• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Rabbim inşallah en hayırlı zamanda gönlünüze göre nasip etsin . Belkide genetik faktörler etkili ailemde ikiz var. Hepimiz için hayırlısı olsun :)
Amin inşaAllah ikiz bizde baya bi çok hem anne hem baba tarafında anneannem de ikiz 😊 ama işte bana denk gelir mi Allah bilir dediğim gibi hayırlısı olsun önemli olan o

Amin inşaAllah ikiz bizde baya bi çok hem anne hem baba tarafında anneannem de ikiz 😊 ama işte bana denk gelir mi Allah bilir dediğim gibi hayırlısı olsun önemli olan o
Çift transferde bence şans yüksek , benim çevremde ikiz çok çoğalmaya başladı son yıllarda belki de tüp bebekler bilemiyorum.

Sanmıyorum el altından yapsınlar, burası bulunduğum şehrin en iyi özel hastanelerinden biri , merkez olarakta başarılı bir yer ,belki de benim vesvesem tamamen .
Yani bilemiyorum tek yada cift ailenin bilmesi gereken birşey benim bildiğim sen güveniyorsan sorun yok

Çift transferde bence şans yüksek , benim çevremde ikiz çok çoğalmaya başladı son yıllarda belki de tüp bebekler bilemiyorum.
Olabilir son çift transfer şansımı kullandım olmadı malesef tek embriyo kaldı senin ki gibi bölünürse 😊 anca yoksa umudum yok pek

Kesinlikle öyle , güven konusunda emin değilim ama el atından böyle şeylere cesaret edemezler gibi ,ileride ben dava açsam haklıyım şu an .
Onlar kendini aklar e ara sor kaç embiriyon oluşmuştu şimdi geriye kaç kaldı belgesini işte belli olur

Tutması güzel ama ben ikiz hiç istememiştim ve ısrarla belirttim , ikiz cidden zor büyütmek. Tek yumurta ise Rabbimden mucize bir şey demem ama iki atıldıysa yanlışlıkla buda hoşuma gitmez.
Seni çok iyi anlıyorum, doktorun da emin değil gibi sanki, ikiz bakımı zor ama kısmetlerinde varmış gelmişler🥰 Birbirlerine can olmuşlar belli ki, sağlıkla gelsinler inşallah, akıllı uslu olurlarsa yormazlar seni büyüyünce de🥰🧿🎉🎊🍀

Bana da sordu ben ona tek dedim kendiside çift şansını arttırır ama dedi bende hayır ikiz riskini istemiyorum dedim o da tamam dedi. 30 yaşındayım normalde de atamaz çift. Sadece doktorun bana işte embriyolog bilir onu mikroskopla görülür bende bana getirdiler attım demesi tedirgin etti. Net bir şekilde asla olmaz demiyor.
Ayy daha az önce embriyolog aradı beni, tek istiyordunuz değil mi dedi, evet dedim, ona göre çözdürecekler.inşallah bana da bir süpriz olmaz, korktum şimdi😒 ellerine düştük valla, bu son olur inşallah

Gördük canım sağolasın. Bugün kontrolüm vardı. Herşey iyi gidiyor şimdilik. 1 ay sonra çağırdı bakalım 😁 sen ne durumdasin? Yoksun buralarda?
cok cok sevindim . agustos anneleri kısmına yazıyorum daha cok.
bende iyiyim çok şükür . azıcık bi kanamam oldu 6-7 hafta arası . işte 13. üncü haftayı göreyim diye dört gözle bekliyorum. aşırı panikim her konuda .
yatak istirahi yapıyorum .

Ayy daha az önce embriyolog aradı beni, tek istiyordunuz değil mi dedi, evet dedim, ona göre çözdürecekler.inşallah bana da bir süpriz olmaz, korktum şimdi😒 ellerine düştük valla, bu son olur inşallah
Canim heyecan tavan dimi hadi hayırlısı inşallah pozitif haberlerini aliriz canım benim 🤲

cok cok sevindim . agustos anneleri kısmına yazıyorum daha cok.
bende iyiyim çok şükür . azıcık bi kanamam oldu 6-7 hafta arası . işte 13. üncü haftayı göreyim diye dört gözle bekliyorum. aşırı panikim her konuda .
yatak istirahi yapıyorum .
Panik yapma kuşum yaaa herşey olacağına varıyor rahat ol 👍 kaç haftalıksın bugün?

Kızlar bir şey soracağım ben normalde tek embriyo attırdım , sizce bunlar yanlışlıkla 2 atabilir mi ? Dosyada da tek yazıyor ama doktorda net konuşmuyor , doktor tek attığını düşündüğü için tek diyor ama çift kesede bebekler , doktora bunu sorduğumda o da net konuşmuyor embriyolog bilebilir onu mikroskopla bakılarak görülebilir , hem çift olmuş olsa ne olacak ki filan diyor. Ama ben ısrarla tek istemiştim . Tek yumurta ihtimalide çok az olunca şüphelendim açıkcası.
Canim cift koydularsa senin tek istemene ragmen ve doktorun bile haberi yoksa ortada buyuk bir usulsuzluk var yerinde olsam kesin dava acardim, maalesef ikiz gebelikler riskli ve hastanin istedigi disinda mudahale edilemez! Embriyolog bilir kismi da cok sacma o zaman embriyolog kafasina gore baskasinin embryosunu da gonderir. Benim iki transferimde de embriyolog kendisi geldi ve tupun ustundeki kendi adimi bana gosterdi embryo sayisinin tek oldugunu onayladi. transfer oncesi de zaten embryonun cozunmus haldeki fotosunu verdiler.

Canim cift koydularsa senin tek istemene ragmen ve doktorun bile haberi yoksa ortada buyuk bir usulsuzluk var yerinde olsam kesin dava acardim, maalesef ikiz gebelikler riskli ve hastanin istedigi disinda mudahale edilemez! Embriyolog bilir kismi da cok sacma o zaman embriyolog kafasina gore baskasinin embryosunu da gonderir. Benim iki transferimde de embriyolog kendisi geldi ve tupun ustundeki kendi adimi bana gosterdi embryo sayisinin tek oldugunu onayladi. transfer oncesi de zaten embryonun cozunmus haldeki fotosunu verdiler.
Bana öyle ne ismim gösterildi ne tüp gösterildi sadece sordular içeriden sonra bir şey getirdiler . Elbette yapılan tamamen usulsüzce , umarın öyle şeyler olmaz . Bel bel fıtığı hastası olduğum için istemedim , hem kendi hem bebek sağlığı açısından umarım böyle bir durun yoktur .

Yok yok korkmayın böyle şeyler zaten çok nadir oluyordur belki benim ki bile germekten tek embriyonun bölünmesi . Umarım son olsun sağlıcakla gelsin superfresh bebekler 😂

Seni çok iyi anlıyorum, doktorun da emin değil gibi sanki, ikiz bakımı zor ama kısmetlerinde varmış gelmişler🥰 Birbirlerine can olmuşlar belli ki, sağlıkla gelsinler inşallah, akıllı uslu olurlarsa yormazlar seni büyüyünce de🥰🧿🎉🎊🍀
Ben hep tek çocuk isterdim , ailemde direk ikiz olunca çevrem senin ikizin olur derdi bende asla ikiz istemem ben derdim . Büyük konuştum sanırım 🙈

Back