- 26 Nisan 2020
- 584
- 987
- 53
- 28
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.521
bir dahakine her şey yolunda ilerler inşallahÇok sağolun.Hepimiz için sonuçlar güzel olsun.Ama benim bu kez olmadı.Bir dahakine biraz dinlenip başlayacağız İnşallah.Güzel haberlerinizi beklerim dostlar.
İnşAllah cümlemiz içinAyy hayırlı olsun Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin. Tüm hamile arkadaşlarımız inşallah
Allah büyük canım, sağlıklıysa toparlayacaktır zaten, hakkında hayırlısı olsun senin için de bebek için de. Sağlıkla dünyaya gelsin kısmetinde ne varsaAy ilaçları felan bıraktım valla öyle olursa mucize olur.Radyoloji de baktı o gün doktor da baktı karından 5 mm bebek kalp atışı yok.Alttan bakmadı doktor.İnternette 7 mm altıysa beklemek gerekiyor diyor muhtemelen ondan bekletiyor doktor
Olacaksın canım inşallahAy inşallah canım benim ama ben biraz garantisi bir kişiliğim görmeden evet oldu diyemiyorum eşimde hep der pozitif ol diye çok kaptirmiyorum kendimi yinede herşeye hazırlamalıyız kendimizi diye yoksa okadar çok istiyorum ki anne olabilmeyi çocuğun varmı dediklerinde evet diyebilmeyi ama uzun zamandır olmayınca insan bı anda odaklanıyor
Amin canım inşallah sağlıklı ve hayırlı olacaksa olsun diyerek dua ediyorum zaten.Rabbim hepimize en güzelinden versinAllah büyük canım, sağlıklıysa toparlayacaktır zaten, hakkında hayırlısı olsun senin için de bebek için de. Sağlıkla dünyaya gelsin kısmetinde ne varsa
İnşallah kat kat artsınVitamin in beta da ki artışına bakmaya gidecem 9.40 da randevum var kızlar dua edin artmis olsun benimle olsun
İnşallah canım inşallah evet ya bakıyorum da kimse tamamdır oldu bu iş diyemiyor sınavımız İnankı çok zor rabbim yardım etsin insan azda olsa bir belirti arıyor hiçbir belirtim yok onun için umutsuzluğun yinede azbi kasık batması falan olsayfi diyorum eşimin gözüne bakınca okadar çok istediğini görünce daha bı üzülüyorumOlacaksın canım inşallahgüzel haberler vermek nasip olsun kanda da çıksa kaptıramıyoruz kendimizi görüyosun işte, tüp bebek anneleri yüreği ağzında bekliyor aylarca maalesef, sağlıkla gelsinler bebeklerimiz inşallah
Kısmet artık , allahtan umut kesilmez , güzel bir sürpriz olsun inşallah :)Ay ilaçları felan bıraktım valla öyle olursa mucize olur.Radyoloji de baktı o gün doktor da baktı karından 5 mm bebek kalp atışı yok.Alttan bakmadı doktor.İnternette 7 mm altıysa beklemek gerekiyor diyor muhtemelen ondan bekletiyor doktor
Öncesinde varmiydi bı belirtin test yap günün gelmiş nerdeyse bende hiç göğüs hassasoyeyi fslsn yok sende ne zaman başlamıştıKızlar bugün transferimin 9. Günü ve göğüs hassasiyetim azaldı, tedirgin oldum böyle yaşayıp hamile kalan var mı acaba?
Canım benim ilk 3 günden sonra göğüs hassasiyeti başladı bugün 11. Günüm iki üç gündür hassasiyet azaldı ama çift çizgiyi gördüm bence öyle düşünme vardır tutunmuştur inşallahKızlar bugün transferimin 9. Günü ve göğüs hassasiyetim azaldı, tedirgin oldum böyle yaşayıp hamile kalan var mı acaba?
3. 4. Günde acımaya başlamıştı kenarları hasta olmadan olduğumuz gibi bide daha dolgundu. Bugün azaldı iyice sanki indiler gibideÖncesinde varmiydi bı belirtin test yap günün gelmiş nerdeyse bende hiç göğüs hassasoyeyi fslsn yok sende ne zaman başlamıştı
Kızlar bugün 11. Günüm test yaptım yine paylaşmak istedim. 9. Gün ve 11. Gün yaptım
Oo maşallah, baya koyulaşmış. Kan ne zaman vereceksin? 300ler 500ler uçuşur havalardaKızlar bugün 11. Günüm test yaptım yine paylaşmak istedim. 9. Gün ve 11. Gün yaptım
Şükürler olsun yarın kana gidicem artık bu koyulaşmayı gördüğüme çok mutlu oldum dilerim hepiniz görürsünüzDaha ne. Çıkmış bariz
maşallah canım çok belirgin çıkmış .ALLAH tamamına erdirsinKızlar bugün 11. Günüm test yaptım yine paylaşmak istedim. 9. Gün ve 11. Gün yaptım
Amin canım Allah razı olsun inşallahmaşallah canım çok belirgin çıkmış .ALLAH tamamına erdirsin
Kana yarın gidicem kısmetse. Öyle mi dersin ya inşallah dediğin gibi öyle çıkar betam çift embriyoydu acaba ikisi tutunmuş mudurOo maşallah, baya koyulaşmış. Kan ne zaman vereceksin? 300ler 500ler uçuşur havalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?