- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.721
2 gün sonra da yaptır muhakkak çarşambayı bekleme dicektim ama 2 gün sonra salı. Carsamba gidicektin zaten kanaAy pardon minnosum benim valla heycandan kimseyi etiketlemedim soruyorum varmı diye başka zsman topikte kaynatsnlardan hiç biri yoktu sonra teker teker tebrikler geldi işte canım beniminşallah canım benim inşallah ayyy benn hamileyim ya
Tek yaptığım iş yatmak zaten sırf bu işe ugrasabilmrk İstanbul'a gidebilmek için eşimde işten çıkmıştı Allah razı olsun bakıyor bana su içmeye kalkmayım diye pipetlişişe bile almıştı canını sevdiğimArtar artar hic endiselenme sen yatıp dinlenmeye bak hersey yoluna girecek Allahın izniyleBirbirimizden tecrube ediniyoruz bacım bende sıfır bilgiyle başladım bu yola vallahi
Hep beraber güzel mutlu günler görelim inşaallahAyy ağlama, hep gül inşallahamin canım benim de temennim o günleri görebilmek
Asistanlar Çarşamba dedi ortak kararla Çarşamba yaptıralım dedik 12.gun istiyorlarya yaptırıp cem dayıma göndereceğim inşallah isimsiz benide paylaş Instagram'da diyecegim2 gün sonra da yaptır muhakkak çarşambayı bekleme dicektim ama 2 gün sonra salı. Carsamba gidicektin zaten kana
Aynen hepsi bir aradaKorku endise heyecan hepsi birarada Rabbim sonunu güzel etsin inşallah
Hayy maşallah ne güzelIkisi de kız insallah değişmezse
Hadi hayırlısı gelmez de şimdi çarşambaAsistanlar Çarşamba dedi ortak kararla Çarşamba yaptıralım dedik 12.gun istiyorlarya yaptırıp cem dayıma göndereceğim inşallah isimsiz benide paylaş Instagram'da diyecegim
Bugün 2. Gün ama bende tık yokay bitince hemen danışıcam inşallah değiştirir,canım kasıklarımda ağrı bile denmeyecek hafif kımıldamalar oluyor sanki arada o kadar.. sen bir gün ileridesin sende durumlar nasıl asıl doktor bana 9. gün test yapabilirsin dedii yani haftaya ptesiye denk geliyorr ama ben cumartesi dayanamayıp yaparım sanırım sen ne düşünüyorsun
Kız ben senin doktorunun hikayelerine bakıyodum aradaAsistanlar Çarşamba dedi ortak kararla Çarşamba yaptıralım dedik 12.gun istiyorlarya yaptırıp cem dayıma göndereceğim inşallah isimsiz benide paylaş Instagram'da diyecegim
Hadi hayırlısı gelmez de şimdi çarşamba
Gelir gelir 12gunde geçmez diyorduk bak 9u geçti bileHadi hayırlısı gelmez de şimdi çarşamba
Başlar tabi, gör bak belirtilerin bile başlayacak, kasık ağrısı baş dönmesi hepsini yaşayacaksın, belirtiyi istemez olaydım diyeceksinBenim pskoljik hamilelik başladı bile testten sonra yürüyüşum bile değiştipenguen gibi
He bende o gösterisine ihtişamına kapıldım gittim işte 10 da 10 sonra 15te 15falan diyince ben buna bı gidem dedim ne bileyim adam genelde pozitif veriyor ya negatifleri söylemiyor yada gercek bu öğün benimle yanımda aynı odada iki kişi daha vardı onlar ne oldu bakalım paylasir belki 22ocak transferleri diyeKız ben senin doktorunun hikayelerine bakıyodum aradagörürüm seni orda,13 transferimizin 13ü de pozitif falan yazar genelde, ayy olsun yaa tüm hastaları pozitif alsın tabi, tüm tedavi görenlere Allah nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Başlar tabi, gör bak belirtilerin bile başlayacak, kasık ağrısı baş dönmesi hepsini yaşayacaksın, belirtiyi istemez olaydım diyeceksin
Amin hepimizinkiHayy maşallah ne güzelhayırla sağlıkla dünyaya gelsinler inşaallah
3.gün müSen yine iyi dayandın 9.gun yaptın ben 3. Gün başlamıştım ay ne günlerdi yaa simdi gülüp geçiyoruz anı kaldı
Aaa doktoru kim ben de bakayımKız ben senin doktorunun hikayelerine bakıyodum aradagörürüm seni orda,13 transferimizin 13ü de pozitif falan yazar genelde, ayy olsun yaa tüm hastaları pozitif alsın tabi, tüm tedavi görenlere Allah nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Ay benim doktorumun ne instası ne facebooku var 56 yaşında var sanırım çok iyi babacandıHe bende o gösterisine ihtişamına kapıldım gittim işte 10 da 10 sonra 15te 15falan diyince ben buna bı gidem dedim ne bileyim adam genelde pozitif veriyor ya negatifleri söylemiyor yada gercek bu öğün benimle yanımda aynı odada iki kişi daha vardı onlar ne oldu bakalım paylasir belki 22ocak transferleri diye
Yok benimki daha genç ateş ediyorAy benim doktorumun ne instası ne facebooku var 56 yaşında var sanırım çok iyi babacandı
Valla kiz komşumun zoruyla 3. Gun yaptım aldım boyumun ölçüsünü oturdum asaği3.gün müben 13.gün kan testi yaptırmıştım o güne kadar evde hiç yapmadım 13.gün sabah idrar testi yapıp kan vermeye gittim sallana sallana pozitif görünce 3.transfer oldum hiçbirinde erken terçst yapmadım günü gelince kan vermeye gittim burda okudukça şaşkına döndüm en çok şaştığım sen oldun 3.gün nedir kız Allah seni napmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?