Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Şimdi dua okudum tüm isteyenler için yarın büyük gün kap gel bebişini hayırlısıyla işin rast gitsin cnm benim dualarım seninle

Asıl sıkıntı o aslında ona kızıyor ilk düşükte genetikler herşey bakıldı bu transfer olmadan rahim filminde tek tüp sıvı birikmesi ve t rahim dediler 2 ameliyat geçirdim düşüğe sebep olmasın diye transfer oldu fakat yine düşük olunca önce düşünün sebebini söylesinler diyor doktor da herşeyi yaptık neden düşüyor bilmiyorum diyor inan napıcam şaşırdım aklıma takılan uyuşmazlık vardı onuda son kontrolde doktora iğne yapalım dedi oda yapıldı görünürde hiç sebep yok hal böyle olunca demekki zamanı değil uğraşıp kendini yıpratıyorsun diyor maddi olarak da o yıpranıyor haliyle Allah büyük bakalım

Allah şifa versin kuzum acı mı çektin ahh Allah bi daha yaşatmasın, yuvanda çiçekler açsın inşallah canım benim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşaAllah ee haliyle sancım oldu ya benim birşey dikkatimi çekti belki alakası yok konu hakkında bilgim yok da kanamam baya oldu parça geldi bitmişti doktora son kontrole gittiğimde uyuşmazlık iğnesi vurulunca ağrım baya arttı ve parça geldi peşpeşe böyle olunca acaba bundan dolayımı düştü diye düşündüm kalanıda hemen atınca

Bence eşinin üzüntüsünden kaynaklanmış olabilir bu şekilde Bi isyan edişidir üstüne gitme hiç ses etme. Ayrı kalmanız iyi olur kafanızı toparlarsınız. Birarada belki birbirinizi yıpratabilirdiniz iyi olmuş gitmeniz

Şimdi dua okudum tüm isteyenler için yarın büyük gün kap gel bebişini hayırlısıyla işin rast gitsin cnm benim dualarım seninle
Allah razı olsun canım, peşpeşe transfere gideceğimiz günleri konuşuyorduk 2 hafta önce ne çabuk geçiyor zaman, bi bakmışız bebelerin cinsiyetlerini,doğumlarını konuşacağız inşallah

İsyan değilde o hep Allah birşeyi nasip edecekse eder sen ameliyatta oldun sıkıntıda yok bekle diyor ben aceleciyim biraz olsada olmasa da hemen olsun bitsin aklım kalmasın istiyorum eşimi gördükçe daha da ağlayasım geliyordu sen en iyisi git psikoloji gitti senin diye yolladı sağolsun

Yaşadığın o zorlukları kucağında bebeğin varken hatırlayıp tebessüm edeceğin günleri gör inşallah, bebişin popişine de bi tane vur senin için nelere katlandık diye

Biraz doğal deneyin bakalım, inşallah doğal yoldan olur eşler hep doğaldan yana zaten, benim eşim de tüp bebeğe başlayana kadar burnumdan getirdi, hiç bir sorunumuz yoksa neden tüp bebek yaptıralım deyip durdu. İkiniz de üzüntü ve stres yaşadınız, onun da yaşadığı kolay değil, kendini suçlu hissetmesi normal. Allah bekletmeden versin evinizin neşesi bebişinizi

Amin inşaAllah hayırlısı zor süreçler herkes için Allah herkesin yardımcısı olsun zaman herşeyin ilacı biraz sessizlik iyi gelir diye düşünüyorum

Kızlar selam , ben hala transfer olamadım . Opu 30 kasım , 5 aralıkta adet oldum . Ocak ayı sürekli lekelenme ile geçiyor . Diyorum strestendir ama geçen salı doktor cylo Progynova isimli 21 günlük ilaç yazdı . Hormon replasman tedavisi ilacıymış. İlaç bitince adet olacaksın dedi . Bugün tabletin 10.günü ben adet oluyorum ya 21 gün sürmedi ki doktorum ilaca devam dedi . CYLO PROGYNOVA kullanırken bitmeden adet olan var mı ?

Taze transfer mi olacaktın canım, hormonların düzelsin öyle başlarsın, genelde dinlendirme öneriyorlar zaten, cyclo ben de kullandım, hormon düzenleyici olarak verdi doktorum, transfere hazırlık diye. İlacı kullanırken lekelenmem olmadı, ilaç bitince sanırım 3 gün içinde adet oldum, doktorun devam et dediyse bırakma canım, belli ki düzeltmeye çalıştığı şeyler var, sürekli lekelenmen oluyorsa transferini ertele zaten, rahmin bir kendine gelsin öyle al bebişini hakkında hayırlısı olsun inşallah bu son tedavin olur bebişin gelir bekletmeden

bu süreç gerçekten maddi olduğu kadar manevide çok zor bir süreç yaşadıkların gerçekten zor ama sana tavsiyem aceleci davranma.benm 2aydr transferm iptal edildi son gün.üzüldüm ama bunu hırs haline getirmedim suan ara verdim ailemle sevdiklerimle vakit geçiriyorum psikolojik olarak hazır oldugum zamanı bekliyorum cocuk muhabbetini bile etmiyorum artık.evt anne olmak isteği çok güzel ama bu da bir peygamber sınavı.biz ne yapsakta herşeye Allah karar veriyor.oyüzden kendini yıpratma bi süre ara ver kafanı dinle nasipse elbet olacak zaten

Ona şüphe yok Rabbim neyi nasip ederse onu yaşıyoruz zordu gerçekten bu ilk düşükte acildeki doktor eşime karın ölmesin dua et bile demiş eşime de kızamıyorum bende ailemin yanına geldim bugün bir süre kalıcam burda düşük süresi de var zaten hayırlısı hakkımızda emeklerimizin karşılığını versin Rabbim inşaAllah beden yıpranıyor ruh daha da yıpranıyor dediğin gibi nasipse elbet olacak

Yaşadığın o zorlukları kucağında bebeğin varken hatırlayıp tebessüm edeceğin günleri gör inşallah, bebişin popişine de bi tane vur senin için nelere katlandık diye
O ahtım var zaten o bebiş fogdugu gün disleyecegim

Canım embriyoya genetik yap sağlıklı embriyoyu bul çok haklısın okadar iyi anlıyorki Burdaki herkes birbirini aslında herşeyide yapmışsınız ama biraz dinlenip genetik tüp bebek deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…