- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.261
Ne demek her zaman. Hadi sağlıcakla çık bakalımCanim cok sagolasin destegin icin smdi girdim odaya, hepinizi cok opuyorum, saglikla gorusmek dilegiyle insallahEki Görüntüle 2772478
Doktora sormadın mı ne dedilerSabahtan beri o kadar üzülüp ağladım ki halA geliyor leke. Çok tesekkür ederim canım cevap verdiğin için
Uzme kendini daha çok uzun yolumuz var hem transferden sonra hemşire lekenmelerin olabileceğini normal olduğunu söylemişti bana panik yapma lekeleme normal kanama olursa merkezine bildir mutlakaSabahtan beri o kadar üzülüp ağladım ki halA geliyor leke. Çok tesekkür ederim canım cevap verdiğin için
Ettim canım etmez miyim gördüm ama yazamadım telasem vardı namazlarin sonunda ettim kuzum inşallah güzel geçer 12 günKızlaar dualarınıza talibimyarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma @Umut_bebek UkaderU @kofi PlutonMerkez @Nosking @serrabk @mlshope @Bade_badee @Gnc42 @tek08 @Ssevincli B Beklenenmucizemgeldi ve kartanesii
Gerilme anlamayacksin bile çıkınca biraz ağrın olcak oda olsun sondaki her şeye değer o ağrılarMerhabalar arkadaslar, bgn yumurta toplamam olacak cok gerildm, dua eder misiniz benim icin? Allah razi olsn smdiden, Allah yardimciniz olsun ve gonlunuze gore versin insallah
Aynı benAllah razı olsun. Neden zayıf olasın sen de çok güçlüsün güçlü olmasan bu tedaviye başlayamazdıntransfer için hiç stresli olma işin en güzel yanı o heyecanlı meraklı umutlu oluyor insan. Bak ben de çok utanıyorum ama mecbur ne yapalım aslında utanılacak hiç birşey yok. Ben korkumdan rahim filmi çektirmemiştim
Ay dimi arar vallaEttim canım etmez miyim gördüm ama yazamadım telasem vardı namazlarin sonunda ettim kuzum inşallah güzel geçer 12 günUkaderU bizim gibi başlar belirti aramaya sabırlı olup 12 gün test yapmazsan ne guzel ama ben 2.cizgiyi silik ten biraz belirgin dün yakaladım daha
Regl ağrısı bende de var pozitifim. Yerleşme kanamasıdır herkeste olmuyor o leke. Ben de tedirgin olmuştum neden bende yerleşme kanaması yok diyeArkadaşlar merhaba bugün 8. Günüm dün pozitif çıkmıştı idrar testim hala pozitif onda bi sıkıntı yok ama bu sabah peçeteye kajverengi sonra pembe leke geldi. Beta pozitif olduktan sonra yerleşme kanaması olabailir mi? Birde karnım regl olacak gibi ağrıyor
Yok bidaha istemedi doktor salı gel kese ye bakalım dediiAy dimi arar vallanasıl gidiyor nasılsın. Olsun sonuçta gördün çizgiyi 12. 14. Gün mü vermiştin sen kanları bir daha verdin mi senin 3. Gün embriyosuydu ondan silik çıkmış olabilir.
Ay hadi inşallah benim gün belli olmadı bugün 14. Günüm kan vermeye gidicem ona göre çağırcaklarmışYok bidaha istemedi doktor salı gel kese ye bakalım dediiinşallah görünür yaa
Benim merak ettiğim beta salgılanmış bende belli ki gebelik pozitif. Yerleşme kanaması betadan salgılanmadan önce olması gerekmiyor mu sabahtan beri makale okuyorum anlamadımRegl ağrısı bende de var pozitifim. Yerleşme kanamasıdır herkeste olmuyor o leke. Ben de tedirgin olmuştum neden bende yerleşme kanaması yok diye
Ay onu hiç bilmiyorum ama genelde böyle hep leke yaşayanlar oluyormuş normalmiş diye duydum ama sen yine de Bi doktoruna söyle bakalım ne diyecekBenim merak ettiğim beta salgılanmış bende belli ki gebelik pozitif. Yerleşme kanaması betadan salgılanmadan önce olması gerekmiyor mu sabahtan beri makale okuyorum anlamadım
Allah razı olsun canım benim, sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah, ağzına sağlıkInsallahhh kuzummm sana bol bol dua ettim bildigim sureleri okudum. Gonlunu ferah tut fazla kafana takmamaya calis. Rabbim yaninda olsun insallahhh su cektigin eziyetlere degsin dilerimkii..
Göreceksin canım kat kat artmış olacak inşallah, ikisi de seninle bence, saplıkla gelsinler inşallahAy hadi inşallah benim gün belli olmadı bugün 14. Günüm kan vermeye gidicem ona göre çağırcaklarmışinşallah bugün katlandığı görürüm yaa. 14. Günkü değerin 300 küsür Dü senin dimi öyle hatırlıyorum
Aa doğru sen de yurtdışındaydınInshaAllah canim valla henuz belli degil cogu agustos topigindekiler ogrendi ben haricbizim burda 20.ci haftada detayli da ogrenebiliyoruz pandemi dolayisiyla hicbiryer ucretli kabul etmiyor malesef beklemedeyim.. saglikli ilerlesin insh
İnşAllah canım benim hep birlikte güzel haberlere inşallahGöreceksin canım kat kat artmış olacak inşallah, ikisi de seninle bence, saplıkla gelsinler inşallah
Amin canım burda birbirimize kardeş olduk, yoldaş olduk, Allah razı olsun hepinizdenAminm aminn kardesim.aminn tabiki bizi kimse anliyamaz anca boyle bu durumlarla ugrasanlar anlar insan destek istiyor bu surecte
Insallah hepimizin soylee bi guzel huzur uyudugu karninda o bebeginin hareketlwrini hissettigi zamanlar nasip etsin rabbim
Bu arada senin ne zmaanda sonuc canim ve kac embriyo konduu
Amin cumlemizin inshaAllah canim.. bekliyoruz haftaya pozitif testiniAa doğru sen de yurtdışındaydınsağlıkla gelsin gerisi önemli değil, Allah gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?