Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Allah razı olsun canım, peşpeşe transfere gideceğimiz günleri konuşuyorduk 2 hafta önce ne çabuk geçiyor zaman, bi bakmışız bebelerin cinsiyetlerini,doğumlarını konuşacağız inşallah
Aynen canım zaman çabuk geçiyor inşallah o zamanları d birlikte konuşuyor oluruz hadi gün senin günün kap bebişi gel işin rast gitsin inşallah

Evet evet demek istediğim çocuğa karşı değil senin ısrarına karşı demekki en güzelini yapmış gerçekten de öyle nasip biraz dinlen hem vücudun hem kafan inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız senden dilerimki tedaviye gerek kalmadan Bi süpriz de sen yaparsın

Kızlar benimde hala hiç belirtim yok 21 ocakta transfer oldum, 3. gün embriyosu. Her sabah bir belirti ile kalkmayı umuyorum Hayırlısı inşallah
Daha 8. Günün dimi belirti arama zaten erken daha. 5. Gün embriyo olssa 6. Günğn olacaktı. Ben arada adet ağrısı hissetmek dışında hiç bişey hissetmedim bugün 13. Günüm daha yeni yeni belirtiler oluyor

Kızlar benimde hala hiç belirtim yok 21 ocakta transfer oldum, 3. gün embriyosu. Her sabah bir belirti ile kalkmayı umuyorum Hayırlısı inşallah
Canım benim tuttu 18. Günüm ve ilk 14 günkü ara ara giren adet sancısı dışında halen hiçbir belirtim yok. Belirti arayıp takma kafana. Hayırlısıyla gelecek bebişin. Ne zaman test günün?

çok geçmiş olsun canım . ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra adet oldum. (sonraki ay 3 güne düştü) nedenim yaşım 39 o yüzden di canım. benim dr. yurtdışında okumuş orda yetişmiş biriydi o da senin dr. aynı kafadaydı . kesinlikle tek diyor başka birşey demiyor . ALLAH yardımız olsun benimde tek embriyom kaldı. şu anda dinleniyorum

Evet 8. günüm. Bugün pembemsi akıntı oldu ve vücudum halsizleşti, regl öncesi böyle oluyordum. Regl başlıyor olabilir sanırım. Çünkü yerleşme bu kadar geç olmaz herhalde demi?

Canım benim tuttu 18. Günüm ve ilk 14 günkü ara ara giren adet sancısı dışında halen hiçbir belirtim yok. Belirti arayıp takma kafana. Hayırlısıyla gelecek bebişin. Ne zaman test günün?
Çok teşekkür ederim bana umut veriyorsunuz. Test günüm 04.02. Ama adet olacakmış gibi hissediyorum.

Tatlım benimde yoktu ama şükür ki oldu üzme kendini lütfen

Evet 8. günüm. Bugün pembemsi akıntı oldu ve vücudum halsizleşti, regl öncesi böyle oluyordum. Regl başlıyor olabilir sanırım. Çünkü yerleşme bu kadar geç olmaz herhalde demi?
Hayır canım tam da yerleşme kanaması geçirme zamanın sakın panik yapma bol su iç ve dinlen rahmini kasma kendini üzüpte. Bende 7. Gün oldu aynı akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…