Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlarrrrrrrrr 12. Günüm böyle beklemiyordum çok mutluyummmm Allah herkese yaşatsın fazlasıyla
Nosking kofi
Kaç çıktığını da yazaydın ya yavrum amaaaan kaçsa kaç. Bu kadar coştuğuna göre olmuş bu iş kaderim Allah tamamına erdirsin inşaallah

Oooo ne diyorsuuuuun şahane çok sevindim canım çok güzel çıkmış değerin. Sabrının mükafatını aldın inşaallah
Allah razı olsun çok mutluyum 2 gün önce rüyamda eşim bana 2 adet gül almıştı biri kırmızı gül biri pembe gül buna yormuştum inşallah ikisi de benimledir

aynı hataya ben de düştüm 2 kere aynı yerde yaptım transferimi sonuç tabiki negatif
Canim ben de bu ay negatif aldim. Sen ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oldun acaba? Ilaclari birakali 4 gun oldu hala adeti bekliyorum ben.
Bu arada 5. Gune daha cok sperm etkisiyle gidiyormus embriyolar sizin tup bebek yaptirma nedeniniz neydi acaba ? Ben ilk denemede tek 3. Gun embriyo transferi yaptirdim tutmustu ama 7 haftalikken dusuk oldu. Bu ikinci transfer 5. Gun blastocyst ti ama tutmadi maalesef. Son bir donmus kaldi bakalim nasip. Yurtdisindayim, doktorum israrla cift koymuyor tek le cift arasinda sadece %5lik bir avantaj oluyor ama ikiz hamilelikte cok komplikasyon cikiyor dedi.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim 14. Gün yani 2 gün sonra tekrar test istedi ona göre söyleyecekmiş günü
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah çifte mutluluk yaşat umudumu kaybetmeyim bende çift olma ihtimali yeniden yeşersin içimde ,

Allah razı olsun çok mutluyum 2 gün önce rüyamda eşim bana 2 adet gül almıştı biri kırmızı gül biri pembe gül buna yormuştum inşallah ikisi de benimledir
Allah gönlüne göre versin kaderim rüyan gibi çıkar inşaallah dr'a haber verdin mi? Kan istememiştir başka herhalde?

700lü çıkacak demiştim sana, hadi darısı doğumlarına olsun inşallah kuzucum çok sevindim çok ikisi de seninle bence, sağlıkla gelsinler Allahım

Benimde vardi ama 3 katina cikti korkuyo insan. Esim iyice sismeye basladin diyo

Ben yeni geldim eve yeni 730 çıktı sonucum benden de pozitif haberi
Gözün aydın olsun Allahım sağlıkla kavuştursun sizi birbirinize çok ama çok sevindim bugün buraya 5 kere baktım senin sonucun için çok mutlu oldum Kıbrıs’a güzel bebişler geliyor çok şükür

Allah gönlüne göre versin kaderim rüyan gibi çıkar inşaallah dr'a haber verdin mi? Kan istememiştir başka herhalde?
İnşallh kofim haber verdim 14. Günü kanı istedi çift embriyo olduğu için benim kaderim beta vermek diğerinde 5-6 kere vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…