Acaba alttan kontrol etse daha farklı net çıkar mı ? Esas doğru uzunluğu alttan bakarak görürüz dedi .Evet canım o baskı bebekler büyüdükçe artacak dolayısıyla serviks uzunluğu da yavas yavas azalacak. Milletin 30lu haftalarda 28 29 mm oluyor bizim daha haftamız çok erken. 37 çok çok kötü değil tabi ama senin haftanda 40 üzerinde olması her zaman için avantaj.
Karından mı ölçtü onu? O zaman rahat ol 40 üzerindedir vajinal olunca en az +5 mmAcaba alttan kontrol etse daha farklı net çıkar mı ? Esas doğru uzunluğu alttan bakarak görürüz dedi .
Iyiyim sevinçlim ne yapiyim çarşambayı bekliyorum
Rabbim nasip ettikten sonra a imiş b imiş hiç farkı yok canım . Haftaya cuma da kese için kontrolümüz var umarım bundan sonra da herşey yolunda giderMeraba öncelikle gebeliğin iz hayırlı olsun çok sevindim böyle pozitif leri görünce içim e hep umut doğuyor bende dün 4bb kalitede 1 embriyo transferi oldum embriyo kalitesini kafam a çok takıyordum ama sizin gibi olumlular ı görünce bu fikirden kurtuluyorum çok şükür daha önce hep çift 5. Gün transfer olmuştum ve kalite de a harfi de vardı gerçi boş gebelik le sonuçlandı nasıl Bi algıysa 5 olunca ya da a a olunca daha kalite li diye beynime yazmışım aslında hepsi gebelik vaad eden embriyo öyle olmasa transfer etmiyorlar bu düşünceden sizlerin sayesinde kurtuluyorum inşallah çok uzattım kusura bakmayın bide transfer sonrası olmaz sa olmaz yaptığınız bişey var mı
Iyiyim canim evet bugundü kontrol başladık tekrar bakalimIyiyim sevinçlim ne yapiyim çarşambayı bekliyorumsen ne yaptın? Kontrolün bugündü dimi? Nasıl geçti
Hadi bakalım civcivimiz ne çıkıcakIyiyim canim evet bugundü kontrol başladık tekrar bakalim
Hadi az kaldi çarşambaya minik bamyayı gör hayırlısıyla
Hayırlısıyla saglikla gelsin inşallahHadi bakalım civcivimiz ne çıkıcakbidaha ne zaman çağırdı seni?
Evet kuzum karından bakmıştı gittiğimde , ama buna vajinal bakarsak daha net bilgi alırız dedi . İyi o zaman rahatladımKarından mı ölçtü onu? O zaman rahat ol 40 üzerindedir vajinal olunca en az +5 mm
Çok teşekkürler inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın. Önceden tedbirimi aldım şükür kabız olmadım hoşaftı kuru kaysıydı hergün düzenli tüketiyorum ben ilk günden itibaren Normal ayakta namazımı kıldım Bi zararı olmaz dedi doktorum Allah a emanet i e tutunmuştur benim miniğim deRabbim nasip ettikten sonra a imiş b imiş hiç farkı yok canım . Haftaya cuma da kese için kontrolümüz var umarım bundan sonra da herşey yolunda giderRabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda . Olmazsa olmaz yaptığım şeyler kabız olmamaya gayret etsem de kabız oldum . O yüzden bu konuya çok donanımlı ol . Lifli beslenmek , bol su , sabah aç karnına kayısı vs . Her sabah iki tane haşlanmış yumurta yedim üç litre su içtim çiğ badem kabak çekirdeği yedim kış mevsiminin meyvelerini yedim ilk üç gün namazları oturarak kıldım . Öne eğilmedim yüz üstü yatmadım . İlk üç gün evde kısa yürüyüşler yaptım ama geneli istirahat ettim . Üç gün sonra biraz daha hareketli oldum yürüdüm . Yoksa kabız oluyorsun . Yaş nane maydonoz paketli tüm market gıdaları Mısır turşu sirke hamur işi çayın her türlüsü kahve asitli içecekler bundan uzak durdum . Bol bol ayran içtim . Kırmızı et ve balık da tükettim . Birde bahçeci de verilen iki tane gıda takviyesi ilaç var onları mutlaka içtim . Dua ya en önemlisi dua .
Canım geçmiş olsun ama hemen korkma grip salgını da var çünkü hava değişiminden dolayı bende geçen haftalarda yaşadım boğaz ağrısıyla başladı ama grip nezle gibi bişey olmuştumKızlar dün dışarı çıkıp yürüyüş yapmıştım hava çok soğuktu sonra bir ara avm ye girip hemen birşey alıp çıktım şimdi boğazım ağrıyor birazkorkuyorum ya covid olduysam diye.. Evden çıkmaya çıkmaya patladık hiç çıkmaya da gelmiyor Bir arkadaş vardı kendisinden şüpheleniyordu ne yaptı acaba
Ben öncesinde ve 12. Haftaya kadar kullandım aynısını canım. Güzel bir vitamin herşey var içinde. Şimdi folik trio ve d vit kullanıyorum sadece.Kızlar bişey sorcam regenesis max kullanan var mı almıştım ben daha önce geçen kontrolde doktora sordum kullan bunu dedi ama ayrıca folik asit ve d vitamini ne gerek yok onları buiırak bunda bütün vitaminler var dedi. Baya da kullanan gebeler varmış siz biliyo musunuz
Anladım bende 12. Haftada başladım hatta eczacı akşam yatarken içersen sabahları dinç uyanırsın dedi gerçekten de öyleBen öncesinde ve 12. Haftaya kadar kullandım aynısını canım. Güzel bir vitamin herşey var içinde. Şimdi folik trio ve d vit kullanıyorum sadece.
Sagol aygulcum sukur Rabbime sen ne yaptin nezamandi muayenen? Rabbim bu mubarek aylarda yavrularimizi bize kavustursunGözün aydın canım. Büyüyor maşallah
MashaAllah noskingcim zaman necabuk geciyor..22+1 oluyorum galiba tam bakmadım da. Biri daha demişti tam 1 saat 10 dakika sürmüş
Flash bellek iyi dedin benim aklıma gelmezdi ona ativersin bi zahmetşeker yüklemesi falan dediler mi peki yaptıracak misin?
Ben yaptırmadım doktor önermedi aşıyı. Içinde cıva varmış zararı faydasından çok dedi. Bazıları öneriyormus bilmiyorumMashaAllah noskingcim zaman necabuk geciyor..hayirlisiyla detayliyida atlatirsin insh bu seker yuklemesini 24.cu haftamda yapicaklar bana insh bisey cikmaz.. ailede var cunku bizim bide tetanoz asisi var o ckti kafam iyice allak bullak yaptirma konusunda..
İnşallah canım öyledirCanım geçmiş olsun ama hemen korkma grip salgını da var çünkü hava değişiminden dolayı bende geçen haftalarda yaşadım boğaz ağrısıyla başladı ama grip nezle gibi bişey olmuştum
Amin aminSagol aygulcum sukur Rabbime sen ne yaptin nezamandi muayenen? Rabbim bu mubarek aylarda yavrularimizi bize kavustursun
Genelde sabah kalktığında oluyor öğlene doğru geçiyo muhtemelen öyledir senindeİnşallah canım öyledirbiraz hafifledi ağrım inşallah geçer ne olduğumuzu bilememe korkutuyor şu süreçte