• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sanırım çift embriyo olduğu için 14. Günkü kanı istiyormuş. Gerçi yine isterdi artış görmek için kese bin civarında görünüyomuş galiba 😍
1500 3000 arası görünüyor. Ama boş keseyi görmemek için, içinde bebeği de görmek için 10 gün sonra gel der herhalde 😊

Sanırım çift embriyo olduğu için 14. Günkü kanı istiyormuş. Gerçi yine isterdi artış görmek için kese bin civarında görünüyomuş galiba 😍
Canım ne zamandır giremiyordum..Seni cok merak ediyordum. Hayırlı olsun pozitif çikmiş sonucun anladığım kadarıyla, çok çok çok sevindimmm 🤗😍😇
Allah tamamina erdirsin, sağlıcakla al kucağına inşallah 🤲🏻🐣
Beta verdin mi,kaç cıktı?

Canım ne zamandır giremiyordum..Seni cok merak ediyordum. Hayırlı olsun pozitif çikmiş sonucun anladığım kadarıyla, çok çok çok sevindimmm 🤗😍😇
Allah tamamina erdirsin, sağlıcakla al kucağına inşallah 🤲🏻🐣
Beta verdin mi,kaç cıktı?
Ayyy canım benim Allah razı olsun 🙏🏻😍 şükürler olsun pozitif çıktı beta verdim bugün 12. Günümdü değerim 730 çıktı 🙏🏻🤗

Canım nolur üzülme, bak belirti dediğin ilaçlardan kaynaklanıyor, ben daha transfer olmadım, ama progesterona başladığımdan beri kasık ağrılarım başladı, su gibi akıntı başladı, iştahım arttı. Belli ki ilaçlardan kaynaklanıyor bazı şeyler. O yüzden üzülme hiç, inşallah çıkacaktır testte canım
Evet dediler zaten ilaçlardan dolayı hoguslerde hassasiyet olur diye tanıdığım bir abla var 2.cocugu olmayan gecenden buyana 2transfer yaptırdı ikisinde de belirtisi varmış kasık ve bel ağrısı ama negatif çıkmış çok üzüldüm onada ama umutlandim bir taraftan belirti var ama gebelik yok bence biraz sakin olup zamana birakmaliyim

Umut bebek neden umutsuzluğa kapılıyor acaba :KK20: yastıkmış yatak başı kaldırmakmış hepsi tırı vırı emin ol. Bir toz zerresi bırakıyorlar rahmine ve hemen yapışıyor. Tutunup tutunmamasi embriyonun durumuyla ve Allah'ın takdiriyle alakalı hayatım. Ben 2 transferimde saatlerce put gibi yattım da ne oldu? Takılma böyle şeylere akıllı kadınsın sen :KK19:
Nickimle uyumsuz demi tavirlarim kofiden azarı yedik😔Ah canım bende akilmi kaldı önümde çocuk diye yanan ağlayan bir adam var😔haklısın rabbine inancım sonsuz vakti gelmediyse en iyi Dr labaratuvarda birşey yapamaz bunun bilincindeyim ama işte hormonlardan sanırsam durdurun dünyayı başım dönüyor😁ah ah senin ve Karasbaby Karasbaby elinden bir su icmeliyim çok pozitif ve enerji saciyorsunuz 💃💃

Evet dediler zaten ilaçlardan dolayı hoguslerde hassasiyet olur diye tanıdığım bir abla var 2.cocugu olmayan gecenden buyana 2transfer yaptırdı ikisinde de belirtisi varmış kasık ve bel ağrısı ama negatif çıkmış çok üzüldüm onada ama umutlandim bir taraftan belirti var ama gebelik yok bence biraz sakin olup zamana birakmaliyim
Bak kızıcam sana sen belirtiye çok taktın. Belirti sandığımız çoğu şey ilaçların etkisi. İnsan belirti aradıkça da belirtisi olsa bile farkedemiyor. İnsanlar hamile olduğunu anlayamıyor sen öyle düşünme hayırlıysa nasipte varsa Allah verecek her türlü 🙏🏻🤗

Bak kızıcam sana sen belirtiye çok taktın. Belirti sandığımız çoğu şey ilaçların etkisi. İnsan belirti aradıkça da belirtisi olsa bile farkedemiyor. İnsanlar hamile olduğunu anlayamıyor sen öyle düşünme hayırlıysa nasipte varsa Allah verecek her türlü 🙏🏻🤗
Kofiden sonra kaderdende azarı yedik 😊tamam bugünden sonra belirti diye gezmeyecegim ortalıkta söz inşallah canım benim inşallah 🙏

Nickimle uyumsuz demi tavirlarim kofiden azarı yedik😔Ah canım bende akilmi kaldı önümde çocuk diye yanan ağlayan bir adam var😔haklısın rabbine inancım sonsuz vakti gelmediyse en iyi Dr labaratuvarda birşey yapamaz bunun bilincindeyim ama işte hormonlardan sanırsam durdurun dünyayı başım dönüyor😁ah ah senin ve Karasbaby Karasbaby elinden bir su icmeliyim çok pozitif ve enerji saciyorsunuz 💃💃
Gelmişsin bana göre en güzel merkezde transferini yaptırmışsın. Al bi test yap dünyayı durduracağına 😁 kocan da niye bu kadar belli ediyor ki sana? Birilerinin ona nasihat etmesi lazım.

Kızlaar dualarınıza talibim🥰🧿🎉🎊🍀 yarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma🥰🧿🍀🎊🎉 Umut_bebek Umut_bebek UkaderU UkaderU kofi kofi PlutonMerkez PlutonMerkez Nosking Nosking serrabk serrabk mlshope mlshope B Bade_badee G Gnc42 T tek08 Ssevincli Ssevincli B Beklenenmucizemgeldi ve kartanesii
Belli olmuş saatin süper canım rabbim transferini hayırlı eylesin şimdiden güzel kalbinin karşılığını almayı nasip etsin mübarek cuma günü duamdasin 🤲pozitif enerjiyle inaniyorumki anne olacaksın

Kızlaar dualarınıza talibim🥰🧿🎉🎊🍀 yarın 14:45de transferim var, size hayırlı cumalar bana da hayırlı transferler, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir bebe gelir karnıma🥰🧿🍀🎊🎉 Umut_bebek Umut_bebek UkaderU UkaderU kofi kofi PlutonMerkez PlutonMerkez Nosking Nosking serrabk serrabk mlshope mlshope B Bade_badee G Gnc42 T tek08 Ssevincli Ssevincli B Beklenenmucizemgeldi ve kartanesii
Ayy canim benim Rabbim kolaylık versin dualarım seninle yarın senin günün al gel minnoşunu inşallah sıkı sıkı saglikla tutunsun sana 🤲🤲💕💕

Back