- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #14.681
Verdim canım benim kanida kandan önce hatıra olsun hazırlıklı olayım diye yaptıkSen yarın doğru kan vermeyevar Allahın izniyle hayırlı olsun tatlım
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim canım benim kanida kandan önce hatıra olsun hazırlıklı olayım diye yaptıkSen yarın doğru kan vermeyevar Allahın izniyle hayırlı olsun tatlım
İnşallahhhhhSağol canım benim sağol rabbim bu gunleride gösterdi şükür elhamdülillah aklımın bir köşesinde de hep sen vardın seninde güzel haberini duyacağız maşallah bu topikte herkes pozitif oluyor![]()
18 değerle ikiz doğuran okudum tatlım düzenli artış önemli maşaAllah senden güzel haber geleceğini biliyordumSonucum bu transferin 9.gunu dusukmu
Aynen canım Senin canın sağolsun kankitosum olsun biz biliyoz yaİnşallahhhhhhayırlısıyla en güzel zamanda
bu arada listeye hamiş olarak düzenleyim dedim ama listeye erişimim yok düzenle kısmı kaldırılmış.bu kk herşeye bi karışıyor artık maalesef
Sıra senden şimdi senden güzel haberler bekliyoruzTabi ki hamilesin, belirtim yok diye diye yedin kendiniyemene içmene dikkat et bebeğin büyüsün güzelce
Allah daim etsin sağlıkla doğsun bebeğin
![]()
Benden başka herkes çok umitliydi bende kendimi kaptırdım diye hep mesefeli durmusumfur bu bebek işlerine belkide ondsndi en kötüsü hazirladimki iyisi olursa zaten surpriz olsun diye bak sende diyorsun bana ümit olsun diye sakın pes etme18 değerle ikiz doğuran okudum tatlım düzenli artış önemli maşaAllah senden güzel haber geleceğini biliyordumsağlıkla kucağına al inşaAllah
aynen biz biliyoz oda yeterAynen canım Senin canın sağolsun kankitosum olsun biz biliyoz ya![]()
Canim masallah ya testte gayet güzel görünüyor ikinci cizgi hadi gözün aydın rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin kanda vermişsin bence doktorun dediği günü bekle çarşamba değerin daha yüksek çıkar 10. Günden sonra kana iyice karışıyor diye biliyorum bekle çarşamba günü yaptir kan testiniEvet canım benim salı gün serumum var salı vermeyimde Çarşamba mi vereyim ki Dr Çarşamba dedi
Hakettik canım benim rabbim inşallah devamını gösterir artık bebekli oryamlarda boynum bükük gezmeyecegimaynen biz biliyoz oda yeterinşallah artık herşey çok güzel olurrrr hakettik
![]()
Tamam canım benim sabrımızın mükafatı bir yandan sevinirkrn bir yandanda negatif alanları ve senin gibi düşük yapanlarida düşünüyorum rabbim tez zamanda nasip etsin sizlerede tamam Çarşamba vereyimCanim masallah ya testte gayet güzel görünüyor ikinci cizgi hadi gözün aydın rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin kanda vermişsin bence doktorun dediği günü bekle çarşamba değerin daha yüksek çıkar 10. Günden sonra kana iyice karışıyor diye biliyorum bekle çarşamba günü yaptir kan testini
artık bebişinle gezersn heryerde bi sağ salim gelsindeHakettik canım benim rabbim inşallah devamını gösterir artık bebekli oryamlarda boynum bükük gezmeyecegim![]()
Doktorun çarşamba dediyse çarşamba ver cnm 12. Günün oluyor çünkü bir de 14. Gün istiyorlar geneldeEvet canım benim salı gün serumum var salı vermeyimde Çarşamba mi vereyim ki Dr Çarşamba dedi
İnşallah canım benim inşallah ne güzel tanımadığın insanlardan dua almak dua etmek ben seni hamiş görmeden gitmeyeceğim bu topiktenartık bebişinle gezersn heryerde bi sağ salim gelsinde![]()
Tamam canım Çarşamba vereyim o zamanDoktorun çarşamba dediyse çarşamba ver cnm 12. Günün oluyor çünkü bir de 14. Gün istiyorlar genelde
Benden başka herkes çok umitliydi bende kendimi kaptırdım diye hep mesefeli durmusumfur bu bebek işlerine belkide ondsndi en kötüsü hazirladimki iyisi olursa zaten surpriz olsun diye bak sende diyorsun bana ümit olsun diye sakın pes etme
Hadi bakalım az dinlen sonra eşini ikna et transfer yolu gorunsunolmaz olur mu Allahın izniyle çok umut oldu
Aynen dinlenme süresinde ikna ederim artık çok geç olmadan alayım bebemi çok üşümesin oralardaHadi bakalım az dinlen sonra eşini ikna et transfer yolu gorunsun
Ayy ağlama, hep gül inşallahSenin yazdığın da beni ağlatıcaktı karasımcok kısa bir süre sonra senin için konuşacağız bunları inşaallah. Hey gidi günler diyeceğiz beraber
![]()
Bence çarşamba ver canım, doktorun kafasında bir değer aralığı var ona bakacaktır muhtemelen, çarşambaya kadar idrar testine devam et ara sıra, buraya da at da gözümüz gönlümüz açılsınEvet canım benim salı gün serumum var salı vermeyimde Çarşamba mi vereyim ki Dr Çarşamba dedi
Evet evet kesinlikle en 3 ay ara yetiyor, 1 ayı bitti bile, sonra ilaç iğne derken göz açıp kapayıncaya kadar geliyor transfer tarihi, bi bakmışsın idrar testi yapıyosunAynen dinlenme süresinde ikna ederim artık çok geç olmadan alayım bebemi çok üşümesin oralarda![]()