- Emoji Skoru
- 3.864
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.881
Hayırlı olsun canım benim, ne güzel haberler aldık bugün, Allahım negatif alanlara da transfer bekleyenlere de yaşatsın bu duygularıKizlaereee 142 ciktiiii hamileyimmmmmmmmmmm allahimmmmm
Kuzuuum Allah razı olsun inşallah rabbim herkese versin ben mutlu oldum dilerim bekleyen herkes kay kat mutlu olur700lü çıkacak demiştim sana, hadi darısı doğumlarına olsun inşallah kuzucum çok sevindim çokikisi de seninle bence, sağlıkla gelsinler Allahım
Allah razı olsunGözün aydın olsun Allahım sağlıkla kavuştursun sizi birbirinize çok ama çok sevindim bugün buraya 5 kere baktım senin sonucun için çok mutlu oldumKıbrıs’a güzel bebişler geliyor çok şükür
Canım Allah söyletti heralde, kıbrısta olan benim ve yarın transferim varGözün aydın olsun Allahım sağlıkla kavuştursun sizi birbirinize çok ama çok sevindim bugün buraya 5 kere baktım senin sonucun için çok mutlu oldumKıbrıs’a güzel bebişler geliyor çok şükür
Kaderim transfere sizin pozitif sonuçlarınızla gideceğim demiştimKuzuuum Allah razı olsun inşallah rabbim herkese versin ben mutlu oldum dilerim bekleyen herkes kay kat mutlu olurinşallh ikisi de benimledir amin canım
Çok şükür ya vallahi çok sevindim Allah yardımcın olsun benimde içimden senin ikizlerin olacakmış gibi geçiyorAllah razı olsunyaa 5 defa benim için bakmışsın çok sevindim Kıbrıs ta değilim ama çok şükür
Aynen biz başı çektik inşallah sağlıkla ilerler bu güzel haberler sana ve bekleyenlere uğur getirsin inşallahKaderim transfere sizin pozitif sonuçlarınızla gideceğim demiştimöyle de oldu çok şükür, şans getirin uğur getirin bana,darısı Umut_bebek bacımda ondan da alacaz pozitif haberi inşallah
Canım Allah söyletti heralde, kıbrısta olan benim ve yarın transferim varkader arkadaşımız türkiyeden urfadan sanırım. Urfaya çok güzel bebişler geliyor inşallah, sağlıkla gelsinler, senin de ağzına sağlık
Yaaa ciddi misin Canım benim bende hatlar karışmış o kadar çok şey okuyunca birbirine karıştı Allah söyletti o halde sende hayırlı haber alacaksın inşallahCanım Allah söyletti heralde, kıbrısta olan benim ve yarın transferim varkader arkadaşımız türkiyeden urfadan sanırım. Urfaya çok güzel bebişler geliyor inşallah, sağlıkla gelsinler, senin de ağzına sağlık
Ayyy gerçekten mi inşallah yaa ben hep çok isterdim ikizim olsun diye dilerim olur ağzın bal yesin darısı bekleyen herkese inşallahÇok şükür ya vallahi çok sevindim Allah yardımcın olsun benimde içimden senin ikizlerin olacakmış gibi geçiyor
İnşallah canım, bekleyen herkes tatsın bu duyguyu, sen ne durumdasın, transfer mi bekliyorsun test mi bekliyorsunYaaa ciddi misin Canım benim bende hatlar karışmış o kadar çok şey okuyunca birbirine karıştı Allah söyletti o halde sende hayırlı haber alacaksın inşallah
İnşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bende Pazar günü öğreneceğim heyecanım da stresimde tavan yapmış durumdaAyyy gerçekten mi inşallah yaa ben hep çok isterdim ikizim olsun diye dilerim olur ağzın bal yesin darısı bekleyen herkese inşallah
Test bekliyorum inşallah Pazar öğreneceğim inşallah olmuştur inşallah tutunmuşlardırİnşallah canım, bekleyen herkes tatsın bu duyguyu, sen ne durumdasın, transfer mi bekliyorsun test mi bekliyorsun
Masallah canim hayirlsii olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cok sevindimKızlarrrrrrrrr 12. Günüm böyle beklemiyordum çok mutluyummmm Allah herkese yaşatsın fazlasıyla
[IMG alt="Nosking"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/980/980053.jpg?1599580355[/IMG] Nosking [IMG alt="kofi"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1010/1010923.jpg?1605545705[/IMG] kofi
Aminn canim benim aminn insallah ya rabbim kim istiyorsa tezz vakitte hayirlisiylan versin insallahhhhhHayırlı olsun canım benim, ne güzel haberler aldık bugün, Allahım negatif alanlara da transfer bekleyenlere de yaşatsın bu duygularısağlıkla gelsin bebişin
Oyyy kıyamam yaa hadi sıra sende sende güzel haberler ver bize Allah o mutluluğu yaşatsın sana daİnşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bende Pazar günü öğreneceğim heyecanım da stresimde tavan yapmış durumda
Ah canım benim inşallah inşallah bugün eşime birsey hissetmiyorum dedim ağladı kendimi geçtim onun uzuntusu beni mahvediyorKaderim transfere sizin pozitif sonuçlarınızla gideceğim demiştimöyle de oldu çok şükür, şans getirin uğur getirin bana,darısı Umut_bebek bacımda ondan da alacaz pozitif haberi inşallah
Allah razı olsun inşallah bacım Allah isteyen herkese versinMasallah canim hayirlsii olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cok sevindim
Kuzum belkide benin gibi olursun bende bisi hissetmedim en son gun ama simdi cikti cok sukur seninde oyle olur birde olumlu dusun nolur jotu dusunme kac gunun var dahaAh canım benim inşallah inşallah bugün eşime birsey hissetmiyorum dedim ağladı kendimi geçtim onun uzuntusu beni mahvediyoryanilirim keşke bende sevinçli haber verebilirim arkamdan sen gel şimdiden hayırlı olsun canım transferin
Ayyy masallah cok iyi cook iyi yavrumm seninki tamam ozman ikizler tuttuBen yeni geldim eve yeni 730 çıktı sonucum benden de pozitif haberi
Yaaa aminnn aminn inşallah Allah razı olsunOyyy kıyamam yaa hadi sıra sende sende güzel haberler ver bize Allah o mutluluğu yaşatsın sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?