Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Merhaba bacak ağrınız ne zamana başladı benim 5 gün önce aşılamam oldu bugün çok şiddetli bacaklarım sızlıyor adet olduğunda olurdu sadece
Merhaba arkadaşa ben sormuştm bacak ağrısını benim 4. Günden 7. Güne kadar öyle bir ağrıdı ki bayılacaktım gece uyandırdı o derece bide korkunç bel ağrım vardı bakalım pazar günü bizim test günümüz ☺️İnşallah tutunma belirtisidir 🤲🏻

Canım benim de 21 ocakta transferim. Salı günü kan vericem . Adet olacakmışım gibi bel ağrılarım var bazen de kasıklarım batıyor bide göğüslerim hassas uçları falan acıyor. Ama ilaçların da etkisi mi psikolojik mi derken kafayı yiyecek gibi oluyorsun . Rabbim yardımcımız olsun inşallah pozitifi görürüz sağ Salim alırız kucağımıza her birimiz 🙏
Bence senin belirtilerin tam hamilelik belirtileri 🥰🙏🏻 İnşallah pozitifi görürsün, hepimiz görürüz inşallah 😊🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ayy hadi insallah rabbim seni boyle sevinc gozyaslarina bogsun ailecekk mutluluktan cigliklar atin rabbim insallah sana hayirli evlarlar i ayagi duzgun bebisler versinnn insallahhh
Ne güzel içten bir dua ettin bacım🥰🍀🧿🎊🎉 Allah raZı olsun, ilk transferimde buralarda hiç takılmıyordum, kendimi yalnız hissediyordum, şimdi sizler varsınız ne güzel oldu bir sürü bacım var birbirimize deatek oluyoruz🍀 sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım,hep güzel haberler ver inşallahhhh💕

ayy inşallah hemen geçer canım idrar yapamama sorunun🙏 oh şifa olsuunn bende aynı şekilde sebze ve protein yemeye çalışcamm... normalde çok düzenli beslenen biri değilim kahvaltıyı atlarım geçiştiririm sevmem şimdi güzel güzel yapıcaz mecbur🥰 aynen öyle Allahım sağlıkla kucaklarımızda görmeyi nasip etsinn
Geçti çok şükür iyiyim şimdi, bunlar hep stresten işte😂 kahvaltını aksatma sakın, en önemli öğün, tereyağı yumurta mutlaka yemeye çalış. İyi besleyelim bebeleri, biz elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi inşallah🥰🍀🧿🎉🎊

İseyenem çok korkuyorum 😳 gerçekten kaçayım iki gundaha pozitifi görürsem büyük sürpriz olacak hemde vicdan azabı çekeceğim daha dogmayan bebeğim için ben senin hakkında olumsuz düşünmüştüm diye🥺
Hala mı olumsuZsun bitanem nolur 2 gün kaldı, gelecek o bebe🥰🍀🧿🎊🎉 totosuna vuracan sen onun daha ne bu karamsarlık🍀😂

Evde ne kadar meyve varsa hepsi yassak,ne yicez anacım biz😂😂 çok da severim hurma nar ananas, özellikle aldırdım hatta eşime😂 söyleyim de kendi yesin, belki ucundan azıcık tadına bakarım
Aynen canım sen yeme boşver armut mandalina portakal falan ye kabız değilsen olmayacağına inanıyorsan muz bile yiyebilirsin ben yedim 🤩

Tabiki canım 100 ünite gonalf bile olsa biraz işini görür hiç kalmadk ilaç elimde kalsaydi gönderirim İnanki bende bakayım eskiye dönük görürsem sana söylerim bir kisoye yardımım dokunsun yillardir hep hayalim rabbim bana imkan verse bir kişinin tüp tedavisini karşılaşam😥 diye
Bebeni kucağına aldığında bu hayalini gerçekleştirme gücü versin rabbim, güzel kalbini seveyim senin🥰🍀🧿🎊🎉

benim 9.gunum ve 2 gundur ara ara giren regl agrilari var. baska belirtilerde var ama ben ilaca yoruyorum. insallah senin gibi olur benimde sonum
13. Günüm pozitifim ve 10. Günüme kadar ara ara regl sancısı harici birşey hissetmedim. Şimdi de kasıklarımda batma tarzı hafif bel ağrısı var

Merhaba arkadaşa ben sormuştm bacak ağrısını benim 4. Günden 7. Güne kadar öyle bir ağrıdı ki bayılacaktım gece uyandırdı o derece bide korkunç bel ağrım vardı bakalım pazar günü bizim test günümüz ☺️İnşallah tutunma belirtisidir 🤲🏻
O kadar bacak ağrısı acaba kalçadan iğne mi vurduruyorsunuz ondan olabilir mi

Merhaba bacak ağrınız ne zamana başladı benim 5 gün önce aşılamam oldu bugün çok şiddetli bacaklarım sızlıyor adet olduğunda olurdu sadece
merhaba 6 gün başladı 3 gün sürdü sanki km lerce yol yürümüşüm gibi bacak ve baldırlarım ağrıdı

kızlar merhaba bılıyorsunuz benım yumurta toplama oldu 6 tane donduruldu 2 tanesı dna ıncelemeye gıttı donmesını beklıyecegım 1 ay transfer ıcın benım sızden rıcam var benım gorumcemın yumurtalıgından kıst vardı kotu huydu bır kısmını aldılar ve acıl tüp bebege baslaması gerekıyor ve raporu yok ankarada tüp bebek ılaclarını kullanmayan gonal f , merionel , cetrotaın ve genetropın elınde kalan varsa yazabılırmı acaba ? ayrıca tek yumurtası oldugu ıcın ve o da yarım oldugu ıcın havuz sıstemı yapacaklar 3 defa falan yumurta toplanacak o yuzden ilaç cok fazla kullanacak
bestes bestes arkadaş buraya yazmıştı elinde kalan ilaçları, hala duruyorsa yardımcı olur belki canım

Back