hımm olurmu acepCADIARZUbıde aklıma ne gelıo bılıonuzmu:):) benım gobıs baya cıktı:):) gecen aydda adetım 4 gun surmöustu ustunemı gordum acaba kız:) ozman 2 aylık falan oluo:) cınsıyetını ogrenırımm:):):
anacımm 4parmak kestirdim de hala alışamıyom çok kısa geliyo eşimde uzun saçımı çok beğeniyo :kedi: göğüslerimin altına geliyolardı şimdi üste geliyolar.bende resimleri koydum.ama kızlar baktı sildim.sanada yakışır cnm kısa saç yüzüne gider gözlerinin güzelliği ortaya çıkar
senın uzun dıılmı azızee?? baya hemde:)
bıde aklıma ne gelıo bılıonuzmu:):) benım gobıs baya cıktı:):) gecen aydda adetım 4 gun surmöustu ustunemı gordum acaba kız:) ozman 2 aylık falan oluo:) cınsıyetını ogrenırımm:):):
facebooka yükle bende bakıyım cnmanacımm 4parmak kestirdim de hala alışamıyom çok kısa geliyo eşimde uzun saçımı çok beğeniyo :kedi: göğüslerimin altına geliyolardı şimdi üste geliyolar.bende resimleri koydum.ama kızlar baktı sildim.
evet nerdeyse belime gelcekti kestim canmm çok kırıklar vardı.bide boyadım kumrala röfleler kapandı
mirage hayırlı olsun saçın kzuuuu
kısa saçlı olmadım hiç ömrüm boyuncaazize ablamla eş durumdayız.hep belimdedir saçlarım
facebooka yükle bende bakıyım cnm
benmde ewlenırken uzundu bayaa ewlendıkten sonra bas edemedım onlarla:) yıka kurula falann cokta yıpranmıslardı zate boyadann kısa kestırmıstımm bendee alıstım sımdık kısaya ole dewam edıorum:)
benımde ssuan onle uzun arkalar kısa bıde sapsarı boysttım onlkarı hepten yıprandılarr gecen tekrar duz renge boyadımm kapıcunoymuss:) degısıkbı renk cıktı ortaya:))
5-6 SENEDİR UZUNDU ŞU 2-3 AYDIR KISALTIKÇA KISALTIYORUM BEN aklinialirimsmile
karamel tonları hosuma gıdıo benım ben cok begenıorumm
ben geldimmm kıslarr hiçç görüşemiyoss valla ösledimm sizi yaaa