Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sağol canım benim sağol rabbim bu gunleride gösterdi şükür elhamdülillah aklımın bir köşesinde de hep sen vardın seninde güzel haberini duyacağız maşallah bu topikte herkes pozitif oluyor ♥️🙏🙏
İnşallahhhhh🥰hayırlısıyla en güzel zamanda🙈 bu arada listeye hamiş olarak düzenleyim dedim ama listeye erişimim yok düzenle kısmı kaldırılmış.bu kk herşeye bi karışıyor artık maalesef

İnşallahhhhh🥰hayırlısıyla en güzel zamanda🙈 bu arada listeye hamiş olarak düzenleyim dedim ama listeye erişimim yok düzenle kısmı kaldırılmış.bu kk herşeye bi karışıyor artık maalesef
Aynen canım Senin canın sağolsun kankitosum olsun biz biliyoz ya😊😘

18 değerle ikiz doğuran okudum tatlım düzenli artış önemli maşaAllah senden güzel haber geleceğini biliyordum 🥰🥰🥰 sağlıkla kucağına al inşaAllah
Benden başka herkes çok umitliydi bende kendimi kaptırdım diye hep mesefeli durmusumfur bu bebek işlerine belkide ondsndi en kötüsü hazirladimki iyisi olursa zaten surpriz olsun diye bak sende diyorsun bana ümit olsun diye sakın pes etme

Evet canım benim salı gün serumum var salı vermeyimde Çarşamba mi vereyim ki Dr Çarşamba dedi
Canim masallah ya testte gayet güzel görünüyor ikinci cizgi hadi gözün aydın rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin kanda vermişsin bence doktorun dediği günü bekle çarşamba değerin daha yüksek çıkar 10. Günden sonra kana iyice karışıyor diye biliyorum bekle çarşamba günü yaptir kan testini

Canim masallah ya testte gayet güzel görünüyor ikinci cizgi hadi gözün aydın rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin kanda vermişsin bence doktorun dediği günü bekle çarşamba değerin daha yüksek çıkar 10. Günden sonra kana iyice karışıyor diye biliyorum bekle çarşamba günü yaptir kan testini
Tamam canım benim sabrımızın mükafatı bir yandan sevinirkrn bir yandanda negatif alanları ve senin gibi düşük yapanlarida düşünüyorum rabbim tez zamanda nasip etsin sizlerede tamam Çarşamba vereyim

Evet canım benim salı gün serumum var salı vermeyimde Çarşamba mi vereyim ki Dr Çarşamba dedi
Bence çarşamba ver canım, doktorun kafasında bir değer aralığı var ona bakacaktır muhtemelen, çarşambaya kadar idrar testine devam et ara sıra, buraya da at da gözümüz gönlümüz açılsın🥰🧿

Aynen dinlenme süresinde ikna ederim artık çok geç olmadan alayım bebemi çok üşümesin oralarda 😋
Evet evet kesinlikle en 3 ay ara yetiyor, 1 ayı bitti bile, sonra ilaç iğne derken göz açıp kapayıncaya kadar geliyor transfer tarihi, bi bakmışsın idrar testi yapıyosun🥰🧿🍀🎊🎉

Back