Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tamam canım benim sabrımızın mükafatı bir yandan sevinirkrn bir yandanda negatif alanları ve senin gibi düşük yapanlarida düşünüyorum rabbim tez zamanda nasip etsin sizlerede tamam Çarşamba vereyim
Canim benim Allah razı olsun hepimizin yüzü tez vakitte gülsün inşallah
Çarşamba verirsin buyuk ihtimal 2 gun sonrada ister cuma tekrar verirsin kat kat artsin degerin canim benim
Darısı bize inşallah G Gnc42 kader arkadaşım

çok iyi olmuş valla hastaneye gitmemek ayrı güzel olur bu kalça acısını çekmemek ayrı fiyata razıyım iğne bitince ben de söyleyeyim inşallah uygunn görür doktor

İğnen bitince sen de doktoruna danış canım, prolutexe geçirsin seni, içerikleri aynı ama mg farklı sanırımdaha rahat edersin,bugün nasıl hissediyorsun, kasık ağrın devam mı
ay bitince hemen danışıcam inşallah değiştirir, canım kasıklarımda ağrı bile denmeyecek hafif kımıldamalar oluyor sanki arada o kadar.. sen bir gün ileridesin sende durumlar nasıl asıl doktor bana 9. gün test yapabilirsin dedii yani haftaya ptesiye denk geliyorr ama ben cumartesi dayanamayıp yaparım sanırım sen ne düşünüyorsun

aynen öyle acı macı kalmaz bebişi duyunca inşallah allah razı olsun inşallah hepimiz pozitif sonuçlarımızı alırız

çok iyi olmuş valla hastaneye gitmemek ayrı güzel olur bu kalça acısını çekmemek ayrı fiyata razıyım iğne bitince ben de söyleyeyim inşallah uygunn görür doktor
İnşAllah canım söyle tabiki prolutex çok iyi rahat edersin sende

Ssevincli amin amin amin inşaAllah bi toparlayalım sıra bizde artık Allahın izniyle

Bence çarşamba ver canım, doktorun kafasında bir değer aralığı var ona bakacaktır muhtemelen, çarşambaya kadar idrar testine devam et ara sıra, buraya da at da gözümüz gönlümüz açılsın
Sadece 1tane almıştık test çarşambaya kadar bekleyeceğim yılın sabirlisi benim Kofi secmisti

Hiç bilgim yok bu konularda sizlerden yardım ala ala devam edeceğim inşallah yoluma inşallah canım kat kat artar

Hiç bilgim yok bu konularda sizlerden yardım ala ala devam edeceğim inşallah yoluma inşallah canım kat kat artar
Artar artar hic endiselenme sen yatıp dinlenmeye bak hersey yoluna girecek Allahın izniyle Birbirimizden tecrube ediniyoruz bacım bende sıfır bilgiyle başladım bu yola vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…