- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.741
Kııııız inanmıyorummm ya ben de instagramda tüp bebek tedavilerine bakıyordum en son cem çelik denk geldi onun sayfasını inceliyodum şimdi. Topiğe bakıyım dedim sen doktorunu yazmışsın cem çelik diyeYok benimki daha genç ateş ediyorendamlı Instagram'da bak prof.cem çelik
Bak işte isabet olmuş o işte benim tokturumKııııız inanmıyorummm ya ben de instagramda tüp bebek tedavilerine bakıyordum en son cem çelik denk geldi onun sayfasını inceliyodum şimdi. Topiğe bakıyım dedim sen doktorunu yazmışsın cem çelik diye
Rapor cikartmak icin uğraşıyor ama 15 gune başlayacak ve en az 3 defa toplanacak bu 3. Tup bebegiDurumu özel olduğu için çok çabuk raporu çıkar. Madem havuz sistemi de yapılıcak rapor çıkartması daha doğru olur canım. Allah şifa versin.
Acilmis olduğunda 1 ay suresi var 1 ayda kullanilmak zorundaArkadaşım bilmediğim için soruyorum açılmış olsa olur mu gonalf
Sorma ya valla 3 defa toplanacak galiba 15 gun sonra başlayacak galiba@bestes yazmış canım @Karasbaby söyledi ay inşallah verir çok umutlandim gorumcemin birde havuz olacaksa çok tutar
Rabbim yardımcısı olsun nekadar zor bı iş olduğunu biliyorum iyi bir merkeze gitsin amaSorma ya valla 3 defa toplanacak galiba 15 gun sonra başlayacak galiba
Bahceci tup bebek ankara şubesine gidiyoruz ikimizdeRabbim yardımcısı olsun nekadar zor bı iş olduğunu biliyorum iyi bir merkeze gitsin ama
Yani doğal olarak 3 günde ne belli olurValla kiz komşumun zoruyla 3. Gun yaptım aldım boyumun ölçüsünü oturdum asaği
Evet oldukça pozitif paylaşmış maşallah çok güzel seni de atar inşallahBak işte isabet olmuş o işte benim tokturumbaya basarili
Tamam canım inşallah rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinBahceci tup bebek ankara şubesine gidiyoruz ikimizde
İnşallah canım ismimi gizle brnide at diyeceğim inşallah bı garantiye alayımdaEvet oldukça pozitif paylaşmış maşallah çok güzel seni de atar inşallah
Rabbim yardımcısı olsun inşaallahRapor cikartmak icin uğraşıyor ama 15 gune başlayacak ve en az 3 defa toplanacak bu 3. Tup bebegi
Yaa demi hooop diye hamile kalanlar var bide ama olsun zahmetsiz emek olmaz bizim kaderimizde bu demekki Allah cümlemize sağlıklı sıhhatli nasip etsinYav zaten içim bir hoş oluyor vurulacaginda korkumdan değil iğneden korkmam ama o ses beni benden ediyorvay be nelere katlsniyoruz bir minnosumuz olsun diye rabbim gör bizi
3.gunSen yine iyi dayandın 9.gun yaptın ben 3. Gün başlamıştım ay ne günlerdi yaa simdi gülüp geçiyoruz anı kaldı
İnşallah canım millet kazara hamile kalıyorYaa demi hooop diye hamile kalanlar var bide ama olsun zahmetsiz emek olmaz bizim kaderimizde bu demekki Allah cümlemize sağlıklı sıhhatli nasip etsin
İnşallah maddi durumu biraz yerindedir lanet para heryerde insanın karşısına çıkıyor evet kofinin dediği gibi rapor çok avantajlı oluyormuş ilaçların falan yüzde sekseni oduyormus devlet hiç değilse ilaç parasından kurtarirSorma ya valla 3 defa toplanacak galiba 15 gun sonra başlayacak galiba
Maddi durumları çok yok evet devletten 1 tane rapor hakki var kalanları cebinden vericek Rabbım hepimizin yardımcısı olsunİnşallah maddi durumu biraz yerindedir lanet para heryerde insanın karşısına çıkıyor evet kofinin dediği gibi rapor çok avantajlı oluyormuş ilaçların falan yüzde sekseni oduyormus devlet hiç değilse ilaç parasından kurtarir
Rapor avantajlı da bir sürü prosedür u yok mu ben pek araştırmadım doktorumun dedigine göre sigorta amh yada sperm yaş dedi yas tutuyor sigorta da tutuyo ama amh normal sperm normal yaşınız genç bize çıkmaz diye ugrasmadik hiç raporlaİnşallah maddi durumu biraz yerindedir lanet para heryerde insanın karşısına çıkıyor evet kofinin dediği gibi rapor çok avantajlı oluyormuş ilaçların falan yüzde sekseni oduyormus devlet hiç değilse ilaç parasından kurtarir
Cikmayagini bile yaptım tabiki cikmadi3.gunkız ben 13.gun yaptım da 2.cizgi silikti belli belirsiz di daha azcik net 2 gün önce yakaladım 2.yi çok azimli davrandım betada bakacam dedim betada baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?