- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.481
Kasık ağrır canım benim de daha çok 1ü. Günden sonra özellikle 12. Gün değişik kasık ağrısı olmaya başladı batma gerilme gibiAynen onlari biliyorum kizzz psikolojik kasiklaeim agriyo
Allah kabul etsin canımbenim de hafif kasık ağrım var şuanda.. bir de bu prolutex ne fena bir şeymiş oturmak eziyet olduama bende sürekli elimi koyup koyup dua ediyorum tutunsunlar diye.. burdan sonrası teslimiyet artık inşallah canımm allahın izniyle tüp bebek anneleri.. allahım güç kuvvet versin hepimize inşallah kolay şeyler yaşamıyoruz bu süreçte..
Çok çok üzgünüm canım çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın bi daha, ben de düşük yaptım, toparlandım bi daha denedim, olana kadar deneyeceğiz napalım, Allah maddi manevi güç kuvvet versin canımMaalesef bugun kesenin içimde bebeği görmeye gittiğimizde gelişiminin olmadığını öğrendik düşük olmasını beklemem gerekiyor çok çok ama çok zor bi durum
Minik kuş Yarın kaçta yapacaksın testiBurdakilerdende genelde pozitif duyuyoruz inşallah bu yıl hepimize güzel gelirikizmi ki seninki canım
Bacım senin mesaj arada kaynamış görmemişimKızlaar dualarınıza talibimyarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma @Umut_bebek UkaderU @kofi PlutonMerkez Nosking @serrabk mlshope @Bade_badee @Gnc42 @tek08 @Ssevincli @cennetimgel ve kartanesii
Allah razı olsun canım benimBacım senin mesaj arada kaynamış görmemişim
Geç oldu ama inşallah yapışır bebeğin bırakmaz seni. 8 gün sonra da çift çizgi inşallah senden de bi güzel haber
Hamile olmak pozitif almaktan daha heyecanlıdır diyordum da yok aynı heyecan olmuyor valla sizin haberlerinizle o heyecanı yeniden yaşıyorum yalan yokAllah razı olsun canım benimasıl şimdi test bekleme gününe kadar duaya ihtiyacımız var ben aldım güzel enerjilerinizi zaten teker teker pozitif haberleri veriyoruz burda maşallah kadercim ikizlerle gümbür gümbür açtı yolumuzu biz de geliyoruz arkasından peşpeşe
Yaaa çok tatlısınAllah razı olsun canım benimasıl şimdi test bekleme gününe kadar duaya ihtiyacımız var ben aldım güzel enerjilerinizi zaten teker teker pozitif haberleri veriyoruz burda maşallah kadercim ikizlerle gümbür gümbür açtı yolumuzu biz de geliyoruz arkasından peşpeşe
Yaaa çok tatlısınAllah razı olsun canım benimasıl şimdi test bekleme gününe kadar duaya ihtiyacımız var ben aldım güzel enerjilerinizi zaten teker teker pozitif haberleri veriyoruz burda maşallah kadercim ikizlerle gümbür gümbür açtı yolumuzu biz de geliyoruz arkasından peşpeşe
Ay bu aralar yüksek beta duydum hep özelden yazıştığım Bi arkadaş daha var onunla da hemen hemen aynı betamız o da ikiz olabilir.Hamile olmak pozitif almaktan daha heyecanlıdır diyordum da yok aynı heyecan olmuyor valla sizin haberlerinizle o heyecanı yeniden yaşıyorum yalan yok
Tek embriyo mu koydular çift mi hadi bi ikiz daha gelsin
Ayyy insallah yaaa ama tabiki hayirlisi neyse o olsun ama ikiz olsa allahimm dahada bi cildirriz heraldeeeYaaa çok tatlısıninşallah dediğin gibi ikizdir değilse de sağlık olsun teke de razıyım sağlıklı olsunda başı çektim inşallah sizden de güzel pozitifleri duyacağız
Ay bu aralar yüksek beta duydum hep özelden yazıştığım Bi arkadaş daha var onunla da hemen hemen aynı betamız o da ikiz olabilir.mlshope ninde 12. Günü 500 küsür o da ikiz olabilir
Ya bende mesela daha normallesti hersey ama kesinlikle cok ayakta kaldim mi belim cok agriyo onun disinda bende soyle seywlr var mesela dudaklarim falan cok kuruyor hani ruzgar yersinde kurur ya yanar biraz onun disinda yuzum gozum sis aralarda tabi kasik agrilarim hafif gogus agrilaeim var yalniz midem bi tuhaf yaniyor gibi ayy ben mutlu oluyotum boyle olunca amaKasık ağrır canım benim de daha çok 1ü. Günden sonra özellikle 12. Gün değişik kasık ağrısı olmaya başladı batma gerilme gibi
Yaaa sorma valla ben de öyleAyyy insallah yaaa ama tabiki hayirlisi neyse o olsun ama ikiz olsa allahimm dahada bi cildirriz heraldeee
Göğsümde benim dolgun kalma var ama çok ağru yok hafif hassas. Geceleri çok kuruyo benim ağzım dudaklarım. Belki kilo almışsındır ben 1 kilo aldımYa bende mesela daha normallesti hersey ama kesinlikle cok ayakta kaldim mi belim cok agriyo onun disinda bende soyle seywlr var mesela dudaklarim falan cok kuruyor hani ruzgar yersinde kurur ya yanar biraz onun disinda yuzum gozum sis aralarda tabi kasik agrilarim hafif gogus agrilaeim var yalniz midem bi tuhaf yaniyor gibi ayy ben mutlu oluyotum boyle olunca ama
Yaaa çok tatlısıninşallah dediğin gibi ikizdir değilse de sağlık olsun teke de razıyım sağlıklı olsunda başı çektim inşallah sizden de güzel pozitifleri duyacağız
Ay bu aralar yüksek beta duydum hep özelden yazıştığım Bi arkadaş daha var onunla da hemen hemen aynı betamız o da ikiz olabilir.mlshope ninde 12. Günü 500 küsür o da ikiz olabilir
Sizden önce ben çıldıracam burda bekle bekle. Hadi gidin görün şu keseleri bu gariban rahatlasın artıkAyyy insallah yaaa ama tabiki hayirlisi neyse o olsun ama ikiz olsa allahimm dahada bi cildirriz heraldeee
Valla he seni yalnız bıraktık yaaa benim durum kesşnleşse de senin gruplara katılsamSizden önce ben çıldıracam burda bekle bekle. Hadi gidin görün şu keseleri bu gariban rahatlasın artık
Kız kader ikiz olursa birinin adını nosking koy diyormuşum
Masallah diyelim de rabbim nazarlardan korusunnnYaaa sorma valla ben de öyleçıldırmacalar
Binlerce kez maşallah Allah sağlıcakla ilerletsin inşallahMasallah diyelim de rabbim nazarlardan korusunnn
Doğmamış çocuğa bu kötülüğü yapmak istemem boşverValla he seni yalnız bıraktık yaaa benim durum kesşnleşse de senin gruplara katılsamkız koyarım tabi duyulmamış isim işte patlar gider
Yaa banasa diyolar ya yuzune hamilelik geldi zaten son zamanlarsa bi degismitin falanGöğsümde benim dolgun kalma var ama çok ağru yok hafif hassas. Geceleri çok kuruyo benim ağzım dudaklarım. Belki kilo almışsındır ben 1 kilo aldıminsan orası burası ağrıyınca mutlu olur muymuş olurmuş işte bana da eşim diyo gözlerin biraz tuhaf bakıyo bakışın değişti diyo nasıl oluyo bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?