Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

haaaaaaaaaaayır korkumuoruz bebem ama dikkati elden bırakmıos.
annenlere geçtin dimi bebem.uzat ayakları bi güzel.
kan bi kere gelmedimi devamı yok dimi
yok canım dun sadece bir kez oldu...annemdeyım canım dinlniyorum...
sakın bi yere gitme bebem .ben 2 gündür geziorum ya.şiddetli bel ağrısı çekiorum.
ayrıca benimde belirtiler arttmaya başladı.

yok canım gitmiyom merak etme ne gibi belirtiler var tatlımm...

ya diger arkadaşlar bazı sorular sormuşlar denızdenı arkadaşımız falan ama site ok agır oldugu için ne cevap yazılabılıyo ne alıntı anlamadım birşey lütfen yanlış anlamayın...ara ara açılıyo yazabılırsem cevap yazıcam...

nohut senin göğüslerin ağrımaya başladımı kuzu

yok canım gögüslerim de bi hasasıyet yok ama dün kasıklarımda agrı vardı bıras...canım sen kesın hamişsin yaa benım içime doguyo demıştım sana zaten...yani kuzumaaa bi kardeş daha gelıyooo hayırısı ile... hatırlarsan benım de ilk testlerım çok silikti ama hamış oldugumu ögrenmıştım istersen kan tetı yaptır bakalım kaç çıkacak degerler...5 in üstünde olunca zaten hamış olunuyomuşzemuszemus

nohutcum dün başının etini yedim ama bugün rahatım bende inanıorum çünküüü.
kan testinede hafta içinde günüm geçince gitmeye karar verdim.2. çizgiyi iyice görim

pelincim bugün test yapmadım yarın sabah yapcam.

azize 27 şubat listeye beni de eklermisin. ilk defa 2 gün önce nöbette kadın doğumcu arkadaşıma usg yaptırdım, herşey normal çıktı sadece rahim öne doğru yatık bu da sorun yaratacak birşey değil. bir de 18 mm lik bir yumurta vardı sağda :) 1-2 güne çatlar dedi ... herşey normalmiş içim rahatladı, şimdi daha iyi hissediyorum, umarım en kısa zamanda hepimiz anne oluruz... zemuszemus

bu arada selcanın bebişinin adını nazar boncuğu koyduk
bi kaç isim söledim nazar boncuğunu seçti.
uğur böceğimiz uğur getirio nazar boncuğumuzda nazarlardan koruooo :::
çok tatlı oldu dimiii

silik çizgi genelde pozitif demek oluyor ama adet geçmeden sevinmeyin diyorlar , geçerse direk kan ver bence de inşallah bebek geliyordur

inşallah rabbım kalbıne göre verır canımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…