Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aynen cnm ya hamiş olunca kıpırdamamakmı gerekiyo yoksa günlük rutim iş tempomuzdamı gitmek gerekiyo bilmiyorum pimpiriklendim valla

ay saat 12 oldu bilgisayarım 15 gündür yoktu kociş ses çıkarmıyo ama gözümün içine bakıyo azize bugün yumurtlama günüm dimi cnm benim hesabıma göre başladı yumurtlamam 31 ocakta adet oldum

ay saat 12 oldu bilgisayarım 15 gündür yoktu kociş ses çıkarmıyo ama gözümün içine bakıyo azize bugün yumurtlama günüm dimi cnm benim hesabıma göre başladı yumurtlamam 31 ocakta adet oldum

kızz sen hala burdamısın hadi kocişinin yanına git te başlayın çalışmaya :kedi:
eren uyuyodur inşallah :jeyyar: benimde yumurtlama günlerim akıntılarım oluyo hep.
ama hepsi boşa gidiyo yaaaa şakkıdı

burdayım da çıkıcam şimdi cnm yarın görüşürüz kendine iyi bak tatlım iyi geceler

kendimi yaşlı hissettim 81 liyim ben kaydirigubbakcemile3

Yok canım ne yaşlısı delimisin hepimiz genciz daha burayı 86lılar istila etmiş sadece kaydirigubbakcemile3 Aramızda kaç yaş varki canım önemli olan muhabbet boşver yaşı :sm_cool: hihoyyyt

kızlar günaydın.hepinizin sevgililer günü kutlu mutlu olsun.allah eşlerimizle en güzel yıllar nasip etsin inşallaaah.

kahvaltı hazırladım.şimdi kahvaltı yapcaz kızlar.size günaydın dmek istedim.öpüorum hepiniziii

nohutcuum,dün çok yatamadım tlf hiç durmadı
bi ara siteye girdim ama bişi yazamadım.site yavaştı.nette bişi vardı galiba bendee sinirlendim çıktım.yanlış anlamadınız inşallaaah.akşamda misafirim vardıı

a.s.
günaydın canım.amin.seninde sevgililer günün kutlu olsun sana da eşinle güzel mutlu yıllar diliyorum cicekcigima.s.

teşekkur ederım ıyı dılklerı ıçın canım çok sagokaydirigubbakcemile2
slm kızlarr...
bugün dr.gittim ammada çok test yaptılar yaa...
sonucunu bekliyorum şimdi. inşallah hepsi temiz çıkar.
çok geçmiş olsun azıze abla...inşallah sorun çıkmıcak test sonucunda ablammm
off kızlar yaa bende heycanlanıyodum mart ayı bebek çalışmalarına başlıcam için.
nisana kaldı...
hayırlsı olsun bee ablaa sen saglıklı oldaa bebişde gelır zamanında zaten..
slm kızlarrrr azızecımm joldu gecmıs olsunn bebekımm stress yokk ama..

ya bıse sorcam ben kocamla ılıskıye gırsem ıcıme bosalsa sorun olurmu???
:roflol:bebişe ikiz kardeş gelır selcan dikkat et kısskaydirigubbakcemile3
ben cokk kılo aldımm yaa:)):) hamıleleıkte mahvoldcamm...172 ye 69kg
aynı kılodayız canım benım de1.73 boy ama kimse inanmıyor 69 olduguma nerende hanı diyolar:kedi:

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
günaydın datlumm..
teşekkurler canım sizinde sevgılıler gununuz kutlu olsun:) afiyet olsun şimdiden...

tahmın ettım zaten canım bende dun ne cevap yazabılıyordum ne bişey çok yavaştı....

ayy annemlerdeyım ve evde tek kaldım sıkıldım yaaa annemler alışverışe gitti kızkardeşlerım kursa gittiler eşim bugun çalışıyo sevgılıler gunu oldugu içinnn .....bizde bebişimle burda vakıt geçirelim dedik:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…