- 12 Ağustos 2009
- 2.604
- 0
saol cnm inşallah bacaklarımda sızlıyo ama umut işte bekliyoruzcanım hadi hayırlısı...akıntın varsa hamile olabilirsin canım ya.
inşallah hayırlı haberini alırız tatlım:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnm inşallah bacaklarımda sızlıyo ama umut işte bekliyoruzcanım hadi hayırlısı...akıntın varsa hamile olabilirsin canım ya.
inşallah hayırlı haberini alırız tatlım:Saruboceq:
nasıl düzenlerin canım,umarım hamişsindir,test düşünüyormusun.güzel haberlerini bekliyoruz...
canım sen nezaman test yapmayı düşünüyon tatlım
ayy yaaa geçmiyo dimi zaman..
5-7 arası benim regl tarihimde..
5 bitti sayılır.
2 gün daha gelmese....
ayy yaaa geçmiyo dimi zaman..
5-7 arası benim regl tarihimde..
5 bitti sayılır.
2 gün daha gelmese....
İlk olacak Allah kısmet ederse. Geçen ay denedik canım ama sanırım yumurtlama tarihini tutturamadıkopuyorumnanaktan. İyi de çalışmıştık üstelik Bu ay düşündük tabi ama açıkçası pek çalışamadık sadece 2 kez bakalım canım hayırısı inşallah
kızlar merhaba ben geldimkaydirigubbakcemile3 nasılsınız misafirlerimi yolladım bugün kaydirigubbakcemile2 ama yumurtlama zamanımı da kaçırdım. bu ay misafir yüzünden dersime iyi çalışamadım:gitme: adetim 15 yada 17 ekim sizce hala olma şansı var mı çalışsam olur mu?[/Q
bence denemeye devam güzelim olurmu olur.
kızlar merhaba ben geldimkaydirigubbakcemile3 nasılsınız misafirlerimi yolladım bugün kaydirigubbakcemile2 ama yumurtlama zamanımı da kaçırdım. bu ay misafir yüzünden dersime iyi çalışamadım:gitme: adetim 15 yada 17 ekim sizce hala olma şansı var mı çalışsam olur mu?
bu ay olsaydı bizimki yengeç olacaktı benim gibi:kedi:
daha adetine var...sen çalışmaya devam canım.
bu akşam çalışalım gerçi şu netteki hesaplamaya göre olmaz diyo ama bakalım? ya bide bişey sorcam ama çoook utanıyorum:kedi:
kızlar ben adet oldum moralim çok bozuk
şimdi çalışma oluyor ya hemen kalkmamamız gerekiyor demi? ben bacağımı kaldırayım diyorum ama çok komik oluyo sonra kalkıp hemen yıkanıyorum. çalışma sonrası napmam gerek yani en az kaç dakika nasıl durayım