- 25 Ekim 2013
- 8.606
- 22.903
- 598
- 50
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.641
merhaba, tek embriyo bölünebiliyo tek yumurta ikizi oluyoKızlar bir şey soracağım ben normalde tek embriyo attırdım , sizce bunlar yanlışlıkla 2 atabilir mi ? Dosyada da tek yazıyor ama doktorda net konuşmuyor , doktor tek attığını düşündüğü için tek diyor ama çift kesede bebekler , doktora bunu sorduğumda o da net konuşmuyor embriyolog bilebilir onu mikroskopla bakılarak görülebilir , hem çift olmuş olsa ne olacak ki filan diyor. Ama ben ısrarla tek istemiştim . Tek yumurta ihtimalide çok az olunca şüphelendim açıkcası.
Öyle sacmalikmi olurmuş seni bilgilendirmeleri gerek ah düştük ellerine resmen dalga geçiyorlar bilgi vermedimi embriyolog kaç tane cozdurmusKızlar bir şey soracağım ben normalde tek embriyo attırdım , sizce bunlar yanlışlıkla 2 atabilir mi ? Dosyada da tek yazıyor ama doktorda net konuşmuyor , doktor tek attığını düşündüğü için tek diyor ama çift kesede bebekler , doktora bunu sorduğumda o da net konuşmuyor embriyolog bilebilir onu mikroskopla bakılarak görülebilir , hem çift olmuş olsa ne olacak ki filan diyor. Ama ben ısrarla tek istemiştim . Tek yumurta ihtimalide çok az olunca şüphelendim açıkcası.
Tek yumurta ikizinde de çift kese çift plasenta olabiliyor . Embriyonun bölünme gününe göre. İlişki olmadı o ihtimal yok, beni tedirgin eden doktorun net konuşmaması.Bebekler çift kesedeyse çift atılmıştır, farklı iki yumurtanın farklı iki spermle birleşmesiyle oluyor yani, tek yumurta ikizleri bir embriyonun bölünmesiyle olmuyor mu? Çift konma ihtimali yüksek gibi duruyor. Ya da başka bir ihtimal daha var, transferle aynı zamanlarda eşinle beraberlik olduysa kendi yumurtanla hamile kaldın ve trabsfer zamanı hamileydin
Kuzum sen test yaptın mıTek yumurta ikizinde de çift kese çift plasenta olabiliyor . Embriyonun bölünme gününe göre. İlişki olmadı o ihtimal yok, beni tedirgin eden doktorun net konuşmaması.
Evet oluyor ama ne bileyim doktor hayır tek atıldı demiyor bana .merhaba, tek embriyo bölünebiliyo tek yumurta ikizi oluyo
Benim bebekler 9 haftalık oldu kuzum :)Kuzum sen test yaptın mı
Doğumda anlayacağım sanırım ben :)Öyle sacmalikmi olurmuş seni bilgilendirmeleri gerek ah düştük ellerine resmen dalga geçiyorlar bilgi vermedimi embriyolog kaç tane cozdurmus
12 gün değerin kaçtı canım kese yi gördüğündeDoğru olma ihtimali yüksek canım. Ben 12.gun kese görmeye gittiğimde 4 hafta 3 günlük demişti yarın da senin 12.günun oluyor
Evet canım 3.gun embriyosuydu sağlıkla ilerleriz inşallah ben hala inanamıyorum amaBence değeriniz çok güzel 3. Gün embriyosuydu sanırım sizin. 5. Gün bile olsa yine çok güzel maşallah
Aman boşver istediğin olmusya ona bakDoğumda anlayacağım sanırım ben :)
Ay çok pardon karıştırmışımBenim bebekler 9 haftalık oldu kuzum :)
İnan inan artık tutunmuş o tek mi çift miydi transferEvet canım 3.gun embriyosuydu sağlıkla ilerleriz inşallah ben hala inanamıyorum ama
Şaşkınım halaİnan inan artık tutunmuş o tek mi çift miydi transferyarın da ben vericem kan kısmetse
Değil malasef bebek 5 mm olmuş ama kalp atışı yok.Ams büyüyor da nasıl oluyor anlamıs degılım.Cuma günü belli olacak herşey hayırlısı benim umudum kalmadıSuanda sizin için karnından duyulması daha erken değil mi 8 haftalık veya 10 haftaliga kadar karnidan duyuluyor diye biliyorum
Kıyamam yaa dilerim sağlıkla ilerler ve ikisi de seninledir inşallahŞaşkınım halacift ti canım ikiside benimle mi degilmi bilmiyorum daha
Evet canım tek embriyo atılmıştı , hatta beni 5. gün arayıp ellerinde dondurulacak kalitede embriyo kalmadığını söylemişlerdi.Ay çok pardon karıştırmışımmaşallah senin ikiz mi oldu yani tek transfer ettiklerini söyleyip
Yani tek transfer yapıldı ama bölünmüş ikiz dediler ikisininde kesesi ayrı.Nasıl çift kesede bebekler ben anlamadım durumu
Tutması güzel ama ben ikiz hiç istememiştim ve ısrarla belirttim , ikiz cidden zor büyütmek. Tek yumurta ise Rabbimden mucize bir şey demem ama iki atıldıysa yanlışlıkla buda hoşuma gitmez.Aman boşver istediğin olmusya ona bak
Alla alla acaba tek yumurta ikizi de ayrı kese oluşturabiliyor mu. Ama güzel Bi süpriz olmuş korkma Allahın izniyle güzel güzel ilerlerler nasibinmiş demekkiYani tek transfer yapıldı ama bölünmüş ikiz dediler ikisininde kesesi ayrı.
Şöyle bir konuşma geçti embriyolog hocam hasta tek transfer istiyor dediler , doktorda tmam o nasıl isterse demişti.benim transferimde embiyolog içeri girdiğinde 1 tane diye yüksek sesle bağırmıştı . sen 1 tane demene rağmen 2 koymazlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?