyomm hemen hazırlıyımm daha birde pişmesi varrr