Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben de bilemedim ki aynen içim dolu dolu fitili zor koyuyorum 🙄 bel ağrım var benim de aynen bazen ayakta kalınca ağrıyor hemen yatıyorum. Bugün 17. Günüm transferin başından beri hep regl ağrısı oldu hala da oluyor bende ara ara. Arada karnım ağrıyo kasıklarımda ara ara vuruyor bişey ağrı gibi çok karışık 😅 bir de bacaklarım da ağrı olabiliyor özellikle geceleri huzursuz bacak sendromu gibi. Bu arada pozitif miydin kaçıncı günündesin
Bacak agrısı dısında hepsi var.. Hayırlısı artık 🤲 daha 5.gündeyim ya hiç test yapmadım ki artık sonuç ne olur Allah bilir.. Yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yoksa çok mu erken olur

Betanın düşük olması problem değil artışın düşük olması problem ben ilk transferimde 64 88 120 114 99 gibi oldu yani çok az arttı ve sonra düşüşe geçti kimyasal olmuş oldu. Önemli olan artış canım ben senin artacağını düşünüyorum çünkü gebelik testi koyulaştı benim koyulaşmamıştı
Gece birdahami yapsam acaba🙄durduramıyor um kendimi hiç bulasmayacaktim bu test işine ne güzel beklemisim işte 9.gune 9.gunden sonra sapittim 😍yarın öğlen vereyim 2saate cikiyo sonuç hep aynı saatte mi vermem gerek

Heh işte tam da bundan bahsediyordum 😁👍🏼
bana da bu artış ikiz gibi geldi 😍 Maşallah darısı başıma 🐣
Ultrasonda gizlenen ikiz bile duydum 🙊
Ayyyy inşallah dediğin gibidir ve darısı sana ve isteyen herkese olur ❣️🙏🏻🤗 3 kat artış olunca ben de ikisi de benimledir inşallah diye umut ediyorum. Kız ben de duydum kimisi gizleniyormuş 5. Hafta da görünmeyip 9. Hafta da falan ikiz haberi alan varmış 😁

Bacak agrısı dısında hepsi var.. Hayırlısı artık 🤲 daha 5.gündeyim ya hiç test yapmadım ki artık sonuç ne olur Allah bilir.. Yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yoksa çok mu erken olur
Bacak ağrısı için çok erken olmaz o hemen. Bel ağrısı olduğuna bile şaşırdım 5. Günde inşallah belirtindir 😍 ben hiç bişey hissetmemiştim 5. Günde falan sadece regl sancısı oluyordu birde gaz ve karın ağrısı şükür pozitifim 🙏🏻 12. Günden sonra bel sırt ve bacak ağrısı oldu ama çok şiddetli değil bu söylediğim fitil olayı da bir hafta sonrasında başladı daha çok şimdi iyice öyle önde hissediyorum 😅

yani hissettiğim her şeyi ilaçlardandır diye geçiştiriyorum kendimce ama insan yattığı yerden kendini dinliyo tabi🙊😋 kasıklarımda kıpırdanmalar hissediyorum hafifletilmiş adet ağrısı gibi anlık bide arada gazım oluyor gibii.. sanırım sende de benzer kıpırtılar var dii miii biz bu kadar erkenden başlarsak belirtilere ohoo 👯👯😁😁 inşallah belirtidir tabi kendimizi sevindirmece🙊
Yaa aynen öyle, bende de kıpırdanmalar var, bazen foruma dalıyorum kim ne belirti yaşamış diye, hepsini yaşayıp negatif olan da var, hiç belirti yaşamadan hamile kalan da. Testlerde belli olacak bakalım, inşallah çok çok çok güzel haberler veririz birbirimize canım🥰🧿🍀🎊🎉

Gece birdahami yapsam acaba🙄durduramıyor um kendimi hiç bulasmayacaktim bu test işine ne güzel beklemisim işte 9.gune 9.gunden sonra sapittim 😍yarın öğlen vereyim 2saate cikiyo sonuç hep aynı saatte mi vermem gerek
Yap canım ne olcak yaparsan at sonucunu Bi bakalım. Benim testim yok olsa ben hala yapacam 😅😅 yani artışa bakıldığı için aynı saatlerde vermen daha güzel olur. Ben transferi 5 e doğru olmuştum o yüzden genelde saat 5-6 gibi vermiştim her iki testi de

Yap canım ne olcak yaparsan at sonucunu Bi bakalım. Benim testim yok olsa ben hala yapacam 😅😅 yani artışa bakıldığı için aynı saatlerde vermen daha güzel olur. Ben transferi 5 e doğru olmuştum o yüzden genelde saat 5-6 gibi vermiştim her iki testi de
Biri seni durdursun 😂netleşti işte ne testi bende hatıra olsun diye yapıyorum aslında benimde 17.05 ye oldu transferim tam gününü doldursun diye bende geç saatte veririm belki

Yani sen onu kendinde farkedemezsin 2 günde psikolojiyi etkilemez 😅 genel olarak hassasız
Ben farketmemde bilimsel olarak falan bı açıklaması varmiki hani moralin bozuk olsa kötü dusunsen falan etkilermi diye merak ettim rahim kasılması yapar stres yapmayın diyorlar ya öyle birşey bundada varmiki diye dusundum

X