Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Anladım canım ben de çok severim sıcak suyu ama endişe edip ılıklaştırıyorum hiç temiz oldum gibi olmuyo 😁 evet hamam spa falan iyi değilmiş ama banyo da zaten hamam gibi olmuyo zaten çabuk sıkıyoruz 🤗
Oyle canim ama yinede su bakimdan da iyi dgl sicak biraz tansiyonu dusuruyor gibi dikkate almak lazim tabi

Ya pskolojikmen beta düşükse bir problemmi var diye düşünüyor insan herkesin vücudu farklı aslında biraz sakin olup akışına bırakmak gerekte işte oda bende yok
Haklisin yavrum malesef hiçbirimiz akışına bırakamıyoruz hep stres endişe hepimiz ister istemez bazi şeyleri düşünüyoruz haklısın

Ayy ben de ilk transferimde de 2 istemiştim doktor tek vermişti. O ilerlemesi kimyasal oldu. Şimdi 2 tane konuldu ikisini de istiyorum 🙏🏻🤩 bugün 17. Günüm doldu
Annelik demek ki 😄🤗 hemen kabulleniverdik. Ben de çoğul konuşmaya başladım 😅
Senin günün ilerlemiş ne güzel. Bana 9. gün kan ver dedi doktorum. 😁

Yok bnimki tek canim daha cinsiyeti ogrenemedik smdi kalbi dinlemeye gidicez bizim yurtdisi boyle usg pandemiden dolayi yapmiyorlar onemli donemler haric.. bende boyle idare ediyorum🤣
Ay tamam şimdi hatırladım tekti 🤗 yurtdışında biraz daha sıkıntıymış diye duymuştum tüp bebeği. Olsun gebesin sonuçta her birini tek tek göreceksin 🙏🏻😍

Annelik demek ki 😄🤗 hemen kabulleniverdik. Ben de çoğul konuşmaya başladım 😅
Senin günün ilerlemiş ne güzel. Bana 9. gün kan ver dedi doktorum. 😁
Çok şükür 🤗 perşembe gideceğim keseye kısmetse bakalım tek mi çift mi inşallah görürüm 😍 senşn doktor insaflıymış bana 14. Gün kan ver dedi ben dayanamadım 12. Gün verdim bir de 14. Gün bakıldı merhaba 😁 9. Günde kan isteyen doktor ilk defa görüyorum

Demekki kuzum hayırlısı onlarmış inşallah alırız 🙏🏻😊 nasıl gidiyor nasılsın
Karasbaby Karasbaby ne yaptın çiçeğim varmı bir aksiyon 🙃
Canlarım🥰 kasıklarımda ve belimde biraz huzursuzluk var, ama ilaçların etkisi midir diyorum, hafiften göğüsümde de ağrı var çok belirgin değil. Tam belirti yaşıyorum diyemem o yüzden🥰🍀🧿🧿🎊🎊 bugün test yapmadım tuttum kendimi😂 yarın umutbebekin günü inşallah, perşembe de kadercim aenin günün, çok çok güzel haberlerinizi bekliyorum bacılarım🥰🧿🍀

Çok şükür 🤗 perşembe gideceğim keseye kısmetse bakalım tek mi çift mi inşallah görürüm 😍 senşn doktor insaflıymış bana 14. Gün kan ver dedi ben dayanamadım 12. Gün verdim bir de 14. Gün bakıldı merhaba 😁 9. Günde kan isteyen doktor ilk defa görüyorum
İnan ben de ilk defa duydum 😄 zaten daha fazla ben de dayanamam.
senin artıştan tek mi çift mi anlaşılmıştır dimi?
Allah’ım başıma neler gelecek hiç bilmiyorum. Kendimi çift embriyoya hiç hazırlamamıştım 😱

İnan ben de ilk defa duydum 😄 zaten daha fazla ben de dayanamam.
senin artıştan tek mi çift mi anlaşılmıştır dimi?
Allah’ım başıma neler gelecek hiç bilmiyorum. Kendimi çift embriyoya hiç hazırlamamıştım 😱
Annesi öyle düşünme, onlar sana hazırlamışlar kendilerini🥰🧿 hayırlısıyla doğsunlar inşallah

A sendin dimi 2 kişiye yazmıştım değerden endişeliydiniz 😊 bak öyle de olmuş çok güzel oldu amin canım benim sonunuda görelim hep birlikte 🙏🏻☘️ tek embriyo muydu
Evet bendim ☺️ Çok teşekkür ederim aslında 2 embriyoydu benim 3.gün taze transfer eğer olmasaydı hiç embriyom yoktu geride kalan dondurulan rabbim yüzüme baktı inşallah benimledir inşallah kalp atışını da duymak nasip olur ☺️🤲🏻 İki embriyoya göre değerim düşük değil mi

Canlarım🥰 kasıklarımda ve belimde biraz huzursuzluk var, ama ilaçların etkisi midir diyorum, hafiften göğüsümde de ağrı var çok belirgin değil. Tam belirti yaşıyorum diyemem o yüzden🥰🍀🧿🧿🎊🎊 bugün test yapmadım tuttum kendimi😂 yarın umutbebekin günü inşallah, perşembe de kadercim aenin günün, çok çok güzel haberlerinizi bekliyorum bacılarım🥰🧿🍀
Olsun canım bazen ilaçlardan da olabiliyor bu belirti kısmını hiç anlamış değilim ben 12. Günde hissettim belirti 😍 iyi yapmışsın tutmakla daha erken sana test için yat dinlen çıkar tadını 🥰🙏🏻 inşallah canım benim güzel haberler veririz umarım

Evet bendim ☺️ Çok teşekkür ederim aslında 2 embriyoydu benim 3.gün taze transfer eğer olmasaydı hiç embriyom yoktu geride kalan dondurulan rabbim yüzüme baktı inşallah benimledir inşallah kalp atışını da duymak nasip olur ☺️🤲🏻 İki embriyoya göre değerim düşük değil mi
Rica ederim ne demek gerçeği oydu ben de onu söyledim 🙏🏻🥰 2 embriyoların ikisi de tutacak diy ebi kural yok belki biri tutmuş olabilir. Ama kiminin ikiz gebeliği düşük beta ile başlayabiliyormuş 9. 10. Haftasında ikiz haberi alan bile varmış hiç belli olmaz. 😊

X