• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşallah sende hamılesındır ve dıger arkadslarda hamıledır canımm ama ewde test warsa sılık de olsa cıkarrr ben 4 gun oncesınden yapmöıstımm yıne sılıktıı cokk ama cıkmıstı

mervam canım çıkadabilir ama çıkmazsa çok üzülürsün.benim gibi gününü bekle yada geçsin canım bence yapmaaa

kızçeler çok öptüm bakındım kız selcan hamişsin hamişşşşşşşşşşşş ben kaçtım patron burda eyvahedigeldismile

kolay gelsınn mırage sanaa:)

saoll pelıncımm aksamının gusel gecmesıne cok sevındımm bebemm..

benımde cok guseldıı aksamımm

hedıyemde araba olmuss:) ustume yapmıs yenı aldıgımız arabayıı:)

selcancım bende 4 gün kala ypmıştım geçmişi okudun mu bilmiorum canım.
sabah yaptım çıkmadı çöpe attım.akşam eve geldiğimde kapıcıya çöpü vermeden farkettim baktım.
çift çizgi olmuştuuu.silikti ama belliydii.
tabi pozitif demek mi bilmiorum.
bi hamileymişim gibi gelio bi gelmioo anlamadım.
bi kaç günde çok yıprattım kendimi o yüzden beklemekten yanayım

bende evlendim geldim canım.1,5 yıldır burdayım.
carefour civarında oturuoruuum.çalışıosun galiba

hımm bende temmuzda geldim canım biz dsi ordayız formu gecince sen nerelisin kociş ne iş yapıyo ben adanalıyım kocişim polis buraya gelin geldim yok iki yıl urfada okudum işletme şimdi üssten devam ediyom işletme 3 ten

kız benımde ole oluoodu testın ustunu okudumm 20 dakka sonra gecerlıdııl yazıodu benımkınde:) ama ben cope attıgım halde yınede bakıodum ustten cızgı daha belırgınlesmıstı:) hamıs sıındır sende cıcekcımm aklına takma en ıyısı yarın yapptestt

wallaa canımcımm suann acayıpp grıp oldumm ayakta zor duruorumm:) u bı belırtımı bılmıorumm:)

akıntımm warr cok dııl ama az da dııl..

halsızlıkk warr

gazım warrr

mıode bulantım oluo sabahları daha cokk aksam uzerıde oluoo..

uykum war sankı hep ole gelıo bana bıdee

sımdılık bolee yanı canım

daha öncede test yapmıştın sen di mi canım. onu ne zaman yaptın. o da çift çizgimiydi.

hımm bende temmuzda geldim canım biz dsi ordayız formu gecince sen nerelisin kociş ne iş yapıyo ben adanalıyım kocişim polis buraya gelin geldim yok iki yıl urfada okudum işletme şimdi üssten devam ediyom işletme 3 ten

canım bende ünv. harita bitirdim ama çalışmıorum.eşim inşaat mühendisiiii.iskenderundan gelin geldim buarayaaa.okula mı devam ediosun çalışmıomusun tatlım.memleketlerimizde yakınmış :D

kolay gelsınn mırage sanaa:)

saoll pelıncımm aksamının gusel gecmesıne cok sevındımm bebemm..

benımde cok guseldıı aksamımm

hedıyemde araba olmuss:) ustume yapmıs yenı aldıgımız arabayıı:)

teşekkürler tatlım.ooo ne güzel canım güle güle kullanmak nasip etsin allahım...

canım bende ünv. harita bitirdim ama çalışmıorum.eşim inşaat mühendisiiii.iskenderundan gelin geldim buarayaaa.okula mı devam ediosun çalışmıomusun tatlım.memleketlerimizde yakınmış :D

benimde eşim inşaat mühendisi , kamu damı özelmi canım eşim...benim eşim kamuda :))

kız benımde ole oluoodu testın ustunu okudumm 20 dakka sonra gecerlıdııl yazıodu benımkınde:) ama ben cope attıgım halde yınede bakıodum ustten cızgı daha belırgınlesmıstı:) hamıs sıındır sende cıcekcımm aklına takma en ıyısı yarın yapptestt

ama bebem ben atmadan önce en az bi 20 dk bakmışımdır.
attıktan sonra ben gelene kadar kim bilir ne kadar zamanda çift çizgi oluştu.o geçerli midir kii.
senin ne kadar sonra oluştu 20 dk geçtimii

Back