Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İnan ben de ilk defa duydum 😄 zaten daha fazla ben de dayanamam.
senin artıştan tek mi çift mi anlaşılmıştır dimi?
Allah’ım başıma neler gelecek hiç bilmiyorum. Kendimi çift embriyoya hiç hazırlamamıştım 😱
Yok canım ya artıştan hiç tek veya çift diye birşey denmedi merkezden. Artış güzel dediler. Muayenede belli olurmuş. 12. Gün 730 Du. 14. Gün 2196 çıktı 3 kat arttığı için belki ikizdir diye düşünüyorum 😊

Ay evet aynen öyle bende anlayamadım bu durumu hiç neden öyle. Evet dolu dolu gibi
Bilmiyorum ki iyi bişey mi kötü bişey mi anlam veremedim.. Ama içerisi artık dolu onu biliyorum🥴 bir de bel agrım var bugun az hareket edince agrı giriyor belime yatınca geçiyor 🤷🏿‍♂️ bir de senin karnının içi acıyor mu sanki orda bişeyler olmusta acı var mı? Benim öyle ya içim acıyor resmen 😂

Annesi öyle düşünme, onlar sana hazırlamışlar kendilerini🥰🧿 hayırlısıyla doğsunlar inşallah
İlk transferim naturel siklus olmuştu. Belki hormon kullansak tutardı dedi eşim. Ama bu iki yavruyu karnıma almak varmış kısmette. Ne garip biz plan yaparken alnımıza yazılanı yaşıyoruz 🥰❤️☀️ Hepimiz önce pozitifleri görelim sonra da hayırlısıyla kucağımıza alalım 😇

Yok canım ya artıştan hiç tek veya çift diye birşey denmedi merkezden. Artış güzel dediler. Muayenede belli olurmuş. 12. Gün 730 Du. 14. Gün 2196 çıktı 3 kat arttığı için belki ikizdir diye düşünüyorum 😊
Heh işte tam da bundan bahsediyordum 😁👍🏼
bana da bu artış ikiz gibi geldi 😍 Maşallah darısı başıma 🐣
Ultrasonda gizlenen ikiz bile duydum 🙊

Rica ederim ne demek gerçeği oydu ben de onu söyledim 🙏🏻🥰 2 embriyoların ikisi de tutacak diy ebi kural yok belki biri tutmuş olabilir. Ama kiminin ikiz gebeliği düşük beta ile başlayabiliyormuş 9. 10. Haftasında ikiz haberi alan bile varmış hiç belli olmaz. 😊
Hayırlısı inşallah ☺️🤲🏻siz kese için Perşembe gideceksiniz değil mi inşallah iki minnoşunda kesesini görüp rahatlarsınız 😌🤲🏻🌸

Kizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı😭
Kiz hamilesin iste ne ic acici degill daha yeni yeni oturuyo o idarara zaten cok gec iniyor hicc kotu dusunme tamam iste masallh subhanallah hamilesinn tatlisssss 😇😇😇

Bence güzel endişe etme önemli olan güzel artması. 12. Gün 100 lü birşey. Çıkacağını düşünüyorum 🙏🏻😍 Bu da gayet güzel Bi değer. Erken kan verince beta düşük çıkıyor
Bakacağız yarın artık alır almaz atarım size kutlarız🤲♥️♥️inşallah beta düsük olunca sorun olurmuki kimininki çok yüksek oluyor bunun düşükle falan ilgisi varmı sence

Kiz hamilesin iste ne ic acici degill daha yeni yeni oturuyo o idarara zaten cok gec iniyor hicc kotu dusunme tamam iste masallh subhanallah hamilesinn tatlisssss 😇😇😇
Ne bileyim sandimki kopkoyu çizgi olacak yarın bakacağız bakalım ilk kez gördüm bunu testte bilemedim normalmi degilmi sağolun sizin sayenizde için rahatlıyor🙏🤩🤩

Aha geldi belirti🥰 ben de sana bişey hissediyor musun diye soracaktım, sonra vazgeçtim strese sokmak istemedim seni🥰🧿🍀🎊🎉 başka var mı hissettiğin bişeyler
yani hissettiğim her şeyi ilaçlardandır diye geçiştiriyorum kendimce ama insan yattığı yerden kendini dinliyo tabi🙊😋 kasıklarımda kıpırdanmalar hissediyorum hafifletilmiş adet ağrısı gibi anlık bide arada gazım oluyor gibii.. sanırım sende de benzer kıpırtılar var dii miii biz bu kadar erkenden başlarsak belirtilere ohoo 👯👯😁😁 inşallah belirtidir tabi kendimizi sevindirmece🙊

Kızlar ilk beta hcg 72 iydi ikinci 140 çıkmış 2 hafta sonra kontrole gideceğiz artış güzel değil mi doktor tekrar istemedi ama bir kere daha yaptırsam mı sağlık ocağında?
Merhaba inşallah mesajımı görürsünüz benimde beta 12.gün 87.3 çıktı 14.gün 170.3 çıktı siz kese görmeye gittiniz mi her şey yolundadır inşallah bi de kaçıncı gün embriyosu sizin

Canlarım🥰 kasıklarımda ve belimde biraz huzursuzluk var, ama ilaçların etkisi midir diyorum, hafiften göğüsümde de ağrı var çok belirgin değil. Tam belirti yaşıyorum diyemem o yüzden🥰🍀🧿🧿🎊🎊 bugün test yapmadım tuttum kendimi😂 yarın umutbebekin günü inşallah, perşembe de kadercim aenin günün, çok çok güzel haberlerinizi bekliyorum bacılarım🥰🧿🍀
İnşallah belirtindir canım yinede yarın bir test bekliyorum senden😊sıraya girdik bakalım yarın ben Perşembe kader cuma sen 🎊🎉🎊

Bilmiyorum ki iyi bişey mi kötü bişey mi anlam veremedim.. Ama içerisi artık dolu onu biliyorum🥴 bir de bel agrım var bugun az hareket edince agrı giriyor belime yatınca geçiyor 🤷🏿‍♂️ bir de senin karnının içi acıyor mu sanki orda bişeyler olmusta acı var mı? Benim öyle ya içim acıyor resmen 😂
Ben de bilemedim ki aynen içim dolu dolu fitili zor koyuyorum 🙄 bel ağrım var benim de aynen bazen ayakta kalınca ağrıyor hemen yatıyorum. Bugün 17. Günüm transferin başından beri hep regl ağrısı oldu hala da oluyor bende ara ara. Arada karnım ağrıyo kasıklarımda ara ara vuruyor bişey ağrı gibi çok karışık 😅 bir de bacaklarım da ağrı olabiliyor özellikle geceleri huzursuz bacak sendromu gibi. Bu arada pozitif miydin kaçıncı günündesin

Bakacağız yarın artık alır almaz atarım size kutlarız🤲♥️♥️inşallah beta düsük olunca sorun olurmuki kimininki çok yüksek oluyor bunun düşükle falan ilgisi varmı sence
Betanın düşük olması problem değil artışın düşük olması problem ben ilk transferimde 64 88 120 114 99 gibi oldu yani çok az arttı ve sonra düşüşe geçti kimyasal olmuş oldu. Önemli olan artış canım ben senin artacağını düşünüyorum çünkü gebelik testi koyulaştı benim koyulaşmamıştı

X