Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azizecim hoşgeldin tatlım rahimden sıvı alırken acıdımı ayy okuyunca irkildimm

ben Tarsusluyum canım eşim Antepli hangi ilaçları kullanıyosun canım folik plus ı doktor banada verdi ay kilo yapıyomu o ya bende bu aralar bi iki kilo aldığımı hissediyorum o ilaçtan demekki

kayınımda tarsusta canım oda terörcü kırklar sırtı mı ne orda oturuyolarrrr bende adanalıyımmm esimde iskenderunnn

dimi canımm belki aynı yere bile atanabiliriss nasipp bizim bir senemiz kaldı burda 2011 yaza batıya gitcez inşallahh bakemm nerelere gitcess

biz de bu sene gideriz sanırım ben kpss yi kazanırsam tabi ( kk nın başından ayrılıp çalışabilirsem tabi kaydirigubbakcemile3 ) ama biz doğuya gidecez canım doğu görevini aradan çıkaralım diyoruz ... kaydirigubbakcemile2

duygu tıpamı gittin yoksa sende benim gibiiii banada onu verdi düşükten sonra çok kilo alldım ya bende folik asite gectimm evet bide cyclo progynova verdi işte yumurta olgun.adet düz

canım düşükten önce duygu tıpa gidiyodum ben ama düşük riski oldugunu bile anlamadı ordaki bayan doktor anlasaydı belki düşük olmayabilirdi bende şimdi orta doğuya gidiyorum

hımmm biz batıya siz doğuyaa inşallah doğu görevini bizimki gibi güzel yerlerde yaparsınız burası doğu ama çok rahat asla doğu gibi diil burdaki polislerde öle çok memnunlar

walla aynen öleeeeeee canım yaaa bu arada sana özelden msj atmıştım aldınmı canımmm

off kızlar yaa bende heycanlanıyodum mart ayı bebek çalışmalarına başlıcam için.
nisana kaldı...

ben ona bağlıyorum iştahımın açılmasını bünyeden bünyeye değişiyo galiba sende aldırmamış ay ne güzel

bende henüz bi değişiklik yok zaten normaldede öle yemekle çok arası olan biri diilim eşim hep der ben olmasam açlıktan ölcen der yemeği yaparım ama asla koyupta yemem eşim gelirde zorla yedirir ama hamişken nasıl olur bilmiyomm valla ikinci hamileliğimde acayip çokokrem tüketmiştimm

slm tatlım...sen nerelerdesin bakıyımaklinialirimsmile

sorma canmm yaa çok acını şişgibi bişey soktu sıvı çekti canım yandı bee -tatlicadiarzu-
ben burdayımda bilgisayarım servise gitti tatlım ya sarj takılı olmadan internete bağlanmıyodu kesiliyodu hep bizde servise verdik orda deneme filan yaptılar patladım valla 15 günn hepinizi çok özledim alışmışım sizlere ben adet oldum azizecim 3 marta yaz beni şimdide tekrar çalışmalara başladık işte ayy geçmiş olsun tatlım inş..sonuçlar iyi çıkarda bidahaki ay çalışmalara başlarsın

kaç kilosun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…