- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.681
Tüm şansımı burda kullanmış olabilirimAhaha sorma ya biraz büyüsün karnım artık inşallah görürüm o günlerisen tam Bi süprizsin bebeğim maşallah sana olsun çok güzel olmuş
Amin inşaAllah ikiz bizde baya bi çok hem anne hem baba tarafında anneannem de ikizRabbim inşallah en hayırlı zamanda gönlünüze göre nasip etsin . Belkide genetik faktörler etkili ailemde ikiz var. Hepimiz için hayırlısı olsun :)
Çift transferde bence şans yüksek , benim çevremde ikiz çok çoğalmaya başladı son yıllarda belki de tüp bebekler bilemiyorum.Amin inşaAllah ikiz bizde baya bi çok hem anne hem baba tarafında anneannem de ikizama işte bana denk gelir mi Allah bilir dediğim gibi hayırlısı olsun önemli olan o
Yani bilemiyorum tek yada cift ailenin bilmesi gereken birşey benim bildiğim sen güveniyorsan sorun yokSanmıyorum el altından yapsınlar, burası bulunduğum şehrin en iyi özel hastanelerinden biri , merkez olarakta başarılı bir yer ,belki de benim vesvesem tamamen .
Kesinlikle öyle , güven konusunda emin değilim ama el atından böyle şeylere cesaret edemezler gibi ,ileride ben dava açsam haklıyım şu an .Yani bilemiyorum tek yada cift ailenin bilmesi gereken birşey benim bildiğim sen güveniyorsan sorun yok
Olabilir son çift transfer şansımı kullandım olmadı malesef tek embriyo kaldı senin ki gibi bölünürseÇift transferde bence şans yüksek , benim çevremde ikiz çok çoğalmaya başladı son yıllarda belki de tüp bebekler bilemiyorum.
Onlar kendini aklar e ara sor kaç embiriyon oluşmuştu şimdi geriye kaç kaldı belgesini işte belli olurKesinlikle öyle , güven konusunda emin değilim ama el atından böyle şeylere cesaret edemezler gibi ,ileride ben dava açsam haklıyım şu an .
Seni çok iyi anlıyorum, doktorun da emin değil gibi sanki, ikiz bakımı zor ama kısmetlerinde varmış gelmişlerTutması güzel ama ben ikiz hiç istememiştim ve ısrarla belirttim , ikiz cidden zor büyütmek. Tek yumurta ise Rabbimden mucize bir şey demem ama iki atıldıysa yanlışlıkla buda hoşuma gitmez.
Ayy daha az önce embriyolog aradı beni, tek istiyordunuz değil mi dedi, evet dedim, ona göre çözdürecekler.inşallah bana da bir süpriz olmaz, korktum şimdiBana da sordu ben ona tek dedim kendiside çift şansını arttırır ama dedi bende hayır ikiz riskini istemiyorum dedim o da tamam dedi. 30 yaşındayım normalde de atamaz çift. Sadece doktorun bana işte embriyolog bilir onu mikroskopla görülür bende bana getirdiler attım demesi tedirgin etti. Net bir şekilde asla olmaz demiyor.
cok cok sevindim . agustos anneleri kısmına yazıyorum daha cok.Gördük canım sağolasın. Bugün kontrolüm vardı. Herşey iyi gidiyor şimdilik. 1 ay sonra çağırdı bakalımsen ne durumdasin? Yoksun buralarda?
Canim heyecan tavan dimi hadi hayırlısı inşallah pozitif haberlerini aliriz canım benimAyy daha az önce embriyolog aradı beni, tek istiyordunuz değil mi dedi, evet dedim, ona göre çözdürecekler.inşallah bana da bir süpriz olmaz, korktum şimdiellerine düştük valla, bu son olur inşallah
Allah razı olsun kaderim vermedin mi kan halaHarika Koficim maşallah sana
Panik yapma kuşum yaaa herşey olacağına varıyor rahat olcok cok sevindim . agustos anneleri kısmına yazıyorum daha cok.
bende iyiyim çok şükür . azıcık bi kanamam oldu 6-7 hafta arası . işte 13. üncü haftayı göreyim diye dört gözle bekliyorum. aşırı panikim her konuda .
yatak istirahi yapıyorum .
Teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kucaklayalım yavrularımızı inşaallahÇok sevindim sizin adınıza , sağlıklıca büyüsün inşallah :)
Hmm evet o zaman oldukça şaibeli bir durum olmuş. Kafanın karışması normal.Sona 3 embriyom kalmıştı 3. günde tek atıldı diğerleri dondurlacaktı ama 5. gün arayıp dondurmaya uygun embriyo kalmadı dediler .
Canim cift koydularsa senin tek istemene ragmen ve doktorun bile haberi yoksa ortada buyuk bir usulsuzluk var yerinde olsam kesin dava acardim, maalesef ikiz gebelikler riskli ve hastanin istedigi disinda mudahale edilemez! Embriyolog bilir kismi da cok sacma o zaman embriyolog kafasina gore baskasinin embryosunu da gonderir. Benim iki transferimde de embriyolog kendisi geldi ve tupun ustundeki kendi adimi bana gosterdi embryo sayisinin tek oldugunu onayladi. transfer oncesi de zaten embryonun cozunmus haldeki fotosunu verdiler.Kızlar bir şey soracağım ben normalde tek embriyo attırdım , sizce bunlar yanlışlıkla 2 atabilir mi ? Dosyada da tek yazıyor ama doktorda net konuşmuyor , doktor tek attığını düşündüğü için tek diyor ama çift kesede bebekler , doktora bunu sorduğumda o da net konuşmuyor embriyolog bilebilir onu mikroskopla bakılarak görülebilir , hem çift olmuş olsa ne olacak ki filan diyor. Ama ben ısrarla tek istemiştim . Tek yumurta ihtimalide çok az olunca şüphelendim açıkcası.
Bana öyle ne ismim gösterildi ne tüp gösterildi sadece sordular içeriden sonra bir şey getirdiler . Elbette yapılan tamamen usulsüzce , umarın öyle şeyler olmaz . Bel bel fıtığı hastası olduğum için istemedim , hem kendi hem bebek sağlığı açısından umarım böyle bir durun yoktur .Canim cift koydularsa senin tek istemene ragmen ve doktorun bile haberi yoksa ortada buyuk bir usulsuzluk var yerinde olsam kesin dava acardim, maalesef ikiz gebelikler riskli ve hastanin istedigi disinda mudahale edilemez! Embriyolog bilir kismi da cok sacma o zaman embriyolog kafasina gore baskasinin embryosunu da gonderir. Benim iki transferimde de embriyolog kendisi geldi ve tupun ustundeki kendi adimi bana gosterdi embryo sayisinin tek oldugunu onayladi. transfer oncesi de zaten embryonun cozunmus haldeki fotosunu verdiler.
10+4Panik yapma kuşum yaaa herşey olacağına varıyor rahat olkaç haftalıksın bugün?
Yok yok korkmayın böyle şeyler zaten çok nadir oluyordur belki benim ki bile germekten tek embriyonun bölünmesi . Umarım son olsun sağlıcakla gelsin superfresh bebeklerAyy daha az önce embriyolog aradı beni, tek istiyordunuz değil mi dedi, evet dedim, ona göre çözdürecekler.inşallah bana da bir süpriz olmaz, korktum şimdiellerine düştük valla, bu son olur inşallah
Ben hep tek çocuk isterdim , ailemde direk ikiz olunca çevrem senin ikizin olur derdi bende asla ikiz istemem ben derdim . Büyük konuştum sanırımSeni çok iyi anlıyorum, doktorun da emin değil gibi sanki, ikiz bakımı zor ama kısmetlerinde varmış gelmişlerBirbirlerine can olmuşlar belli ki, sağlıkla gelsinler inşallah, akıllı uslu olurlarsa yormazlar seni büyüyünce de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?