Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sabahtan beri o kadar üzülüp ağladım ki halA geliyor leke. Çok tesekkür ederim canım cevap verdiğin için

Sabahtan beri o kadar üzülüp ağladım ki halA geliyor leke. Çok tesekkür ederim canım cevap verdiğin için
Uzme kendini daha çok uzun yolumuz var hem transferden sonra hemşire lekenmelerin olabileceğini normal olduğunu söylemişti bana panik yapma lekeleme normal kanama olursa merkezine bildir mutlaka

Ettim canım etmez miyim gördüm ama yazamadım telasem vardı namazlarin sonunda ettim kuzum inşallah güzel geçer 12 gün UkaderU bizim gibi başlar belirti aramaya sabırlı olup 12 gün test yapmazsan ne guzel ama ben 2.cizgiyi silik ten biraz belirgin dün yakaladım daha

Merhabalar arkadaslar, bgn yumurta toplamam olacak cok gerildm, dua eder misiniz benim icin? Allah razi olsn smdiden, Allah yardimciniz olsun ve gonlunuze gore versin insallah
Gerilme anlamayacksin bile çıkınca biraz ağrın olcak oda olsun sondaki her şeye değer o ağrılar

Aynı ben 1 yıl erteledim noldu hiç bişey güle oynaya çıktım içerden dedim bu muymus benim korktuğum daha sonra başıma gelenler hele yani ameliyat tüp e başlamak hiiiic aklımda yoktu asılama ile kalırım diyodum ama nasip meselesi transfer anı çok güzel pazartesi çarşamba betayi alınca günlük tutmaya başladım bu süreci en başından yazacağım ve sonrasında inşallah hamilelik günlerini de nasipse

Ay dimi arar valla nasıl gidiyor nasılsın. Olsun sonuçta gördün çizgiyi 12. 14. Gün mü vermiştin sen kanları bir daha verdin mi senin 3. Gün embriyosuydu ondan silik çıkmış olabilir.

Regl ağrısı bende de var pozitifim. Yerleşme kanamasıdır herkeste olmuyor o leke. Ben de tedirgin olmuştum neden bende yerleşme kanaması yok diye

Ay dimi arar valla nasıl gidiyor nasılsın. Olsun sonuçta gördün çizgiyi 12. 14. Gün mü vermiştin sen kanları bir daha verdin mi senin 3. Gün embriyosuydu ondan silik çıkmış olabilir.
Yok bidaha istemedi doktor salı gel kese ye bakalım dedii inşallah görünür yaa

Nasıl gitsin annemler ev arası git gelledeyiz bu ara askere gitti kardeşim dün gece yasak olmasa eve geccez ama yasak çıkamıyoruz daha doğrusu ben çıkamıyorum eşimin izni var da göğüs ağrım hala devam ediyo benim başka bişey im yok daha

Yok bidaha istemedi doktor salı gel kese ye bakalım dedii inşallah görünür yaa
Ay hadi inşallah benim gün belli olmadı bugün 14. Günüm kan vermeye gidicem ona göre çağırcaklarmış inşallah bugün katlandığı görürüm yaa. 14. Günkü değerin 300 küsür Dü senin dimi öyle hatırlıyorum

Regl ağrısı bende de var pozitifim. Yerleşme kanamasıdır herkeste olmuyor o leke. Ben de tedirgin olmuştum neden bende yerleşme kanaması yok diye
Benim merak ettiğim beta salgılanmış bende belli ki gebelik pozitif. Yerleşme kanaması betadan salgılanmadan önce olması gerekmiyor mu sabahtan beri makale okuyorum anlamadım

Benim merak ettiğim beta salgılanmış bende belli ki gebelik pozitif. Yerleşme kanaması betadan salgılanmadan önce olması gerekmiyor mu sabahtan beri makale okuyorum anlamadım
Ay onu hiç bilmiyorum ama genelde böyle hep leke yaşayanlar oluyormuş normalmiş diye duydum ama sen yine de Bi doktoruna söyle bakalım ne diyecek

Göreceksin canım kat kat artmış olacak inşallah, ikisi de seninle bence, saplıkla gelsinler inşallah

InshaAllah canim valla henuz belli degil cogu agustos topigindekiler ogrendi ben haric bizim burda 20.ci haftada detayli da ogrenebiliyoruz pandemi dolayisiyla hicbiryer ucretli kabul etmiyor malesef beklemedeyim.. saglikli ilerlesin insh
Aa doğru sen de yurtdışındaydın sağlıkla gelsin gerisi önemli değil, Allah gönlüne göre versin canım

Amin canım burda birbirimize kardeş olduk, yoldaş olduk, Allah razı olsun hepinizden 9 şubat test günüm, dayanabilir miyim bilmiyorum, idrar yaparım muhtemelen tek 5. Gün embriyosu kondu canım, hayırlısıyla bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…