Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Fishde sorun çıkmadı. DNA hasarı %4 çıktı. %15in altı normal dediler. Spermiogram sonucu da normal geldi. Sperm sonuçları normal herhangi bir tedavi tedavi gerektirmez dediler. 3. Tüp bebek tedavimize başladık. 10 embriyo oldu, 3. Gün birinci kalite idiler ama beşinci gün ikisi donduruldu, sekizi çöp oldu. Neden böyle oldu deyince, bozuk kromozomlu sperm döllemiştir dediler. Eşimin sperm sayısı yüz milyonun üzerinde, DNA hasarı da yok. Bulamıyorlar mı sağlıklı on sperm anlamıyorum. Sonrası böyle oldu canım işte
Ben anlamiyorum bu isi gercekten esimin %80 hareketsiz geri kalan %20 hareketli ve 50 milyon cikti. Ben bu sonucla 11 tane yumurtam dollendi ve 4 tanesi 5.gun emriyosu ve 7 tanesi 6.gun emriyosu ve 2 kere negatif sonucum oldu. Simdi hersey terse dondu esimde varikosel var sagli sollu ve doktorumuz sperm dna hasari testi istedi bu kadar kotu olsa 5.ve 6.gune gidermi kafamiz o kadar allak bullak ki

Ben anlamiyorum bu isi gercekten esimin %80 hareketsiz geri kalan %20 hareketli ve 50 milyon cikti. Ben bu sonucla 11 tane yumurtam dollendi ve 4 tanesi 5.gun emriyosu ve 7 tanesi 6.gun emriyosu ve 2 kere negatif sonucum oldu. Simdi hersey terse dondu esimde varikosel var sagli sollu ve doktorumuz sperm dna hasari testi istedi bu kadar kotu olsa 5.ve 6.gune gidermi kafamiz o kadar allak bullak ki
Canım nerde tedavi olmuştun, her merkez aynı kalitede embriyo dondurmuyor. Bahçeci bana blastokiste dönmeyeni dondurmuyoruz dedi, tüm embriyoların blast mı biliyor musun kaliteleri ne? Sayı 50 milyonsa ve embriyoların beşinci güne gittiyse büyük ihtimalle DNA hasarı yoktur. Hasar genelde azo ve oligospermilerde oluyor.

Yok bacısı daha yeni adet oldum daha, yarın 3. Günü adetin. Bakacak bakalım düşükten sonra ne durumdayım, hormon testi beta testi falan isteyecek sanırım, çünkü en son baktırdığımda beta hala 16ydı🙄🤷🏻‍♀️
Hmm sıfırlanmıştır inşaallah ya. Ben foto hatırlıyorum rumuzu hatirlayamadim 😑 ne zaman düşük yaptin canim geçmiş olsun.

Canım nerde tedavi olmuştun, her merkez aynı kalitede embriyo dondurmuyor. Bahçeci bana blastokiste dönmeyeni dondurmuyoruz dedi, tüm embriyoların blast mı biliyor musun kaliteleri ne? Sayı 50 milyonsa ve embriyoların beşinci güne gittiyse büyük ihtimalle DNA hasarı yoktur. Hasar genelde azo ve oligospermilerde oluyor.
Doktor emin olmak istiyor ameliyat etmek icin. 4 tanesi bb 7 tanesi bc di.

allahim hakkimda ne hayrliysa onu nasip etsin insallah bizi bizden daha iyi bilen o rabbime siginiyorum aglamiyrum bkliyrm hayrli olani rabbim size cektiklerimi bi anlatsammm ohooo hepiniz aglarsiniz benmle vay be domestos güzeli sen neler atlatmissin öyle diye rabbim bundan snra güldrsn yüzümu amin
Çok mu sıkıntılı bir hayatın oldu? Anladığım kadarıyla sabır göstermişsin. Ne mutlu sana canım domestos güzelim 😚

Eklentiler

• Screenshot_20201215-223854_Chrome.jpg
    Screenshot_20201215-223854_Chrome.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 11
X