- 7 Ocak 2009
- 7.080
- 11.489
- 773
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.701
Canim benim Allah razı olsun hepimizin yüzü tez vakitte gülsün inşallahTamam canım benim sabrımızın mükafatı bir yandan sevinirkrn bir yandanda negatif alanları ve senin gibi düşük yapanlarida düşünüyorum rabbim tez zamanda nasip etsin sizlerede tamam Çarşamba vereyim
Halleycik nerdesin kuzucum yaa, ortamlardan uzaklaşma fazla, bak ne güzellikler oluyor buralarda, 1 haftaya da benim test sancım başlayacakartık bebişinle gezersn heryerde bi sağ salim gelsinde
çok iyi olmuş valla hastaneye gitmemek ayrı güzel olur bu kalça acısını çekmemek ayrıAynen canım muadili ben bu transferimde doktordan bunu istedim hastaneye gidip iğneyle uğraşmayayım diye prolutexi göbekten yapıyorum hiç acıtmıyor.Fiyat olarak biraz farkı var ama en azından iğneye gitmekle uğraşmıyosun
ay bitince hemen danışıcam inşallah değiştirir,İğnen bitince sen de doktoruna danış canım, prolutexe geçirsin seni, içerikleri aynı ama mg farklı sanırımdaha rahat edersin,bugün nasıl hissediyorsun, kasık ağrın devam mı
aynen öyle acı macı kalmaz bebişi duyunca inşallahHemen kalkmamak gerekiyor iğneden sonra ve 1-2 dakika masaj yaparsanız avuç içinizde az da olsa rahatlatıyor benim iğne yerleri hep morardı yağ içeren bir iğneymiş dağılması çok zor oluyormuş hep Rabbim bebişlerimizi nasip etsin inşallah o zaman unuturuz acısıyaaa o kadar heyecanlıyım ki şu an inşallah katlanarak devam eder hepinize canı gönülden dua ediyorum Allahım nasip etsin her birimize inşallah
Ikisi de kız insallah değişmezseHayırlısıyla neyin olucakmıştek yumurta ikiziyse benzerliklerinden anlarsın dna'ya gerek kalmaz bir elmanın iki yarısı ne güzel ya maşallah
Tabiki canım söylerimmİnşAllah Allah gönlünden geçeni veriryarınki sonucunu da söyle bize
Aynen dinlenme süresinde ikna ederim artık çok geç olmadan alayım bebemi çok üşümesin oralarda
Doktor 2 ay yeter dediEvet evet kesinlikle en 3 ay ara yetiyor, 1 ayı bitti bile, sonra ilaç iğne derken göz açıp kapayıncaya kadar geliyor transfer tarihi, bi bakmışsın idrar testi yapıyosun
İnşAllah canım söyle tabiki prolutex çok iyi rahat edersin sendeçok iyi olmuş valla hastaneye gitmemek ayrı güzel olur bu kalça acısını çekmemek ayrıfiyata razıyım iğne bitince ben de söyleyeyim inşallah uygunn görür doktor
Sadece 1tane almıştık testBence çarşamba ver canım, doktorun kafasında bir değer aralığı var ona bakacaktır muhtemelen, çarşambaya kadar idrar testine devam et ara sıra, buraya da at da gözümüz gönlümüz açılsın
Insallah canim benim
Hiç bilgim yok bu konularda sizlerden yardım ala ala devam edeceğim inşallah yoluma inşallah canım kat kat artar
Sen yine iyi dayandın 9.gun yaptın ben 3. Gün başlamıştım ay ne günlerdi yaa simdi gülüp geçiyoruz anı kaldıSadece 1tane almıştık testçarşambaya kadar bekleyeceğim yılın sabirlisi benim Kofi secmisti
Artar artar hic endiselenme sen yatıp dinlenmeye bak hersey yoluna girecek Allahın izniyleHiç bilgim yok bu konularda sizlerden yardım ala ala devam edeceğim inşallah yoluma inşallah canım kat kat artar
Bende sasdim kendime aslında sabırsız ve pimpirikliyi bir insanım ama nedense bı korkmuştumSen yine iyi dayandın 9.gun yaptın ben 3. Gün başlamıştım ay ne günlerdi yaa simdi gülüp geçiyoruz anı kaldı
Korku endise heyecan hepsi birarada Rabbim sonunu güzel etsin inşallahBende sasdim kendime aslında sabırsız ve pimpirikliyi bir insanım ama nedense bı korkmuştum
Değerin kat kat artsın inşallahAyyy canım benim yaaa hayatımda ilk defa bu değeri gördüm canlarım benim ya inşallah Çarşamba dahada güzel haberini veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?