Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Beta degeri çok değişken oluyor canim belayı kafana takip stres yapma önemli olan düzenli artıs 2 gun sonra ayni saatlerde tekrar kan vereceksin o deger önemli dilerim kat kat artsin 🤲
Normalde 3subatti benim test günüm dayanamadım Çarşamba yine vereceğim inşallah güzel katlanır hiç anlamam bu işlerden biraz sakin olmalıyım sanırsam😳

Kat kat artacak inşallah bitanem🧿🍀 içini ferah tut, evet ilk testte(12. Gün yapılanlarda) 200 300 bekliyoruz ama bugün9. Günün daha, bir dahaki testte 200lere gelecek inşallahhh🥰
İnşallah canım benim inşallah şimdi ben hamileyim Allah'ın izniyle Çarşamba tekrar yapacağım rabbim devamını göstersin🤲🤲🤲

Normalde 3subatti benim test günüm dayanamadım Çarşamba yine vereceğim inşallah güzel katlanır hiç anlamam bu işlerden biraz sakin olmalıyım sanırsam😳
Kuzum 3 şubata kadar o 200e yaklaşır bence🥰🧿🍀🎊🎉 stres yapma bugün 9. Gün daha. Düşünsene normalde ilk testini verdiğinde 100ün üzeri bir değerle öğrenecektin🎊🎉🧿

Kuzum 3 şubata kadar o 200e yaklaşır bence🥰🧿🍀🎊🎉 stres yapma bugün 9. Gün daha. Düşünsene normalde ilk testini verdiğinde 100ün üzeri bir değerle öğrenecektin🎊🎉🧿
Yok beybim benim şuan sakın davranayim rabbim devamını göstersin inşallah 🥰♥️🤰🤰evet canım stres bitmez yoksa 2ye katlandimi falan diye ay canım inşallah darısı şana ve bütün arkadaşlarıma

Tabi ki hamilesin, belirtim yok diye diye yedin kendini🍀yemene içmene dikkat et bebeğin büyüsün güzelce🎊🎉🧿 Allah daim etsin sağlıkla doğsun bebeğin🥰🧿🍀🎉🎊
Aslında iki gündür az bir adet ağrısı ve goguslerin kenarlarında acı hissettim ama kimseye söylemedim söz vermiştim belirti aramayacagim diye belkide geç tutunmadir amin inşallah canım benim eşim bebek gibi bakıyordu zaten Allah razı olsun şimdi dahada güzel bakar artık

Hadi çok şükür Allah’a çok ama çok sevindim güzel güzel artışlar olsun inşalllahh 😍😍😍🤲🏻🤲🏻
İnşallah canım benim yine dualarınızı eksik etmeyen negatif olan arkadaşlarıma da pozitifi görmeyi düşük yapanlara tekrardan hamile kalabilmek nasip etsin rabbim🙏🤲

Günaydın kızlar. Benim perşembe günü 7.günümde 74.88 çıkmıştı. Dün 9.günümde 210 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim ikiz ihtimali varmıdır acaba. 5.gün embriyosuydu
Tebrik ederim çok güzel hamilesiniz 🙏🏻🥰 ama çok erkenden başlamışsınız test vermeye 12. Ve 14. Gün verin isterseniz daha net Bi yargıya varılıyor gerçi çok güzel katlanmış neden olmasın ikiz de olabilir 🤩

Cinsiyetler de aynı 🤣 neyse ki tıp tarihine geçtiğimi sadece sen ve ben biliyoruz 🤣🤣🤣
Dna testiyle anlayabilir miyiz acaba öyle bir şey olup olmadığını🤣
Bence eğer o embriyolsrsa zaten tek yumurta gibi benzerler bence benzerlikten anlayabilirsin ayy ne güzel olur kız öyle bişey 🙏🏻🤩😍

Ay sen test mi yaptın çok heyecanlandım 🤩🤩 maşallah gebersin kız tebrik ederim 🙏🏻😍 hadi sağlıcakla ilerlesin inşallah
Evet canım kan verdim o arada idrar yaptım hazırlıklı olalım diye ondada hayalet bı çizgi gördüm kan sonucum 47 çıktı inşallah çarşambaya katlanarak devam eder 🙏🤲🙏

Back