Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Acilden geliyorum kanamam başladı malesef 😢 iğne yaptılar inşallah benimle kalırlar🥺
Yaa canım 😔Allah'ım su mübarek gecede ikizlerini size bağışlasın inşallah 🤲 Canım çok zor belki ama stres yapmamaya çalış olumlu düşünmeye calis ..Stres bile çok etkiliyo çünkü 😔 Dualarımız seninle canim inşallah bişey olmuycak minnoslara🤲

Akşam sırtım ve karnım ağrımaya başladı tuvalete gidiyim dedim silince kırmızı kan gördüm hemen doktoru aradım acilde iğne yaptılar gelincede progestanı koyup yattım hemen sabah kalkınca ilaçla beraber kahverengi geldi gece hiç gelmemiş şuan ağrım hiç yok ama allah büyük vardır bildiği ben elimden geldiğince dikkat edicem rabbim korusun ikizlerimi diyecek söz kalmadı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için lütfen sizler de dikkat edin kendinize

Akşam sırtım ve karnım ağrımaya başladı tuvalete gidiyim dedim silince kırmızı kan gördüm hemen doktoru aradım acilde iğne yaptılar gelincede progestanı koyup yattım hemen sabah kalkınca ilaçla beraber kahverengi geldi gece hiç gelmemiş şuan ağrım hiç yok ama allah büyük vardır bildiği ben elimden geldiğince dikkat edicem rabbim korusun ikizlerimi diyecek söz kalmadı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için lütfen sizler de dikkat edin kendinize
Çok çok geçmiş olsun umarım hiç birşey olmaz. Ama gece kanamanın gelmemesi iyi bişey demekki kanama duruyor

Çok geçmiş olsun. Bencede kanama durduğuna göre herhangi bi sorun kalmamıştır. Allah bebeklerini sana bağışlasın 🙏🏻🌸

Arkadaşlar şu mübarek gün hürmetine hepiniz dualarımdasınız çok katılım sağlamıyorum ama sayfayı takip ediyorum..birlik beraberlik içinde ilerleyen bu süreçte herkes birbirinin manevi destekçisi oluyor..o kadar anlamlı bir durumki bu çünkü gerçekten halimizden ancak yaşayan kişiler anlar...benimde taze transferim ertelenmişti inşallah yarın transferim olacak beni de dualarınızda unutmayın 🤲🏻 Sağlıkla kalın

Hiç korkmayın ve stres yapmayın 5. haftamda o şekilde kanama bende yaşadım bir kaç saat sürdü ve kesildi . İkiz benimkilerde . 12 haftalık olduk , doktora bir gösterin bakalım kanama nereden gelmiş.

Hiç korkmayın ve stres yapmayın 5. haftamda o şekilde kanama bende yaşadım bir kaç saat sürdü ve kesildi . İkiz benimkilerde . 12 haftalık olduk , doktora bir gösterin bakalım kanama nereden gelmiş.
Dün kontrolde hiç kanama alanı yoktu özellikle sormuştum hiç kese etrafında yok demişti vajinal kanama olabilir dedi ilk kan geldi su gibi sonra tamamen kahverengiye döndü ama hiç gelmedi sonrasında şuan hiç bişey gelmiyor sildiğimde de gelmiyor rabbimden hayırlısını diliyorum yatıyorum şimdilik inşallah bişey olmaz bakmayalım şuan dedi dinlen dedi 6 gün sonra tekrar iğne yapılcak o zaman bakalım dedi

Dün kontrolde hiç kanama alanı yoktu özellikle sormuştum hiç kese etrafında yok demişti vajinal kanama olabilir dedi ilk kan geldi su gibi sonra tamamen kahverengiye döndü ama hiç gelmedi sonrasında şuan hiç bişey gelmiyor sildiğimde de gelmiyor rabbimden hayırlısını diliyorum yatıyorum şimdilik inşallah bişey olmaz bakmayalım şuan dedi dinlen dedi 6 gün sonra tekrar iğne yapılcak o zaman bakalım dedi
Normalde iğne kullanmıyor musunuz günlük ? Benimde doktora gittiğim gün yoktu akşamına olmuştu.

Hakkında hayırlısı olsun bekle biraz daha hemen olma 9. haftaya kadar bekleyebilirsin sana bir zararı olmaz.
buyUyunce dahada zor olmazmi hem fiziken hem pskoljik güzel gitmiyorki beta katlanmiyor her halinden belli sağlıksız sonucumu alınca tüp doktoruma atacağım bakalım ne diyecek ona göre hareket edecegim

P.tesi tekrar mı çağırdı? Çok şaşkınım 🤷‍♀️ belki dün yanlış ölçmüştür.
Belkide yanlış ölçtü kendide şaşırdı öğleden sonra gideceğim kan verdik ona bakacak biryerde bir sorun var deyip yüzü düştü kadın bile üzüldü pek konuşmadı

X