- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
eşinmi antepli bende antepliyim yakamozcum
evet canımm en doğrusu önce testlerin olması...
benden 6tüp kan aldılar...inan çok sitres oldum canmm. ssk olmasa bütün testlere 900 milyon vercektik yaa.....ssk.lı olduğumuz için 300 milyon verdik.
özellerin askeriyeyle anlaşması yok ben en son kürtajıma kadar hep özele gitmiştim bi dünyada paramız gitti fakat askeri hastanedeki ilgiyi asla özellerde göremedimm erkek diye utanıyodumm askeri hastaneye gitmiyodumm ama bundan sonra hep oraya giderimm çok memnun kaldımm
:Saruboceq: hepimiz için tatlım :Saruboceq:hayırlısı oldun ablacımmm
ben burdayımda bilgisayarım servise gitti tatlım ya sarj takılı olmadan internete bağlanmıyodu kesiliyodu hep bizde servise verdik orda deneme filan yaptılar patladım valla 15 günn hepinizi çok özledim alışmışım sizlere ben adet oldum azizecim 3 marta yaz beni şimdide tekrar çalışmalara başladık işte ayy geçmiş olsun tatlım inş..sonuçlar iyi çıkarda bidahaki ay çalışmalara başlarsın
kaç kilosun cnm?
antep in neresinden eşin cnmAntepe ilk gittiğimde dikkatimi en çok çeken Antep kızlarının güzel olmasıydı :) Bayanları güzel maşallah bide baya hamaratlar kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrr azızecımm joldu gecmıs olsunn bebekımm stress yokk ama..
ya bıse sorcam ben kocamla ılıskıye gırsem ıcıme bosalsa sorun olurmu???
antep in neresinden eşin cnmaklinialirimsmileAntepe ilk gittiğimde dikkatimi en çok çeken Antep kızlarının güzel olmasıydı :) Bayanları güzel maşallah bide baya hamaratlar kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrr azızecımm joldu gecmıs olsunn bebekımm stress yokk ama..
ya bıse sorcam ben kocamla ılıskıye gırsem ıcıme bosalsa sorun olurmu???
boyum 1,70 kilomda 52 ablacımmm
yok cnm hamiş değilim geldi kırmızılar malesef:kedi:sen nasılsın tatlım hamilemişsin ay süper darısı bizim başımıza hayırlısıyla bebişini kucağına al tatlımwallamı ya ne bılım b8u aksam bısde ılıskıde bulundukk ınsallah bıse olmass gercı daha tam kseın dııl ama yıne tırstımm:) yarını beklıorumm kesın olması ıcınn nolurr dua edınnn....nasılsın sen yarennn sormayıunutuum bayadırt konusamıozz...
erensezen sen nasılsınn bebekımm yoksun bayadırr hamıısssındır umarımm??
wallamı ya ne bılım b8u aksam bısde ılıskıde bulundukk ınsallah bıse olmass gercı daha tam kseın dııl ama yıne tırstımm:) yarını beklıorumm kesın olması ıcınn nolurr dua edınnn....nasılsın sen yarennn sormayıunutuum bayadırt konusamıozz...
iyiyim canımm bildiğin gibi hiç bi değişiklik yokkk ama sen kendine çok dikkat et canımm dualarımız seninle sende bizlere dua et inşallah yarın güzel haberlerini alcaz bundan sonra daha dikkatli ol bitanemm nazar boncuğumuza dikkat et çiçeğimm nazar boncuğu koymuşş senin pıtırcığın ismini
sende uzun boylusun canmm...ama kilo alman lazım.
bende 1,73 boyundayım canmm.60 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?