Aralık - Ocak Transfer olacaklar

700lü çıkacak demiştim sana, hadi darısı doğumlarına olsun inşallah kuzucum çok sevindim çok ikisi de seninle bence, sağlıkla gelsinler Allahım
Kuzuuum Allah razı olsun inşallah rabbim herkese versin ben mutlu oldum dilerim bekleyen herkes kay kat mutlu olur inşallh ikisi de benimledir amin canım

Allah razı olsun yaa 5 defa benim için bakmışsın çok sevindim Kıbrıs ta değilim ama çok şükür

Canım Allah söyletti heralde, kıbrısta olan benim ve yarın transferim var kader arkadaşımız türkiyeden urfadan sanırım. Urfaya çok güzel bebişler geliyor inşallah, sağlıkla gelsinler, senin de ağzına sağlık

Kuzuuum Allah razı olsun inşallah rabbim herkese versin ben mutlu oldum dilerim bekleyen herkes kay kat mutlu olur inşallh ikisi de benimledir amin canım
Kaderim transfere sizin pozitif sonuçlarınızla gideceğim demiştim öyle de oldu çok şükür, şans getirin uğur getirin bana,darısı Umut_bebek bacımda ondan da alacaz pozitif haberi inşallah

Kaderim transfere sizin pozitif sonuçlarınızla gideceğim demiştim öyle de oldu çok şükür, şans getirin uğur getirin bana,darısı Umut_bebek bacımda ondan da alacaz pozitif haberi inşallah
Aynen biz başı çektik inşallah sağlıkla ilerler bu güzel haberler sana ve bekleyenlere uğur getirsin inşallah Umut_bebek dikerim ondan da pozitif haberi alırız duamdasınız

Yaaa ciddi misin Canım benim bende hatlar karışmış o kadar çok şey okuyunca birbirine karıştı Allah söyletti o halde sende hayırlı haber alacaksın inşallah

Çok şükür ya vallahi çok sevindim Allah yardımcın olsun benimde içimden senin ikizlerin olacakmış gibi geçiyor
Ayyy gerçekten mi inşallah yaa ben hep çok isterdim ikizim olsun diye dilerim olur ağzın bal yesin darısı bekleyen herkese inşallah

Yaaa ciddi misin Canım benim bende hatlar karışmış o kadar çok şey okuyunca birbirine karıştı Allah söyletti o halde sende hayırlı haber alacaksın inşallah
İnşallah canım, bekleyen herkes tatsın bu duyguyu, sen ne durumdasın, transfer mi bekliyorsun test mi bekliyorsun

Ayyy gerçekten mi inşallah yaa ben hep çok isterdim ikizim olsun diye dilerim olur ağzın bal yesin darısı bekleyen herkese inşallah
İnşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bende Pazar günü öğreneceğim heyecanım da stresimde tavan yapmış durumda

Hayırlı olsun canım benim, ne güzel haberler aldık bugün, Allahım negatif alanlara da transfer bekleyenlere de yaşatsın bu duyguları sağlıkla gelsin bebişin
Aminn canim benim aminn insallah ya rabbim kim istiyorsa tezz vakitte hayirlisiylan versin insallahhhhh

Ah canım benim inşallah inşallah bugün eşime birsey hissetmiyorum dedim ağladı kendimi geçtim onun uzuntusu beni mahvediyor yanilirim keşke bende sevinçli haber verebilirim arkamdan sen gel şimdiden hayırlı olsun canım transferin

Kuzum belkide benin gibi olursun bende bisi hissetmedim en son gun ama simdi cikti cok sukur seninde oyle olur birde olumlu dusun nolur jotu dusunme kac gunun var daha

Ben yeni geldim eve yeni 730 çıktı sonucum benden de pozitif haberi
Ayyy masallah cok iyi cook iyi yavrumm seninki tamam ozman ikizler tuttu simdi bidaha yaptiracaksin dimi 2 gun sonraa ayy rabbim insallah saglikla kucagina aldirmayida nasip etsin ay bugun cok guzel gun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…