Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

mirage hayırlı olsun saçın kzuuuu
kısa saçlı olmadım hiç ömrüm boyunca azize ablamla eş durumdayız.hep belimdedir saçlarım

sanada yakışır cnm kısa saç yüzüne gider gözlerinin güzelliği ortaya çıkar
anacımm 4parmak kestirdim de hala alışamıyom çok kısa geliyo eşimde uzun saçımı çok beğeniyo :kedi: göğüslerimin altına geliyolardı şimdi üste geliyolar.bende resimleri koydum.ama kızlar baktı sildim.
senın uzun dıılmı azızee?? baya hemde:)

evet nerdeyse belime gelcekti kestim canmm çok kırıklar vardı.bide boyadım kumrala röfleler kapandı

bıde aklıma ne gelıo bılıonuzmu:):) benım gobıs baya cıktı:):) gecen aydda adetım 4 gun surmöustu ustunemı gordum acaba kız:) ozman 2 aylık falan oluo:) cınsıyetını ogrenırımm:):):

allah canını almasın kızzzzz
gaz falan oluo ya ondan şiş oluo baya.bide kabızlık başlarsa sen gör ozman
inşallah olmazdaaaaaa

facebooka yükle bende bakıyım cnm

benmde ewlenırken uzundu bayaa ewlendıkten sonra bas edemedım onlarla:) yıka kurula falann cokta yıpranmıslardı zate boyadann kısa kestırmıstımm bendee alıstım sımdık kısaya ole dewam edıorum:)
benımde ssuan onle uzun arkalar kısa bıde sapsarı boysttım onlkarı hepten yıprandılarr gecen tekrar duz renge boyadımm kapıcunoymuss:) degısıkbı renk cıktı ortaya:))

YOK TATLIM YA BEN HİÇ BOYATMADIM SAÇIMI 2 DEFA BALYAJ YAPTIRDIM ÜSTÜNE ODA SAÇIMIN RENGİNE YAKIN GÖLGE GİBİYDİ AMA Bİ RENK BEĞENDİM BELKİM RENGİNİ AÇARIM SAÇIMIN :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…