Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bakacağız 1saate çıkacak işte bizim embriyonun genetikte bir sıkıntı var sanırsam sonucu prof Dr cem çelik beye göndereceğim bakalım ne diyecek
Çok tuhaf birden artması acaba gerçekten dün yanlış mı ölçüldü. Merakla bekliyorum sonucu valla. Sonuç her ne ise sen yıpranmadan sonuca ulaşsın inşallah haber ver bize de

Akşam sırtım ve karnım ağrımaya başladı tuvalete gidiyim dedim silince kırmızı kan gördüm hemen doktoru aradım acilde iğne yaptılar gelincede progestanı koyup yattım hemen sabah kalkınca ilaçla beraber kahverengi geldi gece hiç gelmemiş şuan ağrım hiç yok ama allah büyük vardır bildiği ben elimden geldiğince dikkat edicem rabbim korusun ikizlerimi diyecek söz kalmadı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için lütfen sizler de dikkat edin kendinize
Bol bol dinlenin ikiz annesi olucaksınız sonuçta. Doğduklarında yorucu ama bir o kadar güzel günler sizi bekliyor.❤️

Dün kontrolde hiç kanama alanı yoktu özellikle sormuştum hiç kese etrafında yok demişti vajinal kanama olabilir dedi ilk kan geldi su gibi sonra tamamen kahverengiye döndü ama hiç gelmedi sonrasında şuan hiç bişey gelmiyor sildiğimde de gelmiyor rabbimden hayırlısını diliyorum yatıyorum şimdilik inşallah bişey olmaz bakmayalım şuan dedi dinlen dedi 6 gün sonra tekrar iğne yapılcak o zaman bakalım dedi
Benim geçen hafta 2 kere geldi, bu haftada 3 gündür ara ara lekelenme geliyor. Hep yazdım hemşireye normal dediler. En son dün dayanamadım gittim doktora. bir problem yok çok şükür. Olabilir ilk haftalarda normal dedi. Zaten kese görmeye gittiğimde daha hiç lekelenme yokken de söylemişti bunu. Düşük olacaksa yatarak bunu engelleyemezsin yatarak ancak erken doğumu engellersin dedi. Stres yapmamamı ve normal olduğunu söyledi. Dün kalçadan iğne yaptırdım sabah yine lekelenme vardı. Anladım ki stres yapsam da bir şey olacaksa ben bunu değiştiremeyeceğim. Sadece stres yaparak zarar veriyorum her türlü. Bazılarımızın da böyle süreçleri oluyor demekki. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏

Çok tuhaf birden artması acaba gerçekten dün yanlış mı ölçüldü. Merakla bekliyorum sonucu valla. Sonuç her ne ise sen yıpranmadan sonuca ulaşsın inşallah haber ver bize de
Bilmiyorum ki şimdi soracağım yanlış ölçülmüş olabilirmi diye amin inşallah rabbim kolay atlatmayı nasip etsin sağlıklı ve hayirliysa olsun

Canım şu mübarek günde inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin. Dua ediyorum bol bol🙏❤️
Amin inşallah canım sağolun Allah razı olsun hepinizden sevincim yarım kalmasın saglikliysa hayirliysa sadece bekliyoruz elimizden gelende birşey yok

buyUyunce dahada zor olmazmi hem fiziken hem pskoljik güzel gitmiyorki beta katlanmiyor her halinden belli sağlıksız sonucumu alınca tüp doktoruma atacağım bakalım ne diyecek ona göre hareket edecegim
Eğer kafanızda net olarak sağlıksız olduğuna karar verirseniz tabi ki beklemeyin . Benim doktorum bekletmişti kendi düşsün diye ama düşmeyince 9. hafta sonlandırdık hep.

Gorustum canım Burdaki Dr kürtaj ol dedi şimdi tüp doktoruma yazdım bekliyorum beta dun 2195 di 2246 olmuş hersekil sagliksiz
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun aşkım benim 😞 Rabbim gönlüne sekinet versin. Zor işler maalesef her birimiz tecrube ettik bunları 😞 Rabbim tekrar aynı acılarla sınamasın inşaallah 🤲♥️

Gorustum canım Burdaki Dr kürtaj ol dedi şimdi tüp doktoruma yazdım bekliyorum beta dun 2195 di 2246 olmuş hersekil sagliksiz
Allah’ım daha güzel günler hazırlıyor inşallah senin için. Bir kere tuttu, bir daha tutar. Yeter ki o doğru günü sabırla bekleyebilelim. Dualarımız seninle. Hayırlısını diliyorum hepimiz için

Hayırlısı olsun hakkında en iyisi bu durumdan kurtulman bir an önce hiç bekletme canım yıpranmadan 🙏🏻 tez vakitte sağlıklı bir gebelik gelir inşallah düşüğün ardı gebelik derler bence bir dahakinde sağlıklı gebeliğe ulaşırsın

Allah’ım daha güzel günler hazırlıyor inşallah senin için. Bir kere tuttu, bir daha tutar. Yeter ki o doğru günü sabırla bekleyebilelim. Dualarımız seninle. Hayırlısını diliyorum hepimiz için
İnşallah canım demekki zamanı gelmemiş daha embriyo genetiginde sorun olduğunu düşünüyorum sağlıksız olunca şuan az hasarla düşük yapmayı bekleyeceğim inşallah kuretaj falan gerek kalmaz bı an önce atlatirim hepinizden Allah razı olsun.

Hayırlısı olsun hakkında en iyisi bu durumdan kurtulman bir an önce hiç bekletme canım yıpranmadan 🙏🏻 tez vakitte sağlıklı bir gebelik gelir inşallah düşüğün ardı gebelik derler bence bir dahakinde sağlıklı gebeliğe ulaşırsın
Şuan aynen daha fazla beklemeye gerek yok zaten olmayacak birşey içinde yıpranmaya gerek yok düşük yapmayı bekleyeceğim nasıl olacak hiçte bilmiyorum inşallah kolay birşey olur çok korkuyorum😬😬

X