Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nevamm

ben 4 gun once yapmıstım yıne ttest burdakı kızların sayesındee cokk sılık dı 2 cızgıı o zman bana hamılesın demıslerdı burdakılerr:)

cıcegım 20 dakka ıcınde olustu benımde 20 dk bekledım ben atttım sonra attıkdan sattler sonra bakıodum sık sık 2cızgı daha belırgındı..test warsa ewde yapsana kızz:)

nevamm

ben 4 gun once yapmıstım yıne ttest burdakı kızların sayesındee cokk sılık dı 2 cızgıı o zman bana hamılesın demıslerdı burdakılerr:)

canım sağol cevabın için.
bende ovulasyon testi aldım bu akşam gelicek.
Hayırlısıysa çok istiyorum bu ay olmasını. bana dua et canım . şimdi senin duan kabul olur.

senınde 16 subat demı canım aslında suan olsa bellı olur bencee cunku gecen ayda 31 cekmiişti bı gunde ordan aslında bugun bızım adet gunumuz

bebem test var apmayı düşünmüorum.dayancam çarşamba sabah haber veririm inşallaah.
ilk idrarla yapmak istiorum zaten

canım bende ünv. harita bitirdim ama çalışmıorum.eşim inşaat mühendisiiii.iskenderundan gelin geldim buarayaaa.okula mı devam ediosun çalışmıomusun tatlım.memleketlerimizde yakınmış

esimde iskenderun payasta oturuyo ailsei bende iskenderundan gelin geldim ama adanalıyım canım

selcan nereye gittin kuzu yaa.
sitede sorun vardı az önce ...bakımdı galibaa.

nohuta sabah not bırakmıştım ama girmedi canım.doktordan gelince haber verir.
azize ablada ereni okula gönderdikten soraada geri yatıo galiba.öğleden önce girmiooo.ana kraliçemmm :

cıcekcım ne zamandan berii bebek dsunuyonn gunun normelde gecermıydiii

canım ya ben 3 bebişimi kaybettim.bu ay bıraktık korunmayı.diğer 3 hamileliğimde ilk denemede hamile kldım ama hiç bu kadar kafayı takmamıştım.bu ay olmazsa tamamen stresten canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…