Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kupalar var ya porselen çay içmek için.
simsiyak bi kupa verdi çay iç aşkım dedi bende çay doldurdum kaynar tabi,onun sıcaklığınla kupa renk değiştirmeye başladı bide ne göreyin bizin düğün resimlerimizle kaplanmış çok güzeldi yaa....bardak soğuyunca tekrar kararıyo.özel yaptırmış.
ben geldim kızlar yemeğimi koydum pişiyoo
bizde evdeyiz bi çıkalım dedik ama istanbulda pazar günü çıkmak tam bir işkence sinemaya gitsen yer bulamıyosun bulsan tıkış pıkış bi alışveriş merkezini gezsen iğne atsan yere düşmüyo yemeğe gidelim dedik onuda gözüm kesmedi sırf yemeğe çıkmak istemedim açıkcası bide oğlumda var ya çocuk harap oluyo kalabalıkta evde oturuyorum kocişte hastaneye gitti hemşerisinin çocuğu hasta çaresi bulunmuyor ilk çocuğuda çaresi bulunmadan ölmüştü onu ziyarete gittihoşbulduk canlarım.
iyiyim çok şükür.bugün evdeyiz benimkiyle belim çok ağrıo çıkmıoruz.uzanıorum
siz neeler yapıosunuz
bizde evdeyiz bi çıkalım dedik ama istanbulda pazar günü çıkmak tam bir işkence sinemaya gitsen yer bulamıyosun bulsan tıkış pıkış bi alışveriş merkezini gezsen iğne atsan yere düşmüyo yemeğe gidelim dedik onuda gözüm kesmedi sırf yemeğe çıkmak istemedim açıkcası bide oğlumda var ya çocuk harap oluyo kalabalıkta evde oturuyorum kocişte hastaneye gitti hemşerisinin çocuğu hasta çaresi bulunmuyor ilk çocuğuda çaresi bulunmadan ölmüştü onu ziyarete gitti
ben de napayım canım evdeyim tekim akşam kocişle yemege cıkcaz hazırlanıyorum yavaş yavaşŞeniz
iyi eğlenceler olsun canımcım.tadını çıkarın sefanız olsun
gününmü geçti çiçekcimmteşekkürler canım sen test yaptınmı...