• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kupalar var ya porselen çay içmek için.
simsiyak bi kupa verdi çay iç aşkım dedi bende çay doldurdum kaynar tabi,onun sıcaklığınla kupa renk değiştirmeye başladı bide ne göreyin bizin düğün resimlerimizle kaplanmış çok güzeldi yaa....bardak soğuyunca tekrar kararıyo.özel yaptırmış.

azizecim allah mutlulugunuzu bozmasın :Saruboceq:

hoşbulduk canlarım.
iyiyim çok şükür.bugün evdeyiz benimkiyle belim çok ağrıo çıkmıoruz.uzanıorum
siz neeler yapıosunuz

hoşbulduk canlarım.
iyiyim çok şükür.bugün evdeyiz benimkiyle belim çok ağrıo çıkmıoruz.uzanıorum
siz neeler yapıosunuz
bizde evdeyiz bi çıkalım dedik ama istanbulda pazar günü çıkmak tam bir işkence sinemaya gitsen yer bulamıyosun bulsan tıkış pıkış bi alışveriş merkezini gezsen iğne atsan yere düşmüyo yemeğe gidelim dedik onuda gözüm kesmedi sırf yemeğe çıkmak istemedim açıkcası bide oğlumda var ya çocuk harap oluyo kalabalıkta evde oturuyorum kocişte hastaneye gitti hemşerisinin çocuğu hasta çaresi bulunmuyor ilk çocuğuda çaresi bulunmadan ölmüştü onu ziyarete gitti

bizde evdeyiz bi çıkalım dedik ama istanbulda pazar günü çıkmak tam bir işkence sinemaya gitsen yer bulamıyosun bulsan tıkış pıkış bi alışveriş merkezini gezsen iğne atsan yere düşmüyo yemeğe gidelim dedik onuda gözüm kesmedi sırf yemeğe çıkmak istemedim açıkcası bide oğlumda var ya çocuk harap oluyo kalabalıkta evde oturuyorum kocişte hastaneye gitti hemşerisinin çocuğu hasta çaresi bulunmuyor ilk çocuğuda çaresi bulunmadan ölmüştü onu ziyarete gitti

iyi yaptın canımcııım.evinde tadı başka oluooo.bugün için planlarımız vardı aama dediğim gibi sağlık olsunn.
allahım dermansız dert vermesin geçmiş olsun

yok canım ya 16 sı adet günüm.ama 2 gün önce yaptım.sabah çıkmadı akşam geldiğimde çöpü atarken farkeettim baktım çitf çizgi olmuş.

o günden sonrada aklıma takıldı tabi doğrumu değil mi dieee.ama 17 sinde tekrar yapmaya karar verdim böle canım yaa

Back