- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.501
Yaaa dimi öyle valla kasık Aralık harikaydı burası da öyle çok güzel orası sıkıcıya benziyoDoğmamış çocuğa bu kötülüğü yapmak istemem boşver
Ay gel valla oralarda muhabbet hiç sarmıyor bizim kasım aralık topiği gibi değil hicbir yer
Ay güzelleşmiş sin demekkiYaa banasa diyolar ya yuzune hamilelik geldi zaten son zamanlarsa bi degismitin falankiz bir su iciyorum agzim dilim damagim dedigin gibi ayy aman olsun ben herseye raziyimmm
Isım de buldum bak kasım aralık ocakta transfer olmuş ikiz anneleriYaaa dimi öyle valla kasık Aralık harikaydı burası da öyle çok güzel orası sıkıcıya benziyobbi grupta biiz açarız belki
Aminn canimm aminnnnn❤❤❤❤❤❤❤Binlerce kez maşallah Allah sağlıcakla ilerletsin inşallah
Sey bide ben cok acikiyorummmAy güzelleşmiş sin demekkisorma valla suya dadandık zaten
Her zaman umutluyum ben. Senin ilk transferin mi olacak?İnşallah güzel haberler alırız canım
Inşallah canım banada dua et bende cuma günü test günüm inşallah ikizdir rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınGelin tabi canlarım bu yıl uğurlu gelsin inşallah hepimize
Ay muhteşem oldu valla ikiz tek üçüz ne gelirse hepsi kabul bu aylar topiğindenIsım de buldum bak kasım aralık ocakta transfer olmuş ikiz anneleri
3 ay icinde transfer olan herkesi tanıdık zaten sıkılmayız hiç
Bende öyleyim anacım ha bire yiyorumSey bide ben cok acikiyorummm
Kiz yiyorum 10 dk sonra aaa ben acim diyorumBende öyleyim anacım ha bire yiyorum
Ayyy öyle mi etmez miyim hiç sen de duamdasınInşallah canım banada dua et bende cuma günü test günüm inşallah ikizdir rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bendeeee ha bire bişey yemek istiyorumKiz yiyorum 10 dk sonra aaa ben acim diyorum
Allah razı olsun canım inşallah güzel haberler veririmAyyy öyle mi etmez miyim hiç sen de duamdasınhadi bakalım cuma hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Eyvahh eyvahhh valla olacaz 100 kilo ben olurum da bu gidisleBendeeee ha bire bişey yemek istiyorum
Yeni bir kasım-aralık aralık-ocak topiği kurmuş oluruz vallaAy muhteşem oldu valla ikiz tek üçüz ne gelirse hepsi kabul bu aylar topiğinden
Oksapar yada enox 6000 lazım bulamadkArkadaşlar oksapar vuracaginizda havasını aliyormusuniz ?
Coook güzel . MaşAlah olsun. Ben senle.aynı gündeyim. Doktor istemedi bende vermedim..hem bana uzak.gitdiğim hastahane. İkiz bekloyorum sendenKızlarrrr sonucum çıktı 14. Gün 219612. Gün 730 Du. Şükürler olsun Nosking mlshope @kofi @Karasbaby @Umut_bebek @cennetimgel kızlar aklıma geleni etiketledim heyecandan
Sende kimyasal.yaşamısın bende temmuzda kimyasal.yaşadımEtmez miyim hiç bolca dua edicem hepinizeçok ara verme bak ben kimyasaldan sonra hemen başladım doktor erteleme taraftarıydı ama ara vermek istemedim. İnşallah rabbim neyi uygun görür verirse kabulüm yeterli sağlıklı hayırlı evlat ve evlatlar olsun
Benimde dudağım hayatım boyunca böyle kurumadı.. sanki susuzlukdan yanmış gibiYa bende mesela daha normallesti hersey ama kesinlikle cok ayakta kaldim mi belim cok agriyo onun disinda bende soyle seywlr var mesela dudaklarim falan cok kuruyor hani ruzgar yersinde kurur ya yanar biraz onun disinda yuzum gozum sis aralarda tabi kasik agrilarim hafif gogus agrilaeim var yalniz midem bi tuhaf yaniyor gibi ayy ben mutlu oluyotum boyle olunca ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?