Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay pardon minnosum benim valla heycandan kimseyi etiketlemedim soruyorum varmı diye başka zsman topikte kaynatsnlardan hiç biri yoktu sonra teker teker tebrikler geldi işte canım benim 🙏inşallah canım benim inşallah ayyy benn hamileyim ya 💃💃💃
2 gün sonra da yaptır muhakkak çarşambayı bekleme dicektim ama 2 gün sonra salı. Carsamba gidicektin zaten kana 😊

Artar artar hic endiselenme sen yatıp dinlenmeye bak hersey yoluna girecek Allahın izniyle 🤲Birbirimizden tecrube ediniyoruz bacım bende sıfır bilgiyle başladım bu yola vallahi 🤭
Tek yaptığım iş yatmak zaten sırf bu işe ugrasabilmrk İstanbul'a gidebilmek için eşimde işten çıkmıştı Allah razı olsun bakıyor bana su içmeye kalkmayım diye pipetlişişe bile almıştı canını sevdiğim♥️

2 gün sonra da yaptır muhakkak çarşambayı bekleme dicektim ama 2 gün sonra salı. Carsamba gidicektin zaten kana 😊
Asistanlar Çarşamba dedi ortak kararla Çarşamba yaptıralım dedik 12.gun istiyorlarya yaptırıp cem dayıma göndereceğim inşallah isimsiz benide paylaş Instagram'da diyecegim

ay bitince hemen danışıcam inşallah değiştirir,🙊 canım kasıklarımda ağrı bile denmeyecek hafif kımıldamalar oluyor sanki arada o kadar.. sen bir gün ileridesin sende durumlar nasıl asıl😍 doktor bana 9. gün test yapabilirsin dedii yani haftaya ptesiye denk geliyorr ama ben cumartesi dayanamayıp yaparım sanırım sen ne düşünüyorsun🙊
Bugün 2. Gün ama bende tık yok🙄 hatta bazen unutuyorum transfer olduğumu😂 ben 5. Gün başlarım diyodum test yapmaya🥰🧿🍀🎊🎉 perşembe cuma yaparım belki, ya da seni beklerim cumartesi beraber yaparız🥰

Asistanlar Çarşamba dedi ortak kararla Çarşamba yaptıralım dedik 12.gun istiyorlarya yaptırıp cem dayıma göndereceğim inşallah isimsiz benide paylaş Instagram'da diyecegim
Kız ben senin doktorunun hikayelerine bakıyodum arada😂 görürüm seni orda,13 transferimizin 13ü de pozitif falan yazar genelde, ayy olsun yaa tüm hastaları pozitif alsın tabi, tüm tedavi görenlere Allah nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz🥰

Kız ben senin doktorunun hikayelerine bakıyodum arada😂 görürüm seni orda,13 transferimizin 13ü de pozitif falan yazar genelde, ayy olsun yaa tüm hastaları pozitif alsın tabi, tüm tedavi görenlere Allah nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz🥰
He bende o gösterisine ihtişamına kapıldım gittim işte 10 da 10 sonra 15te 15falan diyince ben buna bı gidem dedim ne bileyim adam genelde pozitif veriyor ya negatifleri söylemiyor yada gercek bu öğün benimle yanımda aynı odada iki kişi daha vardı onlar ne oldu bakalım paylasir belki 22ocak transferleri diye

Başlar tabi, gör bak belirtilerin bile başlayacak, kasık ağrısı baş dönmesi hepsini yaşayacaksın, belirtiyi istemez olaydım diyeceksin😂🧿🥰
😍Bu pskoloji İnankı boyle birşey olsun ben bugünü çok bekledim demem normalde ben hiç istifra edemem ağlar bağırır kendimden geçerim onu bile göze aldım miniğim için🤱

Sen yine iyi dayandın 9.gun yaptın ben 3. Gün başlamıştım ay ne günlerdi yaa simdi gülüp geçiyoruz anı kaldı 🤣🤣
3.gün mü 😳 ben 13.gün kan testi yaptırmıştım o güne kadar evde hiç yapmadım 13.gün sabah idrar testi yapıp kan vermeye gittim sallana sallana pozitif görünce 😆 3.transfer oldum hiçbirinde erken terçst yapmadım günü gelince kan vermeye gittim burda okudukça şaşkına döndüm en çok şaştığım sen oldun 3.gün nedir kız 🤣🤣🤣 Allah seni napmasın

Aaa doktoru kim ben de bakayım 🤩

He bende o gösterisine ihtişamına kapıldım gittim işte 10 da 10 sonra 15te 15falan diyince ben buna bı gidem dedim ne bileyim adam genelde pozitif veriyor ya negatifleri söylemiyor yada gercek bu öğün benimle yanımda aynı odada iki kişi daha vardı onlar ne oldu bakalım paylasir belki 22ocak transferleri diye
Ay benim doktorumun ne instası ne facebooku var 56 yaşında var sanırım çok iyi babacandı 🤗

3.gün mü 😳 ben 13.gün kan testi yaptırmıştım o güne kadar evde hiç yapmadım 13.gün sabah idrar testi yapıp kan vermeye gittim sallana sallana pozitif görünce 😆 3.transfer oldum hiçbirinde erken terçst yapmadım günü gelince kan vermeye gittim burda okudukça şaşkına döndüm en çok şaştığım sen oldun 3.gün nedir kız 🤣🤣🤣 Allah seni napmasın
Valla kiz komşumun zoruyla 3. Gun yaptım aldım boyumun ölçüsünü oturdum asaği 🤣🤣

Back